Motorola Milestone ili Legend
Motorola Milestone ili Legend
E sad, pre nego krenemo u objasnjavanje tipa: ovo ima qwerty i ovo nema, te ovo je Android a ovo WM, odmah cu reci da sve to znam. Menjam svoju Omniu i900, i posle lepog iskustva sa WinMob resio sam da predjem na Android. Prvi pik mi je Motorola Milestone, ali nazalost bas mi je problem da je nadjem po ceni od oko 320-350 e. Druga stvar koja me buni je podrska za Motorolu - jedva nekako resise da izbace taj update 2.2 Froyo, i cenim da je sa tim update-om i zavrsena prica sto se tice oficijelnih update-ova.. U svakom drugom slucaju bih izabrao neki HTC sa qwerty tast, ali prakticno nema izbora (TouchPro mi se uopste ne svidja). Legend je u opticaju zbog cene, steta sto je Desire 420+ evra..
elem, koliko sam primetio jako malo ljudi ima milestone, cak i u radnjama me cesto puta cudno pogledaju kada pitam za njega. Ima li nekog narocitog minusa ili se jednostavno nije milestone `primio` u srbiji?
elem, koliko sam primetio jako malo ljudi ima milestone, cak i u radnjama me cesto puta cudno pogledaju kada pitam za njega. Ima li nekog narocitog minusa ili se jednostavno nije milestone `primio` u srbiji?
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Sve zavisi da li mozes bez hardverske tastature ili ne.U ovom slucaju licno bih isao na Legend ili skupljao novac za nesto drugo, jace itd.Ne mogu sa preciznoscu tvrditi ali mislim da bi u buducnosti lakse prodao HTC nego Motorolu na nasim prostorima.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Da, hvla na odgovorima, tako nekako i ja razmisljam.. prvi pik je Motorola Milestone, i videcu da se malo vise potrudim da je nadjem za te novce
Legend se nasao u toj dilemi najvise zbog cene kojom sam ogranicen. istina, i ja bih najvise voleo da postoji HTC Milestone
i onda stvarno ne bih imao nikakvu dilemu. Do sada nisam imao fon sa qwerty hardverskom tastaturom, a bas je pocelo da me nervira kucanje po touch-u. Nije strashno za 5-6 poruka dnevno, ali cesto uhvatim sebe da me mrzi da kucam vise od 1-2 recenice. I ja cenim da cu teze prodati kasnije motorolu nego htc, medjutim neki kompromis mora da se napravi..

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
he, he nije to bas tako lako
TS mi odgovara u svakom pogledu osim za kucanje poruka, pa bih zato i probao TS sa qwerty tast. Kao sto rekoh, Legend je u izboru samo zbog cene i toga sto je HTC. I kvaliteta kucista, da ne zaboravim..
Gledao sam i OmniuPro B7610, ali posto je i ona WinMo izbacio sam je iz uzeg izbora, mada ko zna.. VIdecu kako ce ispasti sa Milestone, tesko se nalazi, a tek tesko po ceni po kojoj bih je kupio
Mada ih je bilo pre par nedelja.. videcemo 

Postoji, HTC Vision, nažalost samo za T-Mobile mrežu, skoro su izašle slike pred izlazak sa test modela:moukoko napisao:Istina, i ja bih najvise voleo da postoji HTC Milestone![]()
http://www.unbeatable.co.uk/news/HTC-Vi ... 84862.html
One dve slike na google images su česte i ponavljaju se na većini mesta.
Jedino da sačekaš Motorolu Milestone 2 koja ima raspored tastature sličan HTC-u i za nijansu je bolji od prve verzije. Zasad je izašao Droid 2 koji je namenjen američkom tržištu, te ga tako možeš potražiti da vidiš slike, klipove, itd.
Nokia Lumia 630
pih covece, jedva nadjoh milestone da pogledam.
i odmah razocaranje, pa bih da proverim sa vlasnicima ukoliko ih ima na forumu - slajd je ocajno los, sad, hocu da verujem da je to tako zato sto je u pitanju eksponat, ali je previse klimav slajd. i jako lako se otvara, pa maltene i nehotice bi se otvorio. to mi je skroz cudno, ipak nisam ocekivao.
bas rasklimatano deluje..
inace, legend sam otpisao, ponajvise zbog malog ekrana.. dobro ne malog, ali znacajno manjeg od milestone. u dilemu mi je sad usao desire, pogotovu sto planiram da prelazim na postpaid pa izadje na isto, cca 310 e.. ko zna, ako ne uspem da nadjem milestone uskoro, mozda ipak desire
tesko da bi bila greska, ali ako neko zna za slajd milestone-a bio bih zahvalan..
pozz

inace, legend sam otpisao, ponajvise zbog malog ekrana.. dobro ne malog, ali znacajno manjeg od milestone. u dilemu mi je sad usao desire, pogotovu sto planiram da prelazim na postpaid pa izadje na isto, cca 310 e.. ko zna, ako ne uspem da nadjem milestone uskoro, mozda ipak desire

pozz