Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

Rock Player je možda i najbolji po tom pitanju. Pustio je sve što sam pokušao s njim. To sam već konstatovao u jednom od ranijih postova. Po meni, ima ružan interfejs, a player koji si ti predstavio je pristojnijeg izgleda, ali nisam stigao još da ga istestiram. Ono što na prvi pogled mogu da konstatujem je to, da je za sada jako dobar (iako je RP poprilično brži od njega) !!! :wink:

Što se tiče smejanja, ne vidim šta je tu loše ? Da li je zabranjeno smejati se na forumu ili to samo tebi smeta ? Rećiću ti samo to, da volim da se smejem i takav sam po prirodi, ma kako to čudno zvučalo.
Ne bih da idem u OFF sa ovim, pošto nema nikakve veze sa aplikacijama za Android OS. :roll:
HTC Desire + MIUI 0.11.12

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li moze neko da mi objasni kako se menjaju fontovi na htc desire-u?Naravno dobro bi mi dosl i pomoc vezana za njihov download,tj gde ih ima
Note IV N9100 dual

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

toda81, ima na xda neka tema o tome. Mora odredjeni font pak.zip da se instalira kroz recovery, zatim se instalira aplikacija kroz koju se vide i biraju ti fontovi. Potreban je reset telefona za svaku promenu fonta. Ima ih tridesetak u inicijalnom izboru, ali ne znam kako se dodaju novi, sopstveni fontovi, koje sam negde pronadjes.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

araphel, hvala ti na pomoci.Pokusacu da promadjem na xda forumu tu temu pa cu da isprobm taj nacin zamene fontova.Ja sam i na symbian tel koje sam imao navikao da menjam fontove jer mi se nikada nije svidjao ovaj fabricki
Note IV N9100 dual

cubrovic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Feb 2010. 02:43
Kontakt:

Post od cubrovic »

Postavljen http://www.android.co.rs sa opisima i uputstvima za moje programe kao i opisima 136 srpskih programa.

Više o tome rekoh na

viewtopic.php?t=21672

pa da ne ponavljam :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Da li nekomoze da mi objasni kako se radi screenshot?Ja imam neke 3 app za screenshot,ali ne znam kako da ih koristim.Jedna app ikonicu za ima fotoaparat i sliku iza njega,druga app ima samo fotoaparat,treca app ima ikonicu makazice
Note IV N9100 dual

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ja znam za tri aplikacije za screenshot.
1) Shoot Me - pokreneš aplikaciju i protreseš telefon
2) Screenshot - kada pokreneš aplikaciju videćeš šta treba da uradiš
3) Drocap - za nju se već ne sećam kako ide ali sigurno nije teško shvatiti
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

telep, uspeo sam da uradim screenshot sa tom "klimajucom" app.Imam ja i neke koje traze dugme za kameru da se klikne da bi slikale screenshot,ali na desireu ja ne znam gde je to dugne za kameru.HVALA TI NA POMOCI
Note IV N9100 dual

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

telep napisao:Iskreno nemam pojma ta aplikacija se zvala Jbed i došla je uz rom koji sam bio instalirao, to je bilo baš davno i pokrenuo sam čisto iz zezancije jer mi nije potrebno. Evo izvukao sam iz roma aplikaciju pa probaj http://www.mediafire.com/?sa4awd61bsd9bx9
Napisao si gda mogu da je gurnem u system.Kako to da uradim?-ovan tel,a potreban mi je java emulator jer koristim neke java app kao sto je npr mig33.Pokusao sam da instaliram ovu app ali nece da se instalira
Note IV N9100 dual

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Ja to radim pomoću root managera (nisam siguran da može tako na desire-u), pogledaj na internetu da nađeš adb push (mada opet ne znam da li to radi).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

telep, pronasao sam link do tih komandi.Kako se odradjuje taj proces?Ja sam pronasao adb push na ovom linku http://android-dls.com/wiki/index.php?title=ADB Mozes li da mi objasnis kako da odradim to sa onom jbed app jer ja definitivno ne mogu bez java app ni na androidu
Note IV N9100 dual

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Animated Weather (Free)
SlikaSlika
The exquisitely realistic video effects of cloudiness,rain and snow provide the vivid sensation of current or future weather conditions for more than 50000 locations over the world.Animated Weather Application is available in Free(Ad) and Pro versions.Widgets coming soon!
QR Code
Slika

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

trebala bi mi neka aplikacija koja bi mi omogucila da vidim nekakve beleske i na lock screenu. Znaci nesto kao HTC Notes widget, ali da moze da to prikaze i na lockscreenu. Mnogo sam zaboravan za neke stvari, pa se nekad i ne setim da pogledam ekran na kome mi je sticky note :lol:

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Da bi stavljao widgete na lock screen moraš koristiti widget locker, a za notes widget možeš koristiti Post it desk.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

cale, lepo izgleda al na X10 kuje kad pritisnes searchgradova. A Ako ti i prodje nema uzice nor :wacko:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

cale, nazalost zasad samo obicna app...
araphel, za to koristim (pra) staru ali odlicnu "NoteEverythinngPro" -> "stick note" opciju koja je "lepi" u "Notifications", ne vidi se cela u "lock screen" ali ima obavestenje+precica.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Da li mogu particije da mmc da se prave npr pomocu citaca kartica koji se nalazi na lap top-u ili npr pomocu externog citaca karrica?
Note IV N9100 dual

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Naravno da mogu, tako je i najjednostavnije. Samo nisam siguran da li mozes iz windowsa napraviti ext particije.

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

antec, toda81, naravno da ne može, jer je Android u svetu mobilnih telefona, isto što i Linux u svetu računara iliti kompjutera... Dakle, rešenje se zove Linux :wink:
HTC Desire + MIUI 0.11.12

telep
Expert
Expert

Post od telep »

JBlend v1.03.3464
Requirements: Android
Overview: JBlend - is an application to download and run on Android device Java-programs or games. The features are limited, no support for 3D Java.

More Info:
Installation:
Unpack the archive to your memory card
Make sure that there is a right root (otherwise you could not get access to system folders)
JBlend v1.03.3464

Start the Root Explorer (EStrongs File Explorer does not work)
Put files in such folders
libDxDrmJava.so - / system / lib
libjbmidpdy.so - / system / lib
libjbmidp.so - / system / lib
javax.obex.jar - / system / framework
MetaMidpPlayer.apk - / system / app
MidpPlayer.apk - / system / app
Then install MetaMidpPlayer.apk and MidpPlayer.apk

SlikaSlikaSlika
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White