Traži se naslednik Nokia-e 5200, do 170 evra?
Što se tiče odgovora, ne zameri mi što su mi postovi ujedno dugački...
http://www.youtube.com/watch?v=HKPFLF6Pjus
Kako jedan Turčin kod koga sam se cenkao dok sam bio na more reče: -Bla bla bla, good good ( u smisu koliko sam uporan u pogađanju
).
C3 je ok, ali ona bi trebalo da bude 90-100 evra, tako da je E63 ovde trenutno isplatljivija, međutim, mnogi se žale na S40 za C3, tako da preporučujem da svako ko hoće da ga kupi sačeka update.
Na 5610 sam uglavnom viđao primerke gde je ispao klizač ispod ekrana, a na 5330 je mnogima odbojna ta sjajna plastika na gornjem delu slajda na kojoj se ogrebotine bolje vide.
Btw, nisi odgovorila na pitanje:
http://www.youtube.com/watch?v=HKPFLF6Pjus
Kako jedan Turčin kod koga sam se cenkao dok sam bio na more reče: -Bla bla bla, good good ( u smisu koliko sam uporan u pogađanju

C3 je ok, ali ona bi trebalo da bude 90-100 evra, tako da je E63 ovde trenutno isplatljivija, međutim, mnogi se žale na S40 za C3, tako da preporučujem da svako ko hoće da ga kupi sačeka update.
Na 5610 sam uglavnom viđao primerke gde je ispao klizač ispod ekrana, a na 5330 je mnogima odbojna ta sjajna plastika na gornjem delu slajda na kojoj se ogrebotine bolje vide.
Btw, nisi odgovorila na pitanje:
zato što će svima biti lakše oko daljih predloga, posebno meni ( da ne nagađam ko baba pred oblak ).djolex napisao:Šta podrazumevaš pod personalizacijom ? Da li je to lakoća podešavanja telefona ili način na koji ćeš da ga ,,obojiš'' ?
Nokia Lumia 630
Ensiferum, hvala na predlozima.
djolex, savršeno pratim tvoj tempo, ništa ne brini.
Što se lakoće podešavanja tiče, imam iskustvo sa Motorolinim starijim verzijama interfejsa, teško da me nešto na tom polju može iznenaditi. Možda grešim? 

djolex, savršeno pratim tvoj tempo, ništa ne brini.

Paaaa...na bojenje sam mislila.djolex napisao:
Btw, nisi odgovorila na pitanje: zato što će svima biti lakše oko daljih predloga, posebno meni ( da ne nagađam ko baba pred oblak ).

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
djolex,
ne postoji savrsen telefon, svaki ima manu! Ali, svako od nas ima i razlicit ukus i kriterijume izbora! Neko neke mane telefona i ne smatra manama! Iskreno,mene je briga za ogrebotine, da li mu je softver noviji,bla bla truc,najbitnije mi je baterija i ergonomija! Znam za 5610,al on je lep slajder sto da ne! Ne znam kad ljudi stignu da kukaju na telefon koji je tek izasao,mislim na C3, kad su ga svi stigli istestirati, majke ti!:-) maslacak,
I jos nesto, ne razumem kakve to "hemije" treba da izmedju telefona i kupca,da bi pala odluka o kupovini,alo, telefon je stvar, uredjaj,nema osecanja!:-) I sta to ima toliko da se tupi o telefonu,uzmes uzi izbor u ruku,vidis kakvi su,ako imas pare kupis onaj koji smatras najboljim i cao djaci!:-)
ne postoji savrsen telefon, svaki ima manu! Ali, svako od nas ima i razlicit ukus i kriterijume izbora! Neko neke mane telefona i ne smatra manama! Iskreno,mene je briga za ogrebotine, da li mu je softver noviji,bla bla truc,najbitnije mi je baterija i ergonomija! Znam za 5610,al on je lep slajder sto da ne! Ne znam kad ljudi stignu da kukaju na telefon koji je tek izasao,mislim na C3, kad su ga svi stigli istestirati, majke ti!:-) maslacak,
I jos nesto, ne razumem kakve to "hemije" treba da izmedju telefona i kupca,da bi pala odluka o kupovini,alo, telefon je stvar, uredjaj,nema osecanja!:-) I sta to ima toliko da se tupi o telefonu,uzmes uzi izbor u ruku,vidis kakvi su,ako imas pare kupis onaj koji smatras najboljim i cao djaci!:-)
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Upravo tako, ali ako je već nešto rekla:Ensiferum napisao:Ne postoji savrsen telefon, svaki ima manu! Ali, svako od nas ima i razlicit ukus i kriterijume izbora!
onda je jasno da telefon ne bi trebalo da ima plastiku koja se sjaji i koja izgleda jeftino.Maslačak napisao:Jako me odbija ta taj toy-like plastika...![]()
Zato što je već više od mesec dana izašao u neke istočne zemlje pa se polako približavao ka zapadu, a u međuvremenu su ljudi stigli da ga kupe i istestiraju. Glavni problem koji se manifestuje je često restartovanje telefona kao i pojedine greške tokom kretanja u meniju ( uostalom, ovo je prvi S40 koji radi na 320x240 pa i nije ni čudo ).Ne znam kad ljudi stignu da kukaju na telefon koji je tek izasao,mislim na C3, kad su ga svi stigli istestirati, majke ti!
Vidi ovako: tačno je da je telefon stvar, ali ima i onih koji se obraćaju svom telefonu, vežu se za njega i vremenom zažmure na nedostatke, a pre svega mora da bude dopadljiv da bi došao u nečije ruke.Ensiferum napisao:Ne razumem kakve to "hemije" treba da izmedju telefona i kupca,da bi pala odluka o kupovini,alo, telefon je stvar, uredjaj,nema osecanja
Maslačak, što se tiče zahteva koje si dala u temi mogu da ti dam par smernica:
* Kvalitet zvuka u slušalici; tu definitivno dajem glas Samsungu ( konkretno mislim na modele koje imaju DNSe ) jer sam probao mnoge slušalice kod Nokija XM i SE Walkman ( do druge verzije ništa naročito, ne znam da li su se popravili kod treće ), ali nisu ni blizu Samsunga ( izuzev kod programa LCG Jukebox za Symbian, ali i u tom slučaju blagu prednost dajem Samsungu ).
Što se tiče autonomije, Samsung je ranije bio poznat po lošoj autonomiji, međutim, drastično su se poboljšali pre par godina i nadalje tako da ne moraš da brineš o tome.
Za personalizaciju sam opisivao naširoko i nadugačko...
U tom slučaju, poželjno je da je telefon izrađen od kvaltetnije plastike ili da bude i u kombinaciji sa metalom.Maslačak napisao:Volela bih da napomenem da telefon ne planiram da menjam barem 2 godine što znači da mi treba pouzdan, zabavan i prilagodljiv pratilac.
Pošto je toliko ozbiljna situacija, malo počinješ da me zabrinjavašMaslačak napisao:Počela sam da sanjam telefone, svi su crni i vrte se u krug oko moje glave...![]()

http://www.gsmarena.com/search.php3
Poslednja izmena od djolex u Sub, 14. Avg 2010. 11:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia Lumia 630
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Maslačak, od navedenih svakako Samsung S8300 UltraTOUCH. Zasto uopste i razmatras F480i - radi se o modelu ciji softver dosta zaostaje u odnosu na novije Samsun modele?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung S8300 UltraTOUCH bi u svakom slučaju bio bolji izbor, osim ako ti nije preko potrebno da koristiš dva broja na B5722, ali mnogo toga ide više u korist S8300.
SE W715 je Vodafone-only model, tako da bi W705 bila bolja opcija ( Ako W395 ima Walkman 3 player, dosta se čuje prirodnije u odnosu na W910 kod koga je zvuk prilično mutan )
I konačno između Samsunga i SE, kada se uporede, dobar deo je na strani Samsunga :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=2585
SE W715 je Vodafone-only model, tako da bi W705 bila bolja opcija ( Ako W395 ima Walkman 3 player, dosta se čuje prirodnije u odnosu na W910 kod koga je zvuk prilično mutan )
I konačno između Samsunga i SE, kada se uporede, dobar deo je na strani Samsunga :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=2585
Nokia Lumia 630
Što se tiče same upotrebe, telefon je skroz ok, čak mislim se bolje uklapa u odnos traženo/dobijeno. 3.5mm priključak, muzički plejer sa veoma lepim prikazom album art-a, odličan zvuk u slušalici, a i bubice koje idu uz njega se prilično lepo čuju. Wi-Fi je dodatni plus, te smatram da bi bar to trebalo imati kod sebe i ima veoma pristojnu kameru koja je u rangu sa G600 gde uz malo podešavanja fotke ispadaju lepe kako danju, tako i noću. E sad, pošto ti se sviđa i bela varjanta, po mom mišljenju izgleda kao dobra kombinacija zbog bele pozadine u meniju i na neki način otvara sam dizajn telefona.
Nokia Lumia 630
Super!
djolex, veliko hvala na strpljenju.
E, sad, ja ne bih bila ja da ne pitam još i ovo:
da li ovaj slatki gadžetić, nov, vredi 200 evritja, po vama?
djolex, veliko hvala na strpljenju.

E, sad, ja ne bih bila ja da ne pitam još i ovo:
da li ovaj slatki gadžetić, nov, vredi 200 evritja, po vama?
Ne brini ništa, potrudiću se da ispratim temu do kraja, uostalom, volim da pomognem
...
Što se tiče LG Arene, mislim da je to otprilike ta cena. Nisam imao prilike da se susretnem sa njom, ali moja drugarica ima Crystal i mogu da kažem da S-Class UI fino radi - bar je kod mene sve bilo brzo i glatko zahvaljujući brzom procesoru. Što se tiče muzike, nisam imao priliku da iskusim kvalitet zvuka u slušalici zato što je morala da da svoje slušalice ocu, a s druge strane od onih koje poznajem, niko nema LG.

Što se tiče LG Arene, mislim da je to otprilike ta cena. Nisam imao prilike da se susretnem sa njom, ali moja drugarica ima Crystal i mogu da kažem da S-Class UI fino radi - bar je kod mene sve bilo brzo i glatko zahvaljujući brzom procesoru. Što se tiče muzike, nisam imao priliku da iskusim kvalitet zvuka u slušalici zato što je morala da da svoje slušalice ocu, a s druge strane od onih koje poznajem, niko nema LG.
Nokia Lumia 630
Glasam za HTC Wildfire. Nestandardna rezolucija na Samsungu verovatno utice na broj upotrebljivih aplikacija. Vise mi se svidja izgled interfejsa na HTC-u, kamera je na papiru bolja i ima vise RAM-a. U prilog samsungu ide cena i malo jaci procesor, sto je po meni nedovoljno dobro da bi se opredelio za njega.
Pozdrav
Pozdrav
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Maslačak, sta ti pada napamet da se razmisljas HTC naravno. Neznam rezolucija na Wildfire kako izgleda uzivo na ovolikom ekranu.
POREDJENJE
POREDJENJE
Verovatno između ostalog očekuješ moj odgovor, ali u ovom slučaju je to potpuno subjektivno. Odlučio bih se za samsung samo zato što mi 4:3 ekran izgleda kao davno prevaziđeno rešenje i da 16:10/16:9 predstavljaju neku normalu za mene.
Jedna stvar mi ostaje nejasna. Da li aplikacije koje su na 240x320 mogu i na 240x400 ili je sve to striktno određeno što se tiče Androida ? U tom slučaju bi Wildfire bio bolji izbor.
Jedna stvar mi ostaje nejasna. Da li aplikacije koje su na 240x320 mogu i na 240x400 ili je sve to striktno određeno što se tiče Androida ? U tom slučaju bi Wildfire bio bolji izbor.
Nokia Lumia 630