Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 29. Avg 2009. 00:09
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
nego, jeste li videli ovo:
Anssi Vanjoki (EVP, Markets) talks about the Nokia N97
http://www.youtube.com/watch?v=EBah223no8Y
Anssi Vanjoki (EVP, Markets) talks about the Nokia N97
http://www.youtube.com/watch?v=EBah223no8Y

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 00:51
Probao bi to ali izgleda da je kod mene bas skroz crkla MASS memorija posto je ni racunar ne prepoznaje tako da nista od formatiranja.Sunce ti ni za dobre pare vise ne moze da se kupi telefon a da vredi,sve se nesto stedi i ciketanise u izradi. Sva sreca ovaj telefon ima slot za memorijsku karticu pa sam odma uzeo jednu kako bi mogao telefon da koristim i dalje.
Inace telefon sam uzeo u legalnoj prodavnici,sve je to original kako treba ali eto pokvari se samo sto mu isctece garancija.
Pozdrav svima i dobro razmislite kad budete kupovali telefon.
Inace telefon sam uzeo u legalnoj prodavnici,sve je to original kako treba ali eto pokvari se samo sto mu isctece garancija.
Pozdrav svima i dobro razmislite kad budete kupovali telefon.
Pa evo sad cu da ti objasnim. Nisam ga kupio kod nas nego u inostranstvu i u toj zemlji bilo sta da kupis dali telefon,racunar ili nesto trece garancija ti je godinu dana a ako hoces duze ti doplatis.Znaci legalna prodavnica kod njih i nepostoji kao kod nas telefoni skinutih sa mreze. Ali to nije vazno , glavni problem je ta memorija od nekih 32 Gb koja je izgleda crkla posle godinu dana
Poceo je i da mi se gasi i svi se zale da sam nedostupan,dal mogu dobiti nov tel preko garancije? Posto do SW-a ocito nije tel je djubre da vece djubre nisam video 3 4 x sam dolazio u situaciju da ga zamandalim o pod,ali reci bolje da cekam sta ce mi serviseri u AC reci :-DDD sve u svemu tel je katastrofa,Nokia n97 = Promasaj Decenije 

ljudi, imam jako veliki problem! glava me boli vec danima zbog ovog fona. hteo sam da ga hakujem, u jafu i nesto nije ispalo kako treba. znaci, ubio sam ga. ne mogu da ga ukljucim. i sada mi treba neki mnogo dobar servis u beogradu koj bi mogao da mi pogleda fon. ne bih da ga nosim kod bilo kod servisera, a nisam iz bg-a pa ne poznajem bas najbolje mesta gde bih mogao da ga odnesem na popravku. MOLIM VAS ako znate takav neki servis koj je jako dobar, napisite mi u pr. pomoc mi je i vise nego potrebna!
sta koristite za promenu homescreena na n97?
Ja imam vivaz, symbian je isti ali odavno ne patim razvoj aplikacija i softvera, tako da malo znam i o hacku. Ajde da mi neko lepo objasni, ako nije problem
P.S. koristila sam n97 mini i potpisujem da je vivaz bolji i brzi telefon, a ovde vidim puno nezadovoljnih sa n97
ako se ko dvoumi u vezi vivaza, preporucujem 
Ja imam vivaz, symbian je isti ali odavno ne patim razvoj aplikacija i softvera, tako da malo znam i o hacku. Ajde da mi neko lepo objasni, ako nije problem

P.S. koristila sam n97 mini i potpisujem da je vivaz bolji i brzi telefon, a ovde vidim puno nezadovoljnih sa n97

Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3