Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
djoxie,
[/url]http://img832.imageshack.us/i/24082010468.jpg/
http://img52.imageshack.us/i/24082010469.jpg/
Pogrešila sam prvu fotografiju ali se na njoj i nevidi bogzna šta.Poslaću vam je ponovo,malo kasnije
Izmenila Ninolina:: nemoj da pises poruke jednu za drugom.. Koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
[/url]http://img832.imageshack.us/i/24082010468.jpg/
http://img52.imageshack.us/i/24082010469.jpg/
Pogrešila sam prvu fotografiju ali se na njoj i nevidi bogzna šta.Poslaću vam je ponovo,malo kasnije
Izmenila Ninolina:: nemoj da pises poruke jednu za drugom.. Koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
acme82, da,i kod mene je bilo tako sve dok mu nisam odradila update na poslednju verziju i sada mi je ok.
araphel, kada odem preko ovi stora iz menija da skinem program uopšte ga nedobijam u ponudi,neznam o čemu se radi.
araphel, kada odem preko ovi stora iz menija da skinem program uopšte ga nedobijam u ponudi,neznam o čemu se radi.

sanjke, tako sam i predpostavio.....jedini koji sam ja negde nasao a da hoce da se instalira je neka verzija prepuna reklama i kineskih znakova, koja je totalno retardirana.
jesi li probala da skines sa OVI sotre onu kao zvanicnu Facebook aplikaciju za E71 i E72? ja probao i meni to uopste ne radi kako treba, pa htedoh da vidim jesam li jedini. A pritom kad nju instaliram, obrise automatski onaj postojeci Facebook link koji stoji u Internet folderu. hajde bas vidi kako ce to kod tebe funkcionisati.
jesi li probala da skines sa OVI sotre onu kao zvanicnu Facebook aplikaciju za E71 i E72? ja probao i meni to uopste ne radi kako treba, pa htedoh da vidim jesam li jedini. A pritom kad nju instaliram, obrise automatski onaj postojeci Facebook link koji stoji u Internet folderu. hajde bas vidi kako ce to kod tebe funkcionisati.
araphel, ista situacija i kod mene na 5530, nekad ne odreaguje na komandu, pa ga prevlačim, klikam po 5x i bog zna šta sve ne dok ne otvori home ili profil, a na stranici za profil se ne prikazuju postovi. Kod touch.facebook.com me recimo nervira što se pretežno vide statusi stranica i retko kad ,,sluša'' za like isprve, tako da se i dalje držim full stranice na Operi Mobile. Na kraju bih dodao da mi je mnogo krivo što su ukinuli Facebook lite, a izgovor je što previše liči na Twitter 

Nokia Lumia 630
ja imam malo drugačiji problem. meni se najnormalnije instalira aplikacija (ponavljam, napisana baš za E71 i E72 navodno, tako piše u OVI storu), i startuje se bez problema, ali dalje odatle ne mogu da uradim manje više ništa. mogu da otvaram tabove, ali ne mogu da kliknem na taster back niti na taster opcije, što upotrebu aplikacije čini besmislenom.
sanjke, što se Windows Live messengera tiče, našao sam elegantnije rešenje: skinuo sam IM for Nokia sa OVI stora, i klijent za Windows Live je sasvim ok, tako da ću očigledno nadalje njega koristiti.
sanjke, što se Windows Live messengera tiče, našao sam elegantnije rešenje: skinuo sam IM for Nokia sa OVI stora, i klijent za Windows Live je sasvim ok, tako da ću očigledno nadalje njega koristiti.
Da li vam, kada ulazi u poruke, 72-ka malo kasni tj. pojavljuje se neki "cvetic" kao da ucitava poruke?
Danas sam se malo duze igrao za crnom 72-kom i uvek kada se ulazi u poruke ili u neki podfolder pojavljuje "cvetic" i nema direktnog odziva (stara verzija sw-a je u pitanju).
Danas sam se malo duze igrao za crnom 72-kom i uvek kada se ulazi u poruke ili u neki podfolder pojavljuje "cvetic" i nema direktnog odziva (stara verzija sw-a je u pitanju).
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO, kod mene sa poslednjom verzijom softvera nema toga. naravno, nije sve trenutno, kao što na Symbianu nikad i nije bilo, ali nema onog cvetića koji rotira, kao znak za čekanje. Malo više treba da otvori mail for exchange, ali kontam da je to zbog količine poruka. Ne sećam se kako mi je bilo sa starijim FW, ali znamda je sve primetno brže i upeglanije posle apdejta.
araphel, hvala na informaciji!
Znam da je 72-ka sporija od 71 ali ovo mi je bilo previse sporo pa rekoh da priupitam.

Znam da je 72-ka sporija od 71 ali ovo mi je bilo previse sporo pa rekoh da priupitam.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO, pazi, diskutabilno je koliko je sporija. Moj lični utisak je da su u suštini tu negde, iste. Doduše, E71 sam koristio samo par dana pre nego što sam se odlučio za E72, tako da ne mogu da tvrdim da sam ispitao baš sve aspekte, ali ono što je meni bilo najbitnije, ato je mail for exchange, je otprilike jednake brzine na oba.