Hvala unapred
Nokia N97 ili HTC HD2
Nokia N97 ili HTC HD2
Sta je bolje kupiti od ova dva telefona? Ja vec dve godine koristim N95 i poprilicno sam zadovoljan i dali je kamera kod HtC-a kvalitetna kao kod nokie?!
Hvala unapred
Hvala unapred
Tesko da mozes ova 2 modela svrstati u istu klasu. Win Mobile je u mnogome mocniji od Symbiana, HD2 ima bolju rezoluciju i, po meni, bolji ekran, neuporedivo brzi procesor (u N97 je ARM11 na 434 MHz koji se, na primer, pakuje i u 5800xm, a HD2 "gura" Qualcomm Snapdragon QSD2850 na 1000 MHz), vise RAM memorije... Jedino sto ide u korist 97-ici jeste integrisana memorija, ali uzevsi u obzir cene memorije u danasnje vreme, Micro SD od 32 Gb i ne predstavlja neki trosak. Moj glas u svakom slucaju ide HTC-u.
Ne brze od zivota...A ni od svetlosti!
Da te karakteristike znam i ja ! Nokiu koristim duzi niz godina pa znam da je naspram drugih telefona dosta kvalitetnija a HTc telefoni su noviji kod nas na trzistu pa me interesuje dali ima primedbi i kako su se pokazali i dali neko zna kakvog kvaliteta je kamera kod HTC-a i moze li se porediti sa nokiom ! Znam da kod Iphone-a kamera nista nevalja odnono daleko losija nego nokia!! Pa cak i ko Iphone 4g!!
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
HD2 bez pogovora.. ali bez pogovora.. drugar mi ima n97 i kada sam kupio uporedio sam SVE kod ova 2 telefona... hd2 pobedjuje u apsolutno svakom aspektu..
tako da nemas dileme
tako da nemas dileme
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dacha80, nema niceg sto je kvalitetnije na N97 u odnosu na HD2, a i to da je "Nokia dosta kvalitetnija naspram drugih telefona" odavno ne vazi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Zasto uporedjujete ram memoriju i snagu procesora telefona koje proizvode dva ralicita proizvodjaca i koji koriste razlicite operativne sisteme.N97 sa tim procesorom i ram memorijom koristi aplikacije za ciji rad i nema potrebe za nekim vecim vrednostima procesora i ram memorije.Ako se uporedjuju telefoni istog proizvodjaca ili telefoni koji koriste ist os onda poredjenje procesora i rama ima nekog smisla.HD2 ima druge prednosti,kao mnogo lepsi sensei interfeis.
Mislim da se korisnici ovog uredjaja ne bi nikako slozili sa tobom,bar oni koji koriste zvanicne sw koji su izasli iz Nokia-ijine kujne.Oni sto koriste skuvane sw vec imaju drugacije misljenje.deksicom napisao:...N97 sa tim procesorom i ram memorijom koristi aplikacije za ciji rad i nema potrebe za nekim vecim vrednostima procesora i ram memorije...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II