Evo vec neko vrijeme pokusavam da odlucim koji telefon da kupim i cim mi se neki svidi i kazem da cu da ga kupim izadje neki jos bolji i ljepsi, pa sam odlucio da potrazim pomoc na forumu
Koji je po vama od ovih telefona najbolji: Nokia N8, Nokia E7 ili xtc desire z?
Po meni je N8 najbolji i taman sam odlucio da ga kupim, kad ono pojavi se E7 i tako u nedogled
-------------
Izmenio tomas.hokenberi: "Upomoc!" bas i nije informativan naziv za temu. Uvek se trudi da tema ima smislen naslov. Takodje prouci Smernice za postvljanje efikasnih pitanja u cilju boljeg definisanja pitanja.
Poslednja izmena od rudulan u Čet, 04. Nov 2010. 22:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Epa to je tako i tako ce biti uvek jer noviteti se uvek pojavljuju.Trenutno desire ali sacekaj pojavljivanje N8 i E7 pa tek onda mozes i njih uporediti.Po izgledu N8 deluje najmocnije.
rudulan, ne bih se slozio sa tobom.Bilo je tu i odlicnih modela n-serije npr.N95 8gb.N82,N79,N78,N85 i N72.
Kako ce se pokazati ovaj Symbian^3 OS videcemo.Ako se ponovi sudbina n97 onda je to jos jedan ogroman minus za nokiu.
rudulan, mislim da je najbolje da sacekas da se telefoni prvo pojave na trzistu, pa onda da skupljas utiske.
Od svih telefona ovde, jedino u startu ne bih razmatrao XPERIA X10. SonyEricsson je puko. Ostali dolaze uobzir (ako Symbian ne smatras za slabu tacku).
rudulan, Kao što je rekoa Lobachewsky, bolje je da sačekaš da se dotični modeli pojave u prodaji (pri tome mislim na E7, N8 ), pa tek onda možeš da ih upoređuješ.Od nabrojanih, ako bude ispunio očekivanja, najbolji izbor bi bio E7.
Najbolji je Desire,pa Xperia jer koriste android o.s-em i mogu se sada kupiti relativno povoljno(istina,Desire drzi cenu).Ako mozes jos cekati i nije ti hitno potreban telefon,najbolje je da sacekas utiske o novim Nokijama koje mnogo obecavaju.Na nevidjeno,Nokie su najbolji izbor,Xperia najeftinija.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.