Nisam baš pratio dešavanja oko ovog fona zadnjih dana, a vidim da ih je bilo (klipovi na sve strane, leakovani rom, itd.) Ovaj telefon se reklamira kao evropski EVO, a čini se da rešava neke nedostatke koje je originalni Desire imao.
Najveći je svakako nedostatak interne memorije, sa Desire HD će A2SD+ otići u zaborav
Druga stvar je nešto jači procesor (čitao sam da je ovo unapređeni snapdragon, što znači nešto bolje performanse u igrama, gde je Desire zaostajao u odnosu na Samsung S npr. S tim u skladu su i informacije da Desire HD u Quadrantu postiže >2000 bodova, a kako će to izgledati kad još izađe i Gingerbread, mogu samo da pretpostavim
Treće je bolja kamera, mada je meni i kamera na Desireu zadovoljavala potrebe.
Dasire je imao odličan odnos veličine telefona i veličine ekrana, telefon nije bio prevelik. Desire HD će ipak omogućiti bolje iskustvo pri gledanju divxa i mnooogo prijatnije čitanje elektronskih knjiga.
Ostaje samo da vidimo kakva će biti baterija. Pošto sam se ja u međuvremenu ipak navukao na HTC telefone, pogotovo zbog communityja na xda koji neprestano radi na njihovom unapređivanju, a verujem da će i ovaj telefon imati dobru podršku, nadam se da će ovo biti moj sledeći fon (ako se ne pojavi nešto bolje

)