Omnia2 vs. Wave

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Omnia2 vs. Wave

Post od Motoman »

Koji je po vama bolji telefon od ova dva ponudjena? Omnia ima veci ekran sto je veliki plus, ali wave je noviji i brzi (jedina mana je taj 3,3 inch ekran :S ) Ili treca opcija X10, ako pronadjem po oglasima ali malo ispada izvan mog cenovnog ranga.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Motoman, Hardverski (osim velicine ekrana) Wave je bolji aparat. Medjutim po pitanju upotrebljivosti Omnia II je bolja. Bada OS je jos uvek svez i nemas u ponudi takav spektar aplikacija kao za Windows Mobile. Npr. jos uvek nema zaista upotrebljive GPS aplikaciju za Bada OS. Za 6-12 meseci situacija ce verovatno biti drugacija, ali dotle treba cekati.
Tezak izbor - ali trenutno je Omnia II verovatno bolji izbor, osim ako ti aplikacije nisu previse bitne.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

Motoman, u odnosu na Omniu ima manji ekran, al npr u odnosu na 5800 koju ti imas ima veci, pa uporedi da li ti velicina odgovara.
Mislim da je wave bolji po svemu sem po broju aplikacija (i dobro, velicini ekrana:) ), na gsmareni ima clanak wave je vec dobio neku nagradu za najbolji media phone godine
http://www.gsmarena.com/eisa_awards_201 ... s-1878.php
I ja planiram da zamenim 5800 za wave, i jedino sto me nervira je kad odem na samsungapps pa vidim onu jad i bedu od aplikacija, koje me podsecaju na apps sa OVI store-a

Odgovori