Koji mobilni telefon kupiti do 300 eura?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Koji mobilni telefon kupiti do 300 eura?

Post od bojke1 »

Znam da ima slicna tema oko cene mobilnog telefona ali telefon treba da kupim za sestru pa bih hteo da cujem vase preporuke sta je najbolje kupiti do maksimalno 300 eura na oglasima.Moze novo a moze i malo korisceno do mesec dana staro a da ne prelazi cifru od 300 eura.
Ja sam izdvojio dva fona ali bih hteo da cujem i vase preporuke.
01.samsung S8500 Wave- link
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2...ung/S8500-Wave

02.sony ericsson vivaz-linkj

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2...Ericsson/Vivaz
Jesu skuplji od cene koju sam naveo ali se mogu naci na oglasima za sumu do trista eura.

Ja sam pre mesec dana kupio sony ericsson satio idou i sestri se svidja telefon ali je ipak malo veci telefon pa bi uzela neki malo manji fon.
Trenutno sam blizi samsungu s8500 wawe nego vivazu i njoj se vise svidja samsung ali ne znam kakav je sto se tice operativnog sistema bada?
Fon joj treba sto se kaze za svakodnevnu upotrebu,znaci solidna kamera,mp3 player,dobar display i baterija.
Fon nece menjati bar jedno dve godine pa bi voleo da cujem i vase preporuke sta kupiti?
Pozdrav.

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

pa sad, ne znam koliko bi devojci Wave odgovarao posto je i to veliki telefon. Sto se devojaka tice, moja preporuka ide za HTC Wildfire ili X10 mini na primer.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

bojke1,ako ce telefon koristiti za,citatiram "Fon joj treba sto se kaze za svakodnevnu upotrebu,znaci solidna kamera,mp3 player,dobar display i baterija.",onda slobodno mozes da uzmes Wave.

Prica koja se vodi oko Wave-a na forumu,prvenstveno se odnosi na Bada O.S.,i to ne toliko zbog toga sto je to los O.S.,vec zbog toga sto trenutno postoji mali broj upotrebljivih aplikacija za taj O.S. (na pr. za GPS) .
E sad,kako ce se i u kom pravcu to kretati niko ne moze sa sigurnoscu da kaze,moja pretpostavka je da ce Samsung nastaviti sa razvijanjem svog O.S,a samim tim da ce i ostali programeri poceti sve vise da prave aplikacija za Badu.

U svakom slucaju razmisli,Wave je cak i veci od tvog Satio-a klik,tako da ako se gleda samo velicina telefona onda je Vivaz u prednosti.
Poslednja izmena od Fox u Čet, 02. Sep 2010. 22:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

hibiskus, pa ja imam sony satio i u odnosu na njega mislim da je wawe manji i malo tanji fon ako se ne varam.X10 mini se njoj vizuelno ne svidja a i tanak je sa rezolucijom ekrana tako da on u startu otpada.Za HTC Wildfire jos ne znam kakav je fon.Njega nisam ni razmatrao ali pogledacu.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

bojke1, Do te cifre, vivaz je više nego odličan fon, mada ni HTC Wildfire nije loše rešenje najviše zbog android platforme.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Kao sto je Fox vec rekao, ako joj treba telefon za uobicajeno koriscenje tipa pozivi, poruke, slikanje i poneka igrica, boljeg telefona od Wave-a nema. Izuzetno utegnut model sa izvanrednim ekranom, po meni najlepsi telefon na trzistu. Mozda na slikama izgleda veliko ali kada se vidi uzivo to je skroz drugacije, bas je kompaktan. Inace, bice i on azdaja samo da se Bada sistem malo razvije.

S druge strane, ako voli da non-stop instalira programe, nesto ceprka po telefonu i ako generalno voli da se "petlja" u tehniku, mozda bi bolji izbor bio neki Android. Dovoljno je jednostavan za koriscenje ako niste zahtevan korisnik (jer su sve aplikacije na marketu i nekoliko klika daleko) a moze i da bude umereno komplikovan ako volite da se mlatite sa ROM-ovima ili cime vec. Recimo Legend je vrlo lep model takodje vrhunske izrade i sa dobrim specifikacijama.

Pozdrav

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

bojke1, moj glas za Samsung Wave, telefon ce savrseno pristajati tvojoj sestri, elegantan je i ima odlican dizajn. Specifikacija je fantasticna, dobra kamera, video, odlican zvuk, odlican ekran, fantasticna brzina rada...
Mislim da tvojoj sestri nece trebati neki broj aplikacija za pocetak, tako da to ne mora uopste da vas brine, pogledajte neke video klipove Wave-a na youtube pa odlucite...

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Ok hvala svima na odgovorima.Pogledacemo uzivo sto se kaze samsung s8500 wawe pa cemo videti.Ja mislim da je to bolji izbor u odnosu na sony vivaz.

Odgovori