Da li neko zna kako da ako udjem u kontakt, povucem njegovu sliku sa fb naloga, ali da ne linkuje naloge pa da mi skida sve informacije, vec samo sliku, da mi ne bi stajalo sivo u imeniku...?
P.S. Moze li neko da mi objasni kako da ubacim titl u rockplayer? Namestio sam ga onako kako je pisalo ovde preko notepad-a na onaj UTF, snimio tako, namesteno je u opcijama da sam loaduje titl, al opet to ne radi. Pa ako moze mala pomoc
Hvala.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Nadji neki od task managera koji prikazuju procese. Mada znaj da se procesi opet pojave. Jednostavno se aktiviraju.
Za memorij ne brini jer mozes dosta pokrenuti aplikacija i da opet imas slobodno rama. Za bateriju ne znam ali neces nista postici. Kao sto sam rekao, procesi se opet pojave.
napalm death, znam kako da instaliram aplikaciju koju skinem preko kompa,samo pitam da li ima mogucnost da se instalira to na kartic kako ne bih zauzimao memoriju telefona koja nije velika...
SkySashluh, To nije moguce. Osim ako postoi za tvoj model neki hakerski zahvat.
skar, Ako mislis na brisanje nekih scvojih aplikacija, to moze recimo File manager koji koristim. Ima opciju Uninstal ali sigurno ne moze da brise nesto sto je u romu.
Sve korisne informacije na jednom mestu po kategorijama: Vesti, Vremenska prognoza, Biznis vesti, Kursna lista, Horoskop, TV Program, Stanje na putevima, Sportski rezultati, Važni telefoni.
telep, jel ti problem da napises gde si nabavio ovu aplikaciju? ja sam tragao malo po netu, al ne mogu da nadjem. Jel to samo za root? Ako neces ovde da napises, posalji mi pp.
I da podsetim, ako slucajno niste videli, postavio sam danas ranije post sa nekim pitanjima, pa ako neko zna odgovor, bilo bi lepo da napise
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Hvala,telep. Pored onih pitanja gore, imam jos jedno, koj eje mozda prostije Sta je tacno RUU? Citam, al ne mogu da provalim sta je, trazih na netu sta je al nista pametno ne izlazi..
vanjuska, RUU == rom update utility, sto se tice rock playera, cini mi se da titl mora da se zove isto kao i media fajl, mozda je do toga. A ovo za fb nemam pojma.
antec, hvala na info. Sto se tice rockplayera, uradio sam kako si napisao, al na ekranu mi pise samo "Subtilte" i to ej to, nema titla. Sta treba da kliknem tamo kad otvorim titl u notepadu pa save as i onda dole Encoding?
vanjuska, možda ima neke veze i sa extenzijom samog prevoda... Pokušao sam da pustim DivX film sa prevodom koji ima extenziju SRT i plejer je pustio film bez ikakvih problema... Nema nikakvih kočenja ili bilo šta sl. Sa SUB extenzijom imam problem i sa WD TV HD Media Player-om, a na telefonu mi nije padalo na pamet da experimentišem
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.