6630 Desktop
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
6630 Desktop
Jel zna neko neki program za 6630 koji ti ekran pretvara u desktop kao na kompu , bez ulaska u meni.
pozdrav CenturioN
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Pogledaj u Settings/Phone/Standby/Active standby-on ili off ako ima tako nesto kod 6630 ali sumnjam!
Burek sad nema veze,uklonio sam ikonice,zaklanjaju mi sliku a onakvu sliku je greota zakloniti!
2 Centurion: A sto bio uopste ukljucivao ove ikonice kad isto to postizes podesavanjem kursora,znas ono"kursor levo=>new mesage...?
Pozdrav
Burek sad nema veze,uklonio sam ikonice,zaklanjaju mi sliku a onakvu sliku je greota zakloniti!

2 Centurion: A sto bio uopste ukljucivao ove ikonice kad isto to postizes podesavanjem kursora,znas ono"kursor levo=>new mesage...?
Pozdrav

- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt: