Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- napalm death
- Mobil manijak
I ja predpostavljam da je tako. Kolega i ja smo iz iste drzave. On ima Hero 2.2 a ja GW620 1.5. Dakle, vidimo samo free aplikacije. Konkreto se radi o speach to speach Edwin aplikaciji. Dugo sam je trazio ali nista. A on je vidi na marketu i normalno instalirao.
Receno mi je da ne vedim aplikacije koje ne rade na 1.5 pa da pitam da li neko zna nesto vise o tomen.
Receno mi je da ne vedim aplikacije koje ne rade na 1.5 pa da pitam da li neko zna nesto vise o tomen.
Ceftriaxone, da da, mislim na full sajt u browser-u. Meni se dosta cesto i ne pojavi taj donji desni deo predvidjen za chat, a nekad kad ga ima, pazite sad ovo, ide zajedno sa skrolovanjem, gore-dole 
Mada, svaki put kad hocu da zumiram, bilo gde da kliknem nestane. Pokusao sam, kazem, odgovoriti, kad sam se pojavio online, ali bezuspesno.
Ovo sve mi se ucinilo interesantnim pa reko' da podelim sa vama...
nije mi nikakva frka za chat, tu je i dalje kompjuKter 

Mada, svaki put kad hocu da zumiram, bilo gde da kliknem nestane. Pokusao sam, kazem, odgovoriti, kad sam se pojavio online, ali bezuspesno.
Ovo sve mi se ucinilo interesantnim pa reko' da podelim sa vama...

napalm death, možeš videti samo aplikacije koje su podržane za tvoju verziju, tvoju rezoluciju ekrana, odnosno one kojima nije neophodna definisana rezolucija, i naravno, u slučaju našeg regiona samo free aplikacije, jer nemamo opcije plaćanja. To što neko vidi tu aplikaciju, to je očigledno do različitih verzija Androida. to je prosto tako, i nema pomoći, osim nekih patcheva, ali ne znam ima li ih za 1.5 i za LG
Ne verujem da bi patchevi pomogli ovde. I da vidis tu aplikaciju i da je instaliras skoro sigurno ti nece raditi zato sto koristi neke androidove f-je koje jednostavno ne postoje na verziji manjoj od one koju je programer te aplikacije oznacio kao minimalnu. Jedino i najbolje resenje je da updejtujes softver na neki zvanicni ili nezvanicni updejt ako postoji.
Ako ne postoji kao sto ne postoji za moj Galaxy (neki nezvanicni postoji doduse ali ne uliva poverenje) onda si zaglavio na 1.5 kao i ja
Ako ne postoji kao sto ne postoji za moj Galaxy (neki nezvanicni postoji doduse ali ne uliva poverenje) onda si zaglavio na 1.5 kao i ja

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Da li neko koristi neku aplikaciju koja na svaki sat govori koliko je sati? Probala sam sa Marketa aplikaciju Time Signal, i ona radi upravo to sto trazim ali buguje, tj. kad se telefon neko vreme ne koristi kao da se ta aplikacija "uspava" i telefon ne izgovara vreme kada treba vec tek nakon ukljucenja displeja. Mozda postoji neka alternativa tom programu? Usput da kazem i to da je stavljena pod Ignore u Task manageru..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- napalm death
- Mobil manijak
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
araphel, hvala ti na pomoci.Sada cu da skinem taj fajl i da odradim flash.Bas je interesantno ovo budzenje tel///Skinuo sam onaj fajl update-froyo-signed.zip,kopirao ga na mmc.Zatim sam usao u recovery pa sam odradio backup pa sam onda odradio flash tog fajla update-froyo-signed.zip,ali mi se tel zaglavio na belom ekranu i skicici androida 5min pa sam vadio bateriju i sve vratio u normlu preko opcije restore backup.Zasto mi se ovo desava?Cak i kada sam par puta menjao rom-ove desavaslo se da se tel zakuca kao i sada pa je resenje bilo vadjenje baterije i ponovno ubacivanje rom-a,ali nekog drugog rom-a
Poslednja izmena od toda81 u Čet, 23. Sep 2010. 23:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Note IV N9100 dual
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite