Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Da li neko zna kako da ako udjem u kontakt, povucem njegovu sliku sa fb naloga, ali da ne linkuje naloge pa da mi skida sve informacije, vec samo sliku, da mi ne bi stajalo sivo u imeniku...?

P.S. Moze li neko da mi objasni kako da ubacim titl u rockplayer? Namestio sam ga onako kako je pisalo ovde preko notepad-a na onaj UTF, snimio tako, namesteno je u opcijama da sam loaduje titl, al opet to ne radi. Pa ako moze mala pomoc :)

Hvala.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

koji programcic da pobijem ove fabricke procese,mislim da mi neke aplikacije uopste ne trebaju i da mi samo zvacu memmoriju i bateriju :disgust: :disgust:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Nadji neki od task managera koji prikazuju procese. Mada znaj da se procesi opet pojave. Jednostavno se aktiviraju.

Za memorij ne brini jer mozes dosta pokrenuti aplikacija i da opet imas slobodno rama. Za bateriju ne znam ali neces nista postici. Kao sto sam rekao, procesi se opet pojave.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ja sam bas cesto ubijao neke procese,ali se oni kao sto kazes ponovo sami aktiviraju tako da nema nikakve korisri oe ubijanja
Note IV N9100 dual

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

:smutny: e da ga j...
dobro postoji li neki program da izbrisem neke aplikacije koje su sistemske
za ovo korstim task killer...

SkySashluh
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Mar 2010. 23:34

Post od SkySashluh »

napalm death, znam kako da instaliram aplikaciju koju skinem preko kompa,samo pitam da li ima mogucnost da se instalira to na kartic kako ne bih zauzimao memoriju telefona koja nije velika...

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

PhoneUsage

SlikaSlika

Analyze your phone call, text and data usage.

See charts of usage for day, week, month, last month and 2 months ago.

Set limits on daily, weekly and monthly usage.

(Pro only) Alerts when you break your usage limits.

(Pro only) Usage widgets for calls, texts and data.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

skar, postoje Titanium Backup ili Android Commander, ali ti za tako nešto treba root-ovan phone :roll:
HTC Desire + MIUI 0.11.12

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Takođe za istu stvar može da se koristi Root Manager ili Root Explorer. Mada po meni je najbolje da se obriše iz roma pre instaliranja.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

znaci bez roota nema totalne kontrole :disgust: :disgust:
ok pa cemo ga rutujemo!!!
ima li neko fino uputsvo za divlju vatru!!!!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

telep, ova aplikacija deluje zanimljivo. Probacemo :wink:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

SkySashluh, To nije moguce. Osim ako postoi za tvoj model neki hakerski zahvat.

skar, Ako mislis na brisanje nekih scvojih aplikacija, to moze recimo File manager koji koristim. Ima opciju Uninstal ali sigurno ne moze da brise nesto sto je u romu.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

skar za wildfire ako ti treba za rut javi se na pm da ti dam sve shto je potrebno nije nishta teshko odradi se za 3 minuta i 5 klikova mishem

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Perfect Info:

Sve korisne informacije na jednom mestu po kategorijama: Vesti, Vremenska prognoza, Biznis vesti, Kursna lista, Horoskop, TV Program, Stanje na putevima, Sportski rezultati, Važni telefoni.

Za VIP, Srbija

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

telep, jel ti problem da napises gde si nabavio ovu aplikaciju? :) ja sam tragao malo po netu, al ne mogu da nadjem. Jel to samo za root? Ako neces ovde da napises, posalji mi pp.

I da podsetim, ako slucajno niste videli, postavio sam danas ranije post sa nekim pitanjima, pa ako neko zna odgovor, bilo bi lepo da napise :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

telep
Expert
Expert

Post od telep »

vanjuska, Ima je na marketu, nisam ni tražio krekovanu verziju, mada sumnjam da se može naći.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

Hvala,telep. :) Pored onih pitanja gore, imam jos jedno, koj eje mozda prostije :) Sta je tacno RUU? Citam, al ne mogu da provalim sta je, trazih na netu sta je al nista pametno ne izlazi..

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

vanjuska, RUU == rom update utility, sto se tice rock playera, cini mi se da titl mora da se zove isto kao i media fajl, mozda je do toga. A ovo za fb nemam pojma.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

antec, hvala na info. Sto se tice rockplayera, uradio sam kako si napisao, al na ekranu mi pise samo "Subtilte" i to ej to, nema titla. Sta treba da kliknem tamo kad otvorim titl u notepadu pa save as i onda dole Encoding?

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

vanjuska, možda ima neke veze i sa extenzijom samog prevoda... Pokušao sam da pustim DivX film sa prevodom koji ima extenziju SRT i plejer je pustio film bez ikakvih problema... Nema nikakvih kočenja ili bilo šta sl. Sa SUB extenzijom imam problem i sa WD TV HD Media Player-om, a na telefonu mi nije padalo na pamet da experimentišem :wink:
HTC Desire + MIUI 0.11.12

Odgovori