nokia 5800 navigation edition ili samsung s8000 jet 2gb
nokia 5800 navigation edition ili samsung s8000 jet 2gb
Ljudi, planiram da kupim jedan od ova dva telefona. Molim vas za savet. S' obzirom da telefon planiram da uzmem preko mts-a sa paketom mix 1250 i nemam nekog izbora. Svaki savet je dobrodosao. Hvala
Ako mene pitas uzmi samsung . Bolja mu je rezolucija ekrana , kamera je 5mpx dok je u Nokia 3mpx ( kao da je 1.3 ) . I meni je puno ljepsi samsung , a cini mi se i tanji za 4-5 mm ... Imas Wi-Fi i GPS na Samsungu , znaci ni tu ne fali nista . Ja ne vidim nijednu prednost Nokije osim toga da je Nokia... A i to u zadnje vrijeme nema veze , losi postaju . I sad sam tek vidio za ove AMOLED ekrane, negdje sam procitao da manje energije trose . Znaci i to je prednost ako je istina ovo .... 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
joleco, Moj savet je 5800 NE, odličan telefon.To je pre svega smart telefon, radi na symbina Os-u što je i njegova najveća prednost u odnosu na Jet.Mislim da ne postoji kvlitetna navigacija koja može da se instalira na Jet-u, dok na 5800 NE možeš da instaliraš garmin.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
prednost nokie GPS i eventualno oni polu upotrebljivi programi sa symbiana, prednost Jet-a: sve ostalo.
A da se nadjes negde na pola puta pa da uzmes Samsung Spica, mislim da je isti cenovni razred ko ova dva gore?
a imas i HTC touch 2 na Windows mobile platformi. Ako ti se bas bacaju pare
imas i SE Aino, koji je malcic skuplji, ali ima 8 mp kameru
A da se nadjes negde na pola puta pa da uzmes Samsung Spica, mislim da je isti cenovni razred ko ova dva gore?
a imas i HTC touch 2 na Windows mobile platformi. Ako ti se bas bacaju pare

Hvala vam na savetima. Planiram da dam oko stotinak eura za telefon. Uz mts paket. Dakle, cena nokije 5800 N.E je oko 210e a samsunga s8000 oko 260e. I jedan i drugi su oko 110000 din. Uz paket mix1250. Meni licno se mnogo vise dopada samsung, iako kako kazu ima ocajnu navigaciju. Cini mi se da uz Nokiju dobijam mnogo vise, sem kamere naravno.
17:15
Upravo sam nasao bolji telefon. Nokiju c6. Za iste pare. Mislim da je bolja i od 5800n.e i od s8000.
17:15
Upravo sam nasao bolji telefon. Nokiju c6. Za iste pare. Mislim da je bolja i od 5800n.e i od s8000.
ja sam uzeo nokiu c6 preko paketa postpaid 60 juce u vipu po ceni od 21k dinara i prezadovoljan sam...drug ima 5800...znaci oseca se da je laksi i veci je magnet za otiske...softer je unutra maltene isti,funkcije isto osim kamere i tastature...u slobodnij prodaji je razlika u ceni nekih 15 evra...pa sad ako ti to ne predstavlja problem uzmi c6
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50