Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Green, da li mislis na full sajt u browseru? ja sam uspeo da korisrim chat u par navrata. Ni sam ne znam kako,ali eto, desavalo se da vidim da imam neku poruku u chatu,pa onda iz nekog 3. pokusaja uspem da zoom-iram i da otvorim taj prozorcic :lol:
ex ivan87

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Ja sam jednom uleteo samo na full sajt, i radio mi je chat normalno, dopisivao se sa ljudima, sve je bilo ok. Nije bilo nikakvih problema ....
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Sve to moze odlicno da funkcionise kada je wireless u pitanju,a kada je gprs ili 3g u pitanju,to je vec problematicno zbog velike nestabilnosti
Note IV N9100 dual

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Vec sam pitao, dal ineko zna sta je problem. Kolega sa Herom je nasao jednu aplikaciju na marketu koju ja ne vidim. Ima mislim 2.2 android. Da li ja ne vidim zato sto je kod mene 1.5 ili je ipak do mog LG-a ?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

vanjuska
Пријавио сам се једном и нема начин да се одјавим.
Направићу неки бзв налог па ћу га активирати.
Слобода или смрт

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

napalm death, колико сам до сада схватио, да ли ћеш видјети апликацију на Маркету зависи од више чинилаца... Од верзије ОС, телефона, да ли је апликација бесплана или не, државе из које долазиш...
Нека ме неко исправи ако гријешим.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

I ja predpostavljam da je tako. Kolega i ja smo iz iste drzave. On ima Hero 2.2 a ja GW620 1.5. Dakle, vidimo samo free aplikacije. Konkreto se radi o speach to speach Edwin aplikaciji. Dugo sam je trazio ali nista. A on je vidi na marketu i normalno instalirao.

Receno mi je da ne vedim aplikacije koje ne rade na 1.5 pa da pitam da li neko zna nesto vise o tomen.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ceftriaxone, da da, mislim na full sajt u browser-u. Meni se dosta cesto i ne pojavi taj donji desni deo predvidjen za chat, a nekad kad ga ima, pazite sad ovo, ide zajedno sa skrolovanjem, gore-dole :D
Mada, svaki put kad hocu da zumiram, bilo gde da kliknem nestane. Pokusao sam, kazem, odgovoriti, kad sam se pojavio online, ali bezuspesno.

Ovo sve mi se ucinilo interesantnim pa reko' da podelim sa vama... :) nije mi nikakva frka za chat, tu je i dalje kompjuKter :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

napalm death, možeš videti samo aplikacije koje su podržane za tvoju verziju, tvoju rezoluciju ekrana, odnosno one kojima nije neophodna definisana rezolucija, i naravno, u slučaju našeg regiona samo free aplikacije, jer nemamo opcije plaćanja. To što neko vidi tu aplikaciju, to je očigledno do različitih verzija Androida. to je prosto tako, i nema pomoći, osim nekih patcheva, ali ne znam ima li ih za 1.5 i za LG

cubrovic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Feb 2010. 02:43
Kontakt:

Post od cubrovic »

Ne verujem da bi patchevi pomogli ovde. I da vidis tu aplikaciju i da je instaliras skoro sigurno ti nece raditi zato sto koristi neke androidove f-je koje jednostavno ne postoje na verziji manjoj od one koju je programer te aplikacije oznacio kao minimalnu. Jedino i najbolje resenje je da updejtujes softver na neki zvanicni ili nezvanicni updejt ako postoji.
Ako ne postoji kao sto ne postoji za moj Galaxy (neki nezvanicni postoji doduse ali ne uliva poverenje) onda si zaglavio na 1.5 kao i ja ;)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

cubrovic, patchevi pomazu da se vide aplikacije koje inace ne mogu da se vide. A neke od njih rade i na drugim modelima i verzijama OS. naravno, ne sve, niti bilo ko garantuje.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Da li neko koristi neku aplikaciju koja na svaki sat govori koliko je sati? Probala sam sa Marketa aplikaciju Time Signal, i ona radi upravo to sto trazim ali buguje, tj. kad se telefon neko vreme ne koristi kao da se ta aplikacija "uspava" i telefon ne izgovara vreme kada treba vec tek nakon ukljucenja displeja. Mozda postoji neka alternativa tom programu? Usput da kazem i to da je stavljena pod Ignore u Task manageru..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Tnx na odgovorima. Da, vise pomaze ..das ne zezam sa skidanjem programa koj ise ne mogu instalirati. A za LG, koliko znam, ne postoji zvanicni ni 1.6. Kuhani da, koji je navodno stabilan. Na 2.0 skoro nista ne radi.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ninolinin post me podsetio na nesto slicno, pa da pitam: ima li nacin (aplikacija) da su vreme i datum stalno prisutni na ekranu, cak i kad je ekran zakljucan? Znaci kao kad u aplikaciji za namestanje sata imate one opcije za day/night desk clock...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Green, to sam i ja jedno vreme tražio, i zaključio da toga nema. Verovatno bi samo brže pojelo bateriju. Fora je u AMOLED ekranu. Njega ne možeš da ostaviš uključenog bez pozadinskog osvetljenja, jer je praktično sam ekran osvetljenje :D

Ako sam loše skontao neka me neko ispravi.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Koja je najbolja app koja sluzi kao indikator napunjenosti baterije u procentima?Mislim na app koja ima mogucnost da se njenim aktiviranjem pojavi indikator popunjenosti baterije pri vrhu ekrana.Imao sam pre neku lepu 3d ikonicu,ali se ne secam naziva te app
Note IV N9100 dual

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

toda81, ako si rootovao telefon ubaci circle battery, on ti lepo zameni postojeću ikonicu i pokazuje krug koji se troši kako padaju procenti, i same procente unutar kruga.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

araphel, hvala ti na pomoci.Sada cu da skinem taj fajl i da odradim flash.Bas je interesantno ovo budzenje tel///Skinuo sam onaj fajl update-froyo-signed.zip,kopirao ga na mmc.Zatim sam usao u recovery pa sam odradio backup pa sam onda odradio flash tog fajla update-froyo-signed.zip,ali mi se tel zaglavio na belom ekranu i skicici androida 5min pa sam vadio bateriju i sve vratio u normlu preko opcije restore backup.Zasto mi se ovo desava?Cak i kada sam par puta menjao rom-ove desavaslo se da se tel zakuca kao i sada pa je resenje bilo vadjenje baterije i ponovno ubacivanje rom-a,ali nekog drugog rom-a
Poslednja izmena od toda81 u Čet, 23. Sep 2010. 23:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Note IV N9100 dual

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Mozete li mi preporuciti najbolju aplikaciju za snimanje govora-diktafon,najbolju za vremensku prognozu i ako ima nesto kao pc suite za povezivanje i upravljanje telefonom preko racunara.
LG G2 Black,16GB

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

AnGeL oF LoVe
ne znam sta ce ti za vremensku prognozu kad vec imas i precizna je...
imas Accu weather i serbia weather ili kako vec gde imas samo Beograd sa ikonicom grada :roll:

Odgovori