vanjuska, moju futrolicu sam uzeo na pijaci, kostala me tricavih $10 australijskih dolara (nekih 6-7 evra), posto sam iz AUS, jel...
Inace, da sam narucivao sa nekog sajta, zakon o uvozu Australije te NE obavezuje na placanje dazbina ukoliko narucena stvar ne prelazi $1000 dolara vrednosti.
Evo i dve slike moje futrolice, kao sto sam i obecao (uslikano sa Desire-om):
vnugo, možeš da koristiš praktično bilo koji punjač koji ima USB port, uz odgovarajući kabl naravno. Probao sam Apple, Nokia i drugi HTC punjač i radi bez problema.
Ja imam moju staru futrolu od nokie e61i koja je za mene savrseno zbog koze debljine od 4-5 mm.Savrseno odgovara i mom desireu i uziva kada je u njoj Izgleda da sam uspeo da napraviom particiju na tel je mi sada na tel kada udjem na settings-SD & phone storage pise u Total space 3.14 gb
nego jeste videli bateriju za HTC Desire kosta 22eur sa shippingom na ebayu i ima 2500mah naravno uz nju se dobijaju i druga ledja...
jel neko slucajno probao ovo?
bestboy, e upravo to. Izgleda odlicno, totalno je jeftina, pa ako imas mogucnosti naruci. Ne znam koliko se ljudima svidja to sto je futrola sjajna i glatka (meni bas i ne), ali stepen zastite je bitniji. Ucinice vam se dosta klizava kad vam se ruka malo vise oznoji, ali nje strasno, telefon vam nece ispasti iz ruke...
Da li se nekom desava da mu prilikom ucitavanja mailova na Desire obrise sve ostale mailove ? Probao sam sa raznim applikacijama iste namene ali uvek isto . Meni su potrebni stari mailovi a ne samo novi. Da li neko zna resenje.
od verzije 2.1a Leedroid roma rešen je problem gde je A2SD+ mogao da izazove gubitak podataka na sd kartici kod ponovljenih spajanja telefona na komp u disk drive modu.
Evo pitanja Odlucio sam da updatujem tel na Froyo, pa me zanima sledece. Da li sve ostaje u stanju kakvom jeste, samo se menja sistem? Znaci podaci, fajlovi, aplikacije se ne diraju, tj. sve ostaje kako jeste? Sve sto treba da odradim jeste update software i to je to...tel posle sve sam radi, ako sam dobro skapirao.
da li je neko instalirao novi update za froyo,ja sam gledao i video da ima mogicnost,pa me interesuje da li je neko vec instalirao i sta ima novije na njemu. I da li neko zna hoce li Desire imati mogucnost koriscenja HTCSense.com programa kao sto imaju Desire HD i Desire Z
Anony, kada odradis update sve ostaje na svom mestu... Barem je meni tako bilo
Trebalo bi samo da uradis bekap,a to cete pitati pre pocetka instalacije.
bestboy, u najgorem slucaju ces na isporuku cekati do 3 nedelje (pod uslovom da se dostava 100% radi i za Srbiju), ne bi trebalo vise, jer bi to onda znacilo da si prevaren (pogotovo ako ne odgovaraju na tvoje mailove, pravdaju se da su poslali...) ili da se paket izgubio negde u tranzitu.
Te aluminijumske futrole ja uopste ne volim. Ne dodaju puno grama na tezinu telefona, ali bih stekao utisak kao da drzim parce oluka u ruci
Takodje mi pod kapu ne idu ni one Crystal Case futrole...
Kolika vam je slobodna memorija na tepefonu?Ja sam napravio particiju i ubacio sam neke app i motonav,ali pre ubacivanja motonava sam imao na internoj memoriji raspolozibo 131mb,a sada 98mb.Da li je to normalno da mi se smanji intern memorija,a imam napravljenu particiju?Da li trebam negde da aktiviram da se app instaliraju na mmc ili to automatski ide?Imam LeeDroid rom koji podrzava a2sd
Normalno je da aplikacije zauzimaju malo interne memorije i kad koristiš a2sd (neke manje, neke više). Proveri da li ti keš nekih programa uzima memoriju (youtube, gallery, itd.) i slobodno ga obriši...
djoni, sada sam skinuo app Move2SD Enabler i postavio da mi app idu na externu memoriju pa mi je onda ponudilo opciju da idem u aplikacioni manager i da prebacim sve app naa mmc i sada na internoj memoriji imam slobodno 98,98mb,a to vidim preko Quick system info aplikacije.Ok,ja sam mislio da se ne smanjuje interna memorija kada se ima a2sd,ali sam ocigledno mislio pogresno.Super je a2sd.Sada bar moze da se uziva sa instaliranjem app.Gledao sam i kes.Bilo je samo 2mb i obrisao sam ga
Kad koristiš takvu aplikaciju, prešao si na Froyo app2sd. Šta ti kaže Quck system info, da li je dostupan a2sd storage (stari) i kakva je situacija na njemu?
U quick system info mi pise za A2SD storage: Total 555mb,a Free:406 mb.A u internal storage stoji:Total 148 mb, a Free 98,88 mb.Da li ja to onda koristim app2sd ili a2sd?
Poslednjih dana primecujem neki cudan bug!! Naime, napunio sam tel aplikacijama posto sam namestio app2sd+ ili kako se vec zove ono sa particionisanjem sd carda, i sad odjednom kad otkljucavam tel,pojavi se beo ekran sa onim htc, zatim homescreen bez iceg osim onog loading,i to traje nekih 5 sekundi. Onda kad udjem u meni, prikaze mi prvo one preinstalled apps,a zatim pocne da dodaje ostale ikonice...
Prvo sam pomislio da je to zbog klase 4 moje sd,ali sam onda video da imam slobodno samo 35-40 mb ram slobodno!!!
Instalirao sam advanched task cleaner i advanched task killer i video da mi u pozadini radi svega 5-6 aplikacija... znaci nemam sta da pobijem!! Kao da program ne registruje apps koje su instalirane na toj ext particiji...
Da li je neko imao slicno iskustvo??
Kako bih mogao da resim ovo?
Hvala
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.