makibiki,
Nisi u pravu, iGO koji mi je dala Gaga3, nije dobar, nije prilagodjena rezolucija. Pa sam skinuo sa neta neku verziju kod koje pise tattoo (tu je prilagodjena rezolucija i novija je vezija od one prve).
I onda je proradilo
Ne kapiram kako kod tebe nije dobar kad svima radi i na mom telefonu je perfektan ...vodio me je od Cacka do Gostiljskog vodopada bez greske....na linku od sajta koji sam ti dala trebao si da izaberes Igo tattoo....i ne bi imao problema ! Hm...ajde pusti taj link pa da vidim u cemu je razlika !
Hm pa mozda onda nisam izabrao dobar iGO
A i poslao sam nekom ovde taj link i on kaze isto mu se desava, losa rez pa nema dugmica na ekranu.
Pokusacu kasnije da nadjem taj link...
Mozilla Firefox
Meni se upravo to desava, losa rezolucija, nema dugmica... itd
I to ne samo sa tvojim fajlom, dobio sam jos par, i svi se ponasaju isto
cek brate jel se na tom sve vidi u fullu??? bukvalno ceo taster ili samo deo njega? ja imam ovaj sto mi gaga dala i vidi se samo deo tih donjih tastera,mada nije neka frka snaci se i na tom ....
Ok, ljudi ja sad kao grom iz ovog naseg vedrog neba da upitam. Skinuo sam .apk file koji je linkovan na nekom od proslih postova i instalirao ga na svoj tattoo. Medjutim sta se desi, fali mi folder na SD ili sta vec jer mi kaze sledece. " Please insert your SD card containing IGO cintent files." Nista mi nije jasno, SD card je u telefonu, ali ocigledno nesto fali. Ako moze pomoc, bio bih zahvalan, pa neka padne i kisa da nas rashladi
Kad skines IGo u njemu imas folder "content" i "licence". Treba na kartici da napravis folder "Igo" i u njega da kopiras ta dva foldera, pa tek onda da instaliras program.
Al nemoj da padne kisa
Ok obzirom da niko nema Igo folder i mape, od toga sam odustao (barem na ovom forumu).
A da li neko ima originalnu sivu maskicu da ne koristi i da bi menjao za neku drugu, ja konkretno imam crnu sa nekakvim tribalom pozadi, a treba mi originalna siva?
Hvala.
Sent from Samsung Galaxy SIII GT-I9300 16GB Pebble Blue (Android 4.1.2 Jelly Bean)
Resih ja da Igo proradi uz pomoc Gage3 i njenog link-a koji mi je poslala, ali se pojavi novi problem. Nesto mi se ne slaze velicina slike, pa pojedini dugmici u Igo-u se vide na pola. Normalno li je to i ima li resenja?
excess, imam ja originalnu maskicu koja uopste nije koriscena. Ali necu da se menjam jer imam custom maskicu koju ne skidam. E sad, ja sam ti iz_Pozege pa ako si blizu mogu ti prodam.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.