Motorola Milestone ili Legend

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
moukoko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 07. Mar 2009. 16:59

Motorola Milestone ili Legend

Post od moukoko »

E sad, pre nego krenemo u objasnjavanje tipa: ovo ima qwerty i ovo nema, te ovo je Android a ovo WM, odmah cu reci da sve to znam. Menjam svoju Omniu i900, i posle lepog iskustva sa WinMob resio sam da predjem na Android. Prvi pik mi je Motorola Milestone, ali nazalost bas mi je problem da je nadjem po ceni od oko 320-350 e. Druga stvar koja me buni je podrska za Motorolu - jedva nekako resise da izbace taj update 2.2 Froyo, i cenim da je sa tim update-om i zavrsena prica sto se tice oficijelnih update-ova.. U svakom drugom slucaju bih izabrao neki HTC sa qwerty tast, ali prakticno nema izbora (TouchPro mi se uopste ne svidja). Legend je u opticaju zbog cene, steta sto je Desire 420+ evra..
elem, koliko sam primetio jako malo ljudi ima milestone, cak i u radnjama me cesto puta cudno pogledaju kada pitam za njega. Ima li nekog narocitog minusa ili se jednostavno nije milestone `primio` u srbiji?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ja da se pitam ne bih ni razmisljao, Milestone je fantastican telefon, i smesno je porediti ga sa legend, koliko god on dobar bio. tesko da ce bilo koji od ta dva ici dalje od 2.2 tako da ti je i tu svejedno.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

nisam znao da milestone moze da se nadje za 350e. inace motorola se posle v3 totalno izgubila pa i nasi neovlasceni uvoznici nisu nabavljali motorole i to nema veze konkretno sa ovim modelom. kao sto araphel, kaze ne bih ni ja razmisljao

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Ако већ можеш да нађеш 350 евра за фон додај још мало и онда без размишљања иди на Desire.
Сигурно може за мање од 420е да се нађе. Потражи бројеве продавница и зови..
А без qwerty тастатуре ћеш моћи да се снађеш јер је екран од 3,7" довољано велики за опуштено куцкање.
Слобода или смрт

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Sve zavisi da li mozes bez hardverske tastature ili ne.U ovom slucaju licno bih isao na Legend ili skupljao novac za nesto drugo, jace itd.Ne mogu sa preciznoscu tvrditi ali mislim da bi u buducnosti lakse prodao HTC nego Motorolu na nasim prostorima.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

moukoko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od moukoko »

Da, hvla na odgovorima, tako nekako i ja razmisljam.. prvi pik je Motorola Milestone, i videcu da se malo vise potrudim da je nadjem za te novce :) Legend se nasao u toj dilemi najvise zbog cene kojom sam ogranicen. istina, i ja bih najvise voleo da postoji HTC Milestone :D i onda stvarno ne bih imao nikakvu dilemu. Do sada nisam imao fon sa qwerty hardverskom tastaturom, a bas je pocelo da me nervira kucanje po touch-u. Nije strashno za 5-6 poruka dnevno, ali cesto uhvatim sebe da me mrzi da kucam vise od 1-2 recenice. I ja cenim da cu teze prodati kasnije motorolu nego htc, medjutim neki kompromis mora da se napravi..

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

moukoko, Pa ako te vec toliko muci TS onda nemoj sebi jos produbljivati "patnje" i kupi telefon sa hard tastaturom.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

moukoko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od moukoko »

he, he nije to bas tako lako :wink: TS mi odgovara u svakom pogledu osim za kucanje poruka, pa bih zato i probao TS sa qwerty tast. Kao sto rekoh, Legend je u izboru samo zbog cene i toga sto je HTC. I kvaliteta kucista, da ne zaboravim.. 8) Gledao sam i OmniuPro B7610, ali posto je i ona WinMo izbacio sam je iz uzeg izbora, mada ko zna.. VIdecu kako ce ispasti sa Milestone, tesko se nalazi, a tek tesko po ceni po kojoj bih je kupio :uhuh: Mada ih je bilo pre par nedelja.. videcemo 8)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

moukoko napisao:Istina, i ja bih najvise voleo da postoji HTC Milestone :D
Postoji, HTC Vision, nažalost samo za T-Mobile mrežu, skoro su izašle slike pred izlazak sa test modela:
http://www.unbeatable.co.uk/news/HTC-Vi ... 84862.html

One dve slike na google images su česte i ponavljaju se na većini mesta.

Jedino da sačekaš Motorolu Milestone 2 koja ima raspored tastature sličan HTC-u i za nijansu je bolji od prve verzije. Zasad je izašao Droid 2 koji je namenjen američkom tržištu, te ga tako možeš potražiti da vidiš slike, klipove, itd.
Nokia Lumia 630

moukoko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od moukoko »

pih covece, jedva nadjoh milestone da pogledam. :blinky: i odmah razocaranje, pa bih da proverim sa vlasnicima ukoliko ih ima na forumu - slajd je ocajno los, sad, hocu da verujem da je to tako zato sto je u pitanju eksponat, ali je previse klimav slajd. i jako lako se otvara, pa maltene i nehotice bi se otvorio. to mi je skroz cudno, ipak nisam ocekivao. :uhuh: bas rasklimatano deluje..
inace, legend sam otpisao, ponajvise zbog malog ekrana.. dobro ne malog, ali znacajno manjeg od milestone. u dilemu mi je sad usao desire, pogotovu sto planiram da prelazim na postpaid pa izadje na isto, cca 310 e.. ko zna, ako ne uspem da nadjem milestone uskoro, mozda ipak desire :? tesko da bi bila greska, ali ako neko zna za slajd milestone-a bio bih zahvalan..
pozz

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

moukoko, pa sacekaj da se pojavi Desire Z, on ima i qwerty slajd a ovako je vrlo slican "obicnom" Desire-u. To ti je ta neka kombinacija koju trazis. E sad, valjda ni cena nece biti znacajnije visa od ove koju sad drze u Vip-u. A kontam da ce ga oni prvi nabaviti i uvrstiti u ponudu.

moukoko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od moukoko »

hvala za info, tek sada kada si mi rekao sam na netu nasao nesto na tu temu :) kazu da bi trebao da se pojavi u septembru, tako da to nije mnogo cekanja, i najverovatnije slicne cene kao obican desire.. mozda bude dobitna kombinacija na kraju.. :roll:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

moukoko, imas ovde na forumu isto temu o tom telefonu sa nekim linkovima pa pogledaj. Odeljak "Android".

Odgovori