Green, Hvala puno! Inace slikano je u parku ''Gardens of the World'' u Berlinu, a ovo je konkretno Orijentalni vrt. I prva fotografija je iz tog parka.
A evo i jos jedne fotografije iz tog parka koja se meni mnogo svidja. Na slici sam ja a fotografisala je moja devojka sa w810. Meni je ova slika nekako ''nestvarna''!
Par slika od mene posle duzeg vremena.Ovaj n82 sto sad imam pravi bolje slike nego oni ranije sto sam imao
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Poslednje dve su slikane sa Vignette programom, koji u superfine opciji slika u 8mp rezoluciji bez JPEG kompresije, pa sam uploadovao cele slike da vidite kolicinu detalja koju x10 daje
Lepa je Gradska kuca, a nocu kada se upale reflektori i sijalice jos lepse izgleda.
Nazalost, zgovnjali su grad sa bankama i sa onim ruglom od srusenog pozorista, koje nece uskoro biti gotovo.
vignette+random effect
svetlece saksije u nekom restoranu u munze konzau(:D), vignette+random effect
Jel svi telefoni imaju mehanicko socivo? Kod k750 i X10 sam primetio da se socivo pomera prilikom autofokusa, cak se i oseti pod rukom, dok na 5800 npr nisam primetio,
Green, pa i nemoze da bude bolja jer ti je izvor svetlosti bio ispred tebe a ne iza tebe.
Prijatelj jedan moj ima desire,i prvi put kad dodje i imamo vremena slikacemo iste objekte sa n79 i desire pa cu neke slike postaviti i ovde pa da vidimo poredjenje.
deksicom napisao:Green, pa i nemoze da bude bolja jer ti je izvor svetlosti bio ispred tebe a ne iza tebe.
Naravno da si u pravu, slika ne bi bila nesto ni da je slikana digitalcem, zbog izvora svetlosti (osim ako se ne bi izvrsila fina podesavanj), ali boze moj, poenta i nije bila da se uradi perfektna slika, pogotovo sto je Desire nemocan da to ostvari pod ovakvim uslovima
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.