LG KS20
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- misadjole
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
- :: samsung ace plus
- Kontakt:
rickou26 link
rickou26 XDA
rickou26 mediafire
farahbolsey link
farahbolsey XDA
farahbolsey mediafire
Base rom za rickou-ove romove se nalazi u njegovom mediafire>devellopement>ks20 kitchen>base rom ks 20
Inace koliko sam procitao rickou predlaze 25xxx romove kao najstabilnije, modifikacije oko mog problema i ostalih (desni skrol i sl.) su u #3 postu na njegovom xda-posle toga soft reset i sve radi lepo. Takodje post #335 koji hvali 25007 i 23127.
I sto je dimi spomenuo kada jednom odbrendirate tel posle samo iz emergency moda ubacivanje novog roma bez brisanja efs, brze je-nema vracanja nv2.
rickou26 XDA
rickou26 mediafire
farahbolsey link
farahbolsey XDA
farahbolsey mediafire
Base rom za rickou-ove romove se nalazi u njegovom mediafire>devellopement>ks20 kitchen>base rom ks 20
Inace koliko sam procitao rickou predlaze 25xxx romove kao najstabilnije, modifikacije oko mog problema i ostalih (desni skrol i sl.) su u #3 postu na njegovom xda-posle toga soft reset i sve radi lepo. Takodje post #335 koji hvali 25007 i 23127.
I sto je dimi spomenuo kada jednom odbrendirate tel posle samo iz emergency moda ubacivanje novog roma bez brisanja efs, brze je-nema vracanja nv2.
android ili wp8 ?
Dimi kako da namestim ove ikonice za propusteni pozivi, poruke, mail? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=646019 instaliro sam sve fajlove koji su dole prilozeni ali nisam uspeo. Imam WM 6.5.5 Build 23563 rom.
Kako mogu da menjam redosled, npr. ispod sat da mi idu contacti a iznad sat text???
Uspeo sam za ovo drugo, naso sam dobro resenje. Pogledajte http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506951
Ne ide mi nesto bas najlakse ali snalazim se

Kako mogu da menjam redosled, npr. ispod sat da mi idu contacti a iznad sat text???
Uspeo sam za ovo drugo, naso sam dobro resenje. Pogledajte http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506951
Ne ide mi nesto bas najlakse ali snalazim se

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
hirurg, DZ = Dzip fajl. Za detalje pogledaj sajt autora http://speeddemosarchive.com/dzip/. Taj lik je izgleda neki folirant tipa "ala sam ja neki baja, nisam ko ostala raja da koristim zip, rar, gz ili neki drugi poznatiji format, ja cu da koristim dzip pa vi vidite kako se to raspakuje"
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
koliko vidim tema je skroz zamrla pa evo malo da je osvezimo.Dugo nisam bio na forumu pa me interesuje jel izaslo nesto novo od rom-ova za nas telefon.Posebno me interesuju WM 6.5 romovi naravno stabilnost i brzina da su na 1 mestu. Takodje me interesuje kakva su vasa iskustva sa RamDiskom i da li ste primetili poboljsanja ili ne.(naravno ako ste ga uopste i koristil)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak
misadjole, Phone Ex i nije predvidjen da radi na 6.5 i mora da baguje (iako proizvodjac navodi da je kompatibilan) sa s2u nisam imao nikakvih problema.
hirurg, koliko vidim a i koliko sam testirao romove od fabrickog C edicije nema bolji. WM 6.1 posle 2 nedelje koriscenja pocne da baguje a wm 6.5 posle 4 dana (barem je tako kod mene)....
Ramdisk ima da se nadje na xda forumu koga interesuje da unapredi performanse svog telefona trebao bi da potrazi i isproba program....
hirurg, koliko vidim a i koliko sam testirao romove od fabrickog C edicije nema bolji. WM 6.1 posle 2 nedelje koriscenja pocne da baguje a wm 6.5 posle 4 dana (barem je tako kod mene)....
Ramdisk ima da se nadje na xda forumu koga interesuje da unapredi performanse svog telefona trebao bi da potrazi i isproba program....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
kave, ako procitas malo ovu temu videces kako mozes samostalno kuci da reinstaliras firmver. Jedino ako si ga brick-ovao pa ti je neophodan box i servis. U tom slucaju bolje postavi pitanje na "Servisiranju" posto se tamo pojavljuju serviseri.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
kave imas na XDA forumu sve detalno napisano...i lagano krenes....jel ti brendiran telefon ili ne? da obavijestim sve korisnike ovog ljubimca da se pojavio novi rom sa integrisanom mannilom....upravo ga testiram i odlicno za sada radi, ipak je rickou expert po tom pitanju...nadam se da ce se neko i od nasih usuditi da odradi rom ili ga ba prevede.

kabal kupis...standardni za LG

kabal kupis...standardni za LG
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
ne znam igra li ulogu brand ili ne...ali ja sam uspjeo da upunim, medjutim preko noci mi je pao firm....sad je telefon mrtav posve...radim na ozivljavanju, znaci ne mogu da udjem ni u emergency mode...dok je na usb blinka mi crvena i posle par minuta upali se zelena i na displeju pise lg i onda kad izvadim bateriju ista stvar se desava...sad ide postupak kad uspjednem da udjem u njega brisanje efs i sve jovo an novo....
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
sredio sam ga...6.1 rom je jako jako trom i spor...uzasno me to nervira...mora se sve raditi stylusom...ma bezze skroz...rickou ce srediti ovaj rom 6.5 sa manilom vjerujem u njega...i onda ce to da leti sve :)trenutno sam ubacio rom od onog lika iz hrvatske @azuzu i zadovoljan sam, ima nekih bagova koji mene ne dodiruju mada ne bi iblo lose da se udruzimo ovde i sklepamo jedan rom da ga oderemo do jaja...ima dimi expert imam i ja nekog znanja malo i jos neko i napravimo nas rom 

SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- dimi89
- Mobil manijak
hirurg, Dimi "expert" nema vremena za to inace je odavno skinuo LG Kichen u nameri da skuva nesto.Koji je po vama najbolji WM 6.5 ROM ? Veoma mi je vazno da je stabilan i da ne koci previse. Ja sam za sad najzadovoljniji sa 23112 Arthemus bilo bi lepo da mi preporucite neki da ga isprobam.
P.S. Najvise mi iritira na WM 6.5 ROM-u sto kad mi stigne poruka treba mu vreme da je otvori bilo bi lepo kad bi to moglo brze ...
P.S. Najvise mi iritira na WM 6.5 ROM-u sto kad mi stigne poruka treba mu vreme da je otvori bilo bi lepo kad bi to moglo brze ...
- dimi89
- Mobil manijak
Probao sam danas aZuZu -ov rom sa manilom (najnoviji) i mogu vam reci da rom dosta brzo radi samo ima takodje i dosta bagova kao sto su : U porukama nema odvojen folder za MMS poruke (treba da ima Sms-MMS- i za podesavanja mailova) zatim WiFi kada nadje mrezu i izbaci obavestenje tj mogucnos da se bira izmedju jedne ili vise mreza OK dugme ne reaguje tj ne moze da se konektuje jedin oda se udje u WiFi settings pa da se ide na doticnu mrezu pa connect itd.Desava mi se kad ukljucim kameru da dok ucitava aplikaciju izbaci na dekstop i to je to mora ponovo da se pokrene.Takodje donji status bar (ili kako se vec zove) u pojedinim programima se ne izgubi vec preklopi prozor programa tak oda se ne vide opcije (primer sa Slick-om ) takojde nece uvek da zameni izabranu testaturu....Ukratko mora da se jos mnogo radi na poboljsanju rom-a.Bilo bi bolje kad bi uzeli official WM 6.0 ROM ubacili mu SDHC drajver,Total Commander,NET framework 3.5 i flash support jer ionako su drajveri pisani za njega tako da ce najbolje da se pokaze ta kombinacija po meni .Videcu ja sa Arthemusom da li ce biti nesto od toga.