Win mobile - korisne aplikacije

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Korun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Sep 2009. 14:10

Post od Korun »

ok, hvala, bolje da pitam nego da posle bude, au sta sad. :)

jel moze neki sajt sa malo boljim igricama za win telefone i nekim foricama kao sto ima iphone, tipa ono pivo, papirici itd... pozz

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Korun, ovde nemoj traziti linkove prema warez-u, postovanje piratskih linkova nije dozvoljeno. Imas inace i dosta freeware sajtova kao sto je freeware pocketpc i slicni. Nego nije mi nesto jasno, nisi valjda kupio windows mobile telefon radi "forica kao sto ima iphone, tipa ono pivo, papirici, ..."? :ohmy: :o
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Korun
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Korun »

ma jok nego cisto onako bzvz cisto da ima i to hahaha,

mislio sam na pp da mi neko posalje link :wink:

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Kolege forumasi predloziste neku dobru alfanumericku tastaturu.

Korun
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Korun »

da li neko ima XO za omniu ili neki drugi win telefon, ali da moze da se igra protic kompa i prodiv drugog saigraca, pokusao sam da skinem jedan ali nece da ga pusti,...

ako neko ima neka se javi na pp

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Post od mladen_bgd »

Da li moze neko da mi preporuci neki dobar program za pustanje muzike, koji moze da pusta po folderima i koji ima eq? :) I da li mozete takodje da mi preporucite neke dobre programe za gledanje slika i pustanje video klipova? U pitanju je telefon omina i900. :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

mladen_bgd, na windows mobile platformi ti je za filmove najbolji tcpmp odnosno njegova komercijalna varijanta core player. Za gledanje slika imas dosta programa ja koristim S2V. Za opise ovih programa pogledaj prethodne stranice ove teme. Tu ces naci i dosta opisa raznih muzickih plejera. Inace nema potrebe da trazis programe specijalno za i900, trazi prosto softver za windows mobile/pocket pc platformu. Sve sto je potrebno jeste ili da univerzalno podrzava sve rezolucije ili da je naglaseno da podrzava 240x400 (mada ce dosta programa pisanih za 240x320 raditi OK).

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan

Post od mladen_bgd »

OK, hvala ti na pomoci. Reci mi jel imas mozda ti neki dobar program za muziku da mi preporucis?
I hteo sam jos da te pitam jel ima neki program da mogu da zabranim pozive i sms-ove, tj da mogu da blokiram neke brojeve? Tipa kao sto je na symbianu private call and sms guard.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

mladen_bgd, programe za zabranu poziva imas opisane bas na ovoj temi, pa neka te ne mrzi da pocnes od prve strane i procitas. Ja za slusanje muzike koristim Windows Media Player koji stize sa Windows Mobile-om i S2P. Nijedan od ova dva nema ekvilajzer.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

mladen_bgd, Nitrogen resava celu stvar oko muzike + skini neki od mnogobrojnih skinova koje imas na xda forumu i uzivaj.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan

Post od mladen_bgd »

Instalirao sam nitorgen i kad udjem u njega i kad hocu da pustim neku pesmu ne moze, izbaci mi neku gresku i zatvori ga.
Da li mozete da mi preporucite neki drugi player koji je dobar i da moze da pusta po folderima?
U svakom slucaju tomas.hokenberi i dimi89 hvala vam na pomoci.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

mladen_bgd, koju verziju nitrogena si instalirao ? Bilo bi od velike pomovi da napises koji error ti javi.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan

Post od mladen_bgd »

Instalirao sam ovu valjda najnoviju nitrogen v1.2 alpha. Ne znam sad tacno koji error mi se javlja jel sam ga par puta deinstalirao i opet ista prica. Pa sam na kraju popizdeo i obirsao ga. Normalno se on sve instalira, normalno udje u player, ali kad izaberem da pusti neku pesmu prijavi neku gresku i ugasi se.

banelaki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 02. Jun 2006. 14:06

Post od banelaki »

mladen_bgd, probaj PocketMusic 5.1 Bundle . Jace se cuje inace od ostalih. Default skin je naj bolji mada ima i Winamp.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

mladen_bgd, mozes da isntaliras neku raniju verziju pa da pokusas ili boslusaj banelaki, -a

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan

Post od mladen_bgd »

Instalirao sam PocketMusic i stvarno sam odusevljen sa playerom, mnogo je mocan i to je to sto mi treba. :lol: Hvala vam momci na pomoci.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Mozda nije prava tema za pitanje,ali me zanima kako se rade soft i hard reset na windows telefonima,konkretno me zanima za touch pro?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Sale_M, kod windows mobile racunara je soft reset obican restart sistema (kao kada pritisnes reset taster PC-a). Nista se ne brise i ne menja. Kod nekih modela se to radi ubadanjem olovcice u rupicu u kojoj je reset taster (npr. kod Samsunga I780). Hard reset podrazumeva vracanje na "fabricko stanje" telefona i obicno se postize ukljucivanjem telefona dok je pritisnuta neka kombinacija tastera. Za odovarajucu kombinaciju pogledaj temu o Touch Pro. Ako telefon funkcionise i moze se pokrenuti, hard reset se moze inicirati iz Settings menija izborom opcije "hard reset".

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Sale_M, sa HTC-ovog sajta:

How do I perform a hard reset?
You can either use Clear Storage or device buttons to perform a hard reset. Tip: Use device buttons to perform a hard reset only when you cannot access Clear Storage. Using Clear Storage 1. On the Home screen, slide to the Settings tab and then tap All Settings.
2. On the System tab, tap Clear Storage.
3. Enter “1234” and then tap Yes. Using device buttons 1. Pull out the stylus.
2. With the device turned on, press and hold the VOLUME DOWN and ENTER buttons, then press the RESET button with the stylus.
3. Release the RESET button, but continue pressing the VOLUME DOWN and ENTER buttons until you see warring message on the screen
4. Release the VOLUME DOWN and ENTER buttons, then press the VOLUME UP button to perform the hard reset. Press any other button to cancel the hard rese
and justice for all...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Hvala Dream Viewer.snasao sam se vec i odradio hard ali sad imam novi problem.
Ne mogu da instaliram nijedan cab file tj program.
Kad pokrenem instalaciju telefon javlja poruku-there is no file associated with,run the program first then open file within.
Probao sam i sa cab installer-om ali nista nisam uradio.
Pomagajte ljudi ,')
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Odgovori