Problem sa Blackberry 9530

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
iwcham1979
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2010. 13:06

Problem sa Blackberry 9530

Post od iwcham1979 »

Pozdrav svima na forumu i upamoc!!! Kupio polovni Blackberry Storm 9530. Tel. je kao nov vizuelno, ali dzaba mu.... :smutny: Telefon ima problem kada se prikljuci na punjac, a i kasnije skloni sa punjaca. Touchscreen zatupi, tj. telefon detektuje pritisak, ali nista ne selektuje. Obicno ako je oznacena ikona za contacts, on ce na pritisak bilo cega drugga otvarati contacts.... toliko jadno reaguje da ako ne zatupi skroz, potrebno je dobrih 5 minuta mucenja da se dodje do odredjene ikone... uzas... Gasenje ne pomaze...jedino sto resava problem je vadjenje baterije i ponovno paljenje tj. hard reset verovatno, jer tada ulazi u Os, a ne budi se iz sleep-a, kao kad se pritisne shutdown dugme... Ima li ovde pomoci?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

iwcham1979, tvom pitanju je mesto u Odeljku Servisiranje. Tamo će biti premeštena.. :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

iwcham1979
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2010. 13:06

Post od iwcham1979 »

Probao sam malo pre s nekim usb kablicem prvim sto sam nasao u fioci, i nije ubagirao... Da li je moguce da je do punjaca? Ovaj sto sam dobio uz telefon nije izgleda original. Made in China, i nigde ne pise Blackberry....

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

iwcham1979, pa i sami ste utvrdili da JESTE do punjaca
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

Odgovori