nokia n76, problemi, potrbna pomoc
nokia n76, problemi, potrbna pomoc
Posjedujem navedenu nokiu n76, koja ima vise problema. Gasi se sama od sebe, ne na mrdanje, lupkanje i sl., jednostavno se iskljuci i ukljuci. Kada sam jednom prilikom primio poziv zablokirala je i ispustala jednolican pisteci jako neprijatni zvuk, a od prije tri dana ne mogu da otvorim poruke, prikazuje i prima ali kada selektujem poruku i pokusam da je otvorim nista se ne desava, tako isto i sa poslatim porukama, jednostavno ne otvara. Snimljeni vide nekada hoce da prikaze a nekada zaledi sliku a ton ide, posvetljenje na tastaturi se nekada ugasi u toku pisanja poruke. Zna li neko u cemu je problem?
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ranca problem je u software-u, uradi jedan update fw-a i radice ko zapeta puska.
a ako ni to ne bude pomoglo nosi ga u servis, a ako imas i garanciju jos bolje.
a ako ni to ne bude pomoglo nosi ga u servis, a ako imas i garanciju jos bolje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
ranca, preporucijem ti da prvo odradis format telefona *#7780# ako ne pomogne taj onda hard reset *#7370# +lock code je 12345.Pre nego sto odradis backup-uj podatke na memorijsku.Onda update-uj software
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Javlja mi se problem tipa "Insert SIM card", a ponekad, doduse retko, napise i nesto u smilsu "registrovanje kartice nije uspelo" (nisam zapamtio u originalu). Fleshovao sam software, nije pomoglo, menjao kartice, takodje nije pomoglo, a kad ga stavim u Offline mode onda radi OK. Kontam da je problem izmedju komunikacije SIM-a i telefona... a mozda i nije...
Ima li neko neki predlog a da nije nosenje u servis?

Ima li neko neki predlog a da nije nosenje u servis?