Koji telefon je najbolji kao mp3player a da je do 300evra
Koji telefon je najbolji kao mp3player a da je do 300evra
Ocu da kupim fon do 300evra, a mora da mi sluzi i kao mp3. Ne znam koji, pa ako moze malo pomoci? Hvala unapred
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
N I K A K O D500 ! ! Dexterce dosad sam se uglavnom slagao sa tobom ali sada moram da te opovrgnem jer pogresno savetujes zato sto D500 ima najgori-najnefunkcionalniji mp3 plejer koji sam ikad video!Ne mota pesme,ne moze da se minimizuje da se radi nesto drugo dok slusas muziku,ekvalajzeri su igracka,cim baterija bude pri kraju nemozes uopste ni da otvoris plejer...
I dalje mislim da mu je K750 najbolje resenje zato sto ima mnooogo dobar ekran,prosirivu memoriji,odlicnu kameru,super mp3 plejer,radio,itd...
Ako bas hoce Symbian nek saceka N70,sad ce za koji dan i veroovatno ce da bude dosta skuplja ali za par meseci... a ako mu se ne ceka onda K750 naravno!
Pozdrav svima
I dalje mislim da mu je K750 najbolje resenje zato sto ima mnooogo dobar ekran,prosirivu memoriji,odlicnu kameru,super mp3 plejer,radio,itd...
Ako bas hoce Symbian nek saceka N70,sad ce za koji dan i veroovatno ce da bude dosta skuplja ali za par meseci... a ako mu se ne ceka onda K750 naravno!
Pozdrav svima

Ako neces da dajes vise od 300 eura, onda uzmi NOKIA 6630, a ako ces da se 'otvoris' za jos koji euro, onda uzmi SE K750i
Samo iz razloga prosirive memorije, sto je veoma bitna stavka ako od telefona na prvom mestu ocekujes MP3 player.

Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Lomnica_city, Naravno,slazem se sa tobom,mp3 player je dosta ne funkcionalan tj, onaj ekvilajzer nichemu ne sluzi i ne moze da se premotavaju pesme shto je jako smorno,al ipak ja sam ga naveo jer je on ipak ISPOD 300e a zvuk ko zvuk mu nije tolko losh...U tom sluchaju onda bolje da uzme e720 pa ce imati spljashnju kontrolu nad mp3 playerom itd...Navodite mu non stop k750 koje jeste stvarno dobar,ali on koshta preko 300e tako da.. 

- Lomnica_city
- Expert
Ma dajte bre ljudi,sta lupate,zar je stvarno toliko strasno da doda jos 20-ak evra ako vec ima da pukne 300!?
AKO NECE Symbian onda mu je to jedno od najboljih (ako ne i najbolje,jer e720 koji je jos predlozen nema prosirivu memoriju,ni radio,kamera manje vise ali opet duplo slabija nego na K750 a za 60 evra razlike to je"stetna usteda")
Jel hoces da imas i Symbian (dimenzije su dosta vece u odnosu na"obicne"al su korisniji za neke stvari) ili hoces TELEFON da znamo na koji stranu da savetujemo?
Pozdrav
AKO NECE Symbian onda mu je to jedno od najboljih (ako ne i najbolje,jer e720 koji je jos predlozen nema prosirivu memoriju,ni radio,kamera manje vise ali opet duplo slabija nego na K750 a za 60 evra razlike to je"stetna usteda")
Jel hoces da imas i Symbian (dimenzije su dosta vece u odnosu na"obicne"al su korisniji za neke stvari) ili hoces TELEFON da znamo na koji stranu da savetujemo?
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
A 6630+512MB RS MMC Dual Voltage su jos 70 evra i nigde ih nema i to izadje jel znas na koliko... 360-370 evra!!!
Dakle samo mu ostaje da odluci da li hoce K750 koji ima zajedno sa internom i memorijskom u startu 106MB (42+64) ili Symbian i 6630 koja dolazi sa 74MB (10+64) pa ce onda da odluci!
Pozdrav

Dakle samo mu ostaje da odluci da li hoce K750 koji ima zajedno sa internom i memorijskom u startu 106MB (42+64) ili Symbian i 6630 koja dolazi sa 74MB (10+64) pa ce onda da odluci!
Pozdrav

- volim sony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01
Razmisljao sam o 6630, ali o k750i nisam iz razloga sto je u najboljem slucaju 320evra i jos plus kartica,recimo 50 evra sto znaci mnogo. Ja znam da ja mogu da dam i toliko ali sto je mnogo, mnogo je!!! Morao bi da se debelo zaljubim u taj fon da bi ga kupio! Sad sam poceo malo vise da razmisljam o njemu, zahvaljujuci vama.
Sto se tice d500 i e720 pa i e730, stvarno su extra (POGOTOVO D500) ali je memorija 90mb sto je mnogo malo!
A sto se tice 6630 mislim da je extra fon, ali u sustini meni ne treba simbijan, ja ne kazem da je los, meni verovatno ne treba. Medjutim verovatno mi nista nebi falilo i da imam. Brine me malo sto je veci, al dobro. Sto se tice memorije on ima 10+64 sto znaci da bi morao da kupim i karticu ne manju od 256mb. U najboljem slucaju mogao bi da prodjem sa 330evra

A sto se tice 6630 mislim da je extra fon, ali u sustini meni ne treba simbijan, ja ne kazem da je los, meni verovatno ne treba. Medjutim verovatno mi nista nebi falilo i da imam. Brine me malo sto je veci, al dobro. Sto se tice memorije on ima 10+64 sto znaci da bi morao da kupim i karticu ne manju od 256mb. U najboljem slucaju mogao bi da prodjem sa 330evra
Ja sam postavio pitanje "Koji telefon je najbolji kao mp3player a da je do 300evra". Kao mp3player, mislio sam da ima extra zvuk na slusalicama pa i kao melodije za zvono. Dalje mislio sam da dobro funkcionise sa kompom, da ima dobar program za muziku. Niko mi nije rekao koji ima najbolju autonomiju, koji nece da prsne posle 2 sata slusanja mp3 ili radia! Malo detaljnije opisite telefon koji predlazete, ja vas sve pratim!!!!
Hvala svima

Hvala svima
Sto se tice iskljucivog slusanja muzike na telefonu k750(od ovde pobrojanih) je ubedljivo najbolji za tu svrhu, al ti vidi ako je preskup - sta da se radi - biraj nesto jeftinije. Ja sam se odmah zaljubio.
Sto se tice autonomije ima ubedljivo najbolju autonomiju od svih ovde pobrojanih telefona. Autonomija je neverovatno velika! (ne znam da li je ovo gramaticki ispravno ali ne znam kako drugacije da se izrazim)
Dugo nisam imao prilike da direkno i detaljno uporedjujem 6630 i k750 i juce mi se pruzila prilika i sto se tice mp3 - ubedljivo k750.
E sad ovaj 6630 nije imao instaliran ultramp3 player (po ko zna koji put srecem vlasnika symbian telefona koji ne zna da instalira ama ni jednu aplikaciju) tako da verovatno moze i bolje ali razlika je bila velika. Svideo mi se i 6630 i noviji symbian koji je mnogo prijatniji za koriscenje ali rekao si da te symbian ne zanima. Takodje na osnovu prica drugih ljudi na ovom forumu zakljucujem da i nema bas neku zavidnu autonomiju, doduse nije lose za symbian telefon. Btw pojavile su se kartice od 512 za 6630 za oko 75 eur.
Sto se tice melodija tu su priblizni iako je neznatno k750 glasniji.
Oba ova telefona imaju dobre programe za komunikaciju sa racunarom. k750 ima i specijalizovan softver za prebacivanje muzike na telefon 'Disc to Phone' gde mozes direktno sa CD-a prebacivati muziku u mp3 muziku na telefon.
Sto se tice samsunga- nisu ni oni losi ali tesko da mogu da posluze kao zamena za mp3 player.
Osrednja autonomija, nemogucnost prosirenja memorije i teska povezivost sa racunarom.
Ovo su doduse sve skuplje varijante, imas i jeftinije, pogledaj taj ngage, nije los cak mislim da po zvuku nista ne zaostaje za 6630.
pogledaj i motorolu e398 i mpx200.

Dugo nisam imao prilike da direkno i detaljno uporedjujem 6630 i k750 i juce mi se pruzila prilika i sto se tice mp3 - ubedljivo k750.
E sad ovaj 6630 nije imao instaliran ultramp3 player (po ko zna koji put srecem vlasnika symbian telefona koji ne zna da instalira ama ni jednu aplikaciju) tako da verovatno moze i bolje ali razlika je bila velika. Svideo mi se i 6630 i noviji symbian koji je mnogo prijatniji za koriscenje ali rekao si da te symbian ne zanima. Takodje na osnovu prica drugih ljudi na ovom forumu zakljucujem da i nema bas neku zavidnu autonomiju, doduse nije lose za symbian telefon. Btw pojavile su se kartice od 512 za 6630 za oko 75 eur.
Sto se tice melodija tu su priblizni iako je neznatno k750 glasniji.
Oba ova telefona imaju dobre programe za komunikaciju sa racunarom. k750 ima i specijalizovan softver za prebacivanje muzike na telefon 'Disc to Phone' gde mozes direktno sa CD-a prebacivati muziku u mp3 muziku na telefon.
Sto se tice samsunga- nisu ni oni losi ali tesko da mogu da posluze kao zamena za mp3 player.
Osrednja autonomija, nemogucnost prosirenja memorije i teska povezivost sa racunarom.
Ovo su doduse sve skuplje varijante, imas i jeftinije, pogledaj taj ngage, nije los cak mislim da po zvuku nista ne zaostaje za 6630.
pogledaj i motorolu e398 i mpx200.
Poslednja izmena od Miljance u Uto, 20. Sep 2005. 20:27, izmenjeno 1 put ukupno.
- Lomnica_city
- Expert
Biseru Symbian 8.0 ima dobar Real pleyer a koju god verziju Ultra MP3 plejera da sam instalirao na 6680 u svakoj pesma bar jedanput-dvaput zasecka a ako nesto radim i otvaram aplikacije onda bas zastaje sa radom!
U proseku mi baterija traje 2-2 i po dana a kad bas slusam muziku dan sto je lose dok K750 ima dosta bolju autonomiju i cak nemoras odmah da kupujes karticu za njega jer imas u startu preko 100 MB memorije (25-6 pesama prosecne velicine prosecnog bitrate-a 128kb/s) i imas radio (6630 ga nema) a i kad resis da kupis karticu jeftinija je do 50 posto od one za 6630 a mislim i brza i manje problematicna a dosta ljudi ima problema i sa samim 6630 (nekima ne radi mms,nekima zeza bluetooth,sigurno lose dekodiranje,imas na forumima dosta o tome...)!
Glavna a mozda i jedina prednost 6630 je Symbian a posto ga ne zelis i dalje ostaje K750 najbolje za te pare a naravno ako hoces jeftinije (recimo E398) onda ne ocekuj i neku ekstra ekonomiju,radio,bogzna koliko dobru kameru... i ako ga hoces SAMO za mp3 onda ti je to bolje resenje samo zaboravi na nabavku TF kartice (koju koristi i Samsung i jos neki) jer je nema nigde!
Ako hoces jos detaljnije podatke o K750 i jos nekima vidi na sajtu,imas sa leve strane opciju Proizvodjaci,garant ces se oduseviti i nece ti biti zao dati jos 20-ak evra vise!!
Pozdrav
U proseku mi baterija traje 2-2 i po dana a kad bas slusam muziku dan sto je lose dok K750 ima dosta bolju autonomiju i cak nemoras odmah da kupujes karticu za njega jer imas u startu preko 100 MB memorije (25-6 pesama prosecne velicine prosecnog bitrate-a 128kb/s) i imas radio (6630 ga nema) a i kad resis da kupis karticu jeftinija je do 50 posto od one za 6630 a mislim i brza i manje problematicna a dosta ljudi ima problema i sa samim 6630 (nekima ne radi mms,nekima zeza bluetooth,sigurno lose dekodiranje,imas na forumima dosta o tome...)!
Glavna a mozda i jedina prednost 6630 je Symbian a posto ga ne zelis i dalje ostaje K750 najbolje za te pare a naravno ako hoces jeftinije (recimo E398) onda ne ocekuj i neku ekstra ekonomiju,radio,bogzna koliko dobru kameru... i ako ga hoces SAMO za mp3 onda ti je to bolje resenje samo zaboravi na nabavku TF kartice (koju koristi i Samsung i jos neki) jer je nema nigde!
Ako hoces jos detaljnije podatke o K750 i jos nekima vidi na sajtu,imas sa leve strane opciju Proizvodjaci,garant ces se oduseviti i nece ti biti zao dati jos 20-ak evra vise!!

Pozdrav