ako moze mala pomoc oko izbora telefona... naime, da ima slide - qwerty, OS sistem i nije bas mnogo bitno koji, sto veci RAM, WI-FI naravno i da je do 300EUR... thanks
luca,da li si pogledao Vivaz PRO ?
Da sam na tvom mestu,gledao bih nekako da skupim dodatnu "kintu" i uzeo bih bez preteranog razmisljanja MOTO Milestone.
luca, Svakako prvi predlog je motorola Milestone, jeste skuplja od 300e, ali vredi dati taj novac.E sad ako bas mora do 300e moj predlog je c6. Danas sam ga bas cackao uporedno sa Vivazom pro i mnogo mi je stabilniji i čvršći c6.Na slikama, telefon ne izgleda nešto posebno lepo, uživo je mnogo lepši, tastatura je zaista odlična, slajder je čvrst i stabilan, ništa ne krcka pod pritiskom, steko sam utisak da je to jedna jako kvalitetan telefon.
Ocekivao sam ove odgovore a evo sta me tripuje oko tih modela. Milestone je malo skuplji model I dobro cu razmisliti o njemu samo zbog cene... Kod modela Vivaz pro mi je problem samo 75MB interne memorije dok kod C6 mi nije jasno zasto su je uopste izbacivali pored N97 mini, sigurno postoji neka zackoljica. Bilo bi lepo da neko od vlasnika ovih aparata nesto kaze.
luca, C6 su izbacili jer žele da osvoje tržište sa jeftinim smart telefonima.Između c6 i n97mini nema nikakve razlike osim u memoriji, n97mini ima 8GB, a c6 ima 2 GB (Telefon podržava kartice do 16GB, tako da nije problem povećati memoriju).Dizajn je malo drugačiji, n97mini ima više metalnih delova dok c6 ima metal samo oko qwerty tastature.
Ima li ovde vlasnika Vivaza pro, sa tastaturom? Kakvi su utisci? Ipak mi deluje kvalitetnije od C6. Ima li nekih bitnih razlika kod ove vrste symbian aparata?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.