Znam da ima slicna tema oko cene mobilnog telefona ali telefon treba da kupim za sestru pa bih hteo da cujem vase preporuke sta je najbolje kupiti do maksimalno 300 eura na oglasima.Moze novo a moze i malo korisceno do mesec dana staro a da ne prelazi cifru od 300 eura.
Ja sam izdvojio dva fona ali bih hteo da cujem i vase preporuke.
01.samsung S8500 Wave- link
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2...ung/S8500-Wave
02.sony ericsson vivaz-linkj
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2...Ericsson/Vivaz
Jesu skuplji od cene koju sam naveo ali se mogu naci na oglasima za sumu do trista eura.
Ja sam pre mesec dana kupio sony ericsson satio idou i sestri se svidja telefon ali je ipak malo veci telefon pa bi uzela neki malo manji fon.
Trenutno sam blizi samsungu s8500 wawe nego vivazu i njoj se vise svidja samsung ali ne znam kakav je sto se tice operativnog sistema bada?
Fon joj treba sto se kaze za svakodnevnu upotrebu,znaci solidna kamera,mp3 player,dobar display i baterija.
Fon nece menjati bar jedno dve godine pa bi voleo da cujem i vase preporuke sta kupiti?
Pozdrav.
Koji mobilni telefon kupiti do 300 eura?
bojke1,ako ce telefon koristiti za,citatiram "Fon joj treba sto se kaze za svakodnevnu upotrebu,znaci solidna kamera,mp3 player,dobar display i baterija.",onda slobodno mozes da uzmes Wave.
Prica koja se vodi oko Wave-a na forumu,prvenstveno se odnosi na Bada O.S.,i to ne toliko zbog toga sto je to los O.S.,vec zbog toga sto trenutno postoji mali broj upotrebljivih aplikacija za taj O.S. (na pr. za GPS) .
E sad,kako ce se i u kom pravcu to kretati niko ne moze sa sigurnoscu da kaze,moja pretpostavka je da ce Samsung nastaviti sa razvijanjem svog O.S,a samim tim da ce i ostali programeri poceti sve vise da prave aplikacija za Badu.
U svakom slucaju razmisli,Wave je cak i veci od tvog Satio-a klik,tako da ako se gleda samo velicina telefona onda je Vivaz u prednosti.
Prica koja se vodi oko Wave-a na forumu,prvenstveno se odnosi na Bada O.S.,i to ne toliko zbog toga sto je to los O.S.,vec zbog toga sto trenutno postoji mali broj upotrebljivih aplikacija za taj O.S. (na pr. za GPS) .
E sad,kako ce se i u kom pravcu to kretati niko ne moze sa sigurnoscu da kaze,moja pretpostavka je da ce Samsung nastaviti sa razvijanjem svog O.S,a samim tim da ce i ostali programeri poceti sve vise da prave aplikacija za Badu.
U svakom slucaju razmisli,Wave je cak i veci od tvog Satio-a klik,tako da ako se gleda samo velicina telefona onda je Vivaz u prednosti.
Poslednja izmena od Fox u Čet, 02. Sep 2010. 22:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Kao sto je Fox vec rekao, ako joj treba telefon za uobicajeno koriscenje tipa pozivi, poruke, slikanje i poneka igrica, boljeg telefona od Wave-a nema. Izuzetno utegnut model sa izvanrednim ekranom, po meni najlepsi telefon na trzistu. Mozda na slikama izgleda veliko ali kada se vidi uzivo to je skroz drugacije, bas je kompaktan. Inace, bice i on azdaja samo da se Bada sistem malo razvije.
S druge strane, ako voli da non-stop instalira programe, nesto ceprka po telefonu i ako generalno voli da se "petlja" u tehniku, mozda bi bolji izbor bio neki Android. Dovoljno je jednostavan za koriscenje ako niste zahtevan korisnik (jer su sve aplikacije na marketu i nekoliko klika daleko) a moze i da bude umereno komplikovan ako volite da se mlatite sa ROM-ovima ili cime vec. Recimo Legend je vrlo lep model takodje vrhunske izrade i sa dobrim specifikacijama.
Pozdrav
S druge strane, ako voli da non-stop instalira programe, nesto ceprka po telefonu i ako generalno voli da se "petlja" u tehniku, mozda bi bolji izbor bio neki Android. Dovoljno je jednostavan za koriscenje ako niste zahtevan korisnik (jer su sve aplikacije na marketu i nekoliko klika daleko) a moze i da bude umereno komplikovan ako volite da se mlatite sa ROM-ovima ili cime vec. Recimo Legend je vrlo lep model takodje vrhunske izrade i sa dobrim specifikacijama.
Pozdrav
bojke1, moj glas za Samsung Wave, telefon ce savrseno pristajati tvojoj sestri, elegantan je i ima odlican dizajn. Specifikacija je fantasticna, dobra kamera, video, odlican zvuk, odlican ekran, fantasticna brzina rada...
Mislim da tvojoj sestri nece trebati neki broj aplikacija za pocetak, tako da to ne mora uopste da vas brine, pogledajte neke video klipove Wave-a na youtube pa odlucite...
Mislim da tvojoj sestri nece trebati neki broj aplikacija za pocetak, tako da to ne mora uopste da vas brine, pogledajte neke video klipove Wave-a na youtube pa odlucite...