P.s. Nesto se cak razmisljam da napisem mail HTC-u i pitam kako objasnjavaju drugacije ekrane na dva razlicita Desire-a

Salu na stranu,ali je veoma zanimljivo ovo sa ekranima ili ekranom. Ja sam primetio taj zracak svetlosti u tom delu ekrana kao sto sam napisao,ali sta kazete na to da mi je ugao vidljivosti kao na onom desireu sa onog testa koji ima amoled ekran,tj vidljivost je savrsena.Kod mene su i boje extremno jake i nikad se ne mogu porediti sa e71.kad udjem u meni telefona i kada je crno oko ikonica,ta crna boja je bas bas bas crna.Ono sto sam rekao za crnu boju kada mi je ukljucena kamera to i dalje stoji kao moje zapazanje.Da li je ovo neka zavera od strane htc-a kada je u pitanju ekran i njihova tvrdnja da desire ima samo AMOLED ekran prosudite sami ili kupite novi broj casoppisa Trece oko u kome ce se ta misterija razresiti na sveopste odusevljenje nas zadovoljnih,ali zbunjenih i neobavestenih korisnika...Red je malo da se opustimo pa se izvinjavam urednicima na delu ovog posta koji izlazi van koloseka.OVO JE NAJBOLJI I NAJZANIMLJIVIJI FORUM SA NAJBOLJOM EKIPOM I SVE VAS POZDRAVLJAM./////edit:Ne znam da li je ovo normalno jer ja i kada totalno iskljucim osvetljenje i dalje vidim sve normalno i kada su ikonice u meniu telefona u pitanju,ali i dalje vidim svetlo u gornjem delu ekrana.U sobi sam sa lampom koja je okrenuta ka zidu,a ja normalno vidim sve na netu i to bez naprezanja ociju
 Salu na stranu,ali je veoma zanimljivo ovo sa ekranima ili ekranom. Ja sam primetio taj zracak svetlosti u tom delu ekrana kao sto sam napisao,ali sta kazete na to da mi je ugao vidljivosti kao na onom desireu sa onog testa koji ima amoled ekran,tj vidljivost je savrsena.Kod mene su i boje extremno jake i nikad se ne mogu porediti sa e71.kad udjem u meni telefona i kada je crno oko ikonica,ta crna boja je bas bas bas crna.Ono sto sam rekao za crnu boju kada mi je ukljucena kamera to i dalje stoji kao moje zapazanje.Da li je ovo neka zavera od strane htc-a kada je u pitanju ekran i njihova tvrdnja da desire ima samo AMOLED ekran prosudite sami ili kupite novi broj casoppisa Trece oko u kome ce se ta misterija razresiti na sveopste odusevljenje nas zadovoljnih,ali zbunjenih i neobavestenih korisnika...Red je malo da se opustimo pa se izvinjavam urednicima na delu ovog posta koji izlazi van koloseka.OVO JE NAJBOLJI I NAJZANIMLJIVIJI FORUM SA NAJBOLJOM EKIPOM I SVE VAS POZDRAVLJAM./////edit:Ne znam da li je ovo normalno jer ja i kada totalno iskljucim osvetljenje i dalje vidim sve normalno i kada su ikonice u meniu telefona u pitanju,ali i dalje vidim svetlo u gornjem delu ekrana.U sobi sam sa lampom koja je okrenuta ka zidu,a ja normalno vidim sve na netu i to bez naprezanja ociju Ne smemo dopustiti da škola, direktor i deca pate zbog tvog telefona
 Ne smemo dopustiti da škola, direktor i deca pate zbog tvog telefona 

šta mi preporučujete kao najbolju varijantu za backup? U principu mi nije teško da poinstaliram sve aplikacije ponovo, na kartici mi uvek stoje APK za ono najbitnije, a kontakti i mailovi će ionako sići na fon ponovo sa Googla, čim se sinhronizujem
  šta mi preporučujete kao najbolju varijantu za backup? U principu mi nije teško da poinstaliram sve aplikacije ponovo, na kartici mi uvek stoje APK za ono najbitnije, a kontakti i mailovi će ionako sići na fon ponovo sa Googla, čim se sinhronizujem  Ali svejedno, za svaki slučaj, šta preporučujete, pogotovo imajući u vidu da nemam trenutno rootovan telefon, a vidim da neke backup aplikacije zahtevaju upravo to.
  Ali svejedno, za svaki slučaj, šta preporučujete, pogotovo imajući u vidu da nemam trenutno rootovan telefon, a vidim da neke backup aplikacije zahtevaju upravo to. 
   .  Svejedno ces morati da formatiras karticu da bi napravio ext particiju tako da se ne bi cimao sa backup-om zapamti sta sve imash i kada budes nabacio novi rom nabaci titanium backup i nikad necesh imati problema sa tim.
 .  Svejedno ces morati da formatiras karticu da bi napravio ext particiju tako da se ne bi cimao sa backup-om zapamti sta sve imash i kada budes nabacio novi rom nabaci titanium backup i nikad necesh imati problema sa tim.