Posle 5800?
Posle 5800?
planiram da menjam 5800 za nesto drugo, obavezan wifi, i da nije ona mala tastaturica ili tako nesto, znaci po mogucstvu da je ts, ali da ima fizicku qwerty, i da je ona vrsta ts-a kao da 5800, ne kao na onim drugim, meni je to katastrofa posle 58ice. mislio sam mozda o milestone-u ili neki slican? sta vi kazete? hvalaa 

Nokia 5800 XpressMusic + 16gb + Sennheiser MX460
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
wowzer, Motorola Mileston je odličan izbor, android je pravo osveženje posle interfejsa koji postoji na S60v5 platformi.Međutim ako pak želiš da ostaneš na symbina OS-u, prepučujem ti da pogledaš C6, jako dobar model pristupačne cene kao i n97/n97mini.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
n97/n97 mini nikako... moj savet ti je da ne ostajes na symbianu.. ako zelis hardversku querty + ts, pogledaj Milestone, ili pak HTC Desire Z ( kada dodje kod nas ).. Mada milestone ako hoces da kupis preko telenora, nacekaces se, ali ozbiljno... Ja sam bas zbog toga odustao, kupio HD2 i posle 2 dana zaboravio na fabricku tastaturu, i ni ne treba mi ... 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Na kakvo pisanje misliš? Ako misliš na virtuelnu tastaturu onda to najviše zavisi od veličine ekrana, mnogo je lakše kucati na 3.7 ili većem nego na 3.2, mada ja nemam nikakvih problema sa kucanjem.Murinho napisao:realno na kapacitvnom ts je tesko pisati bar na samsung 5700 spica....ne mozes da potrefis slovo nikako..
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
probao sam kapacitivni kod raznih drugarica koje imaju one ts samsunge & co. i ja stvarno ne znam kako ljudi mogu da funkcionisu sa onim XD valjda se naviknu kao i ja na rezistivni. ono mi je stvarno nezgodno imam osecaj kao po nekom staklu da pipam, nemam pojma kako da objasnim to, a i nervira me kad pokusam noktom nesto da uradim i setim se da nee mooo zee
sacekacu da pogledam ovaj novi htc, da dodju malo reviewi i to, a milestone je idalje favorit 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
wowzer, mislim da si malo preterao... kapacitivni je daleko bolji od rezistivnog... znaci bas kao po staklu glatko sve ide kao po ledu.. a to sto ne mozes noktom, musko si sta ce ti nokti 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Layne_Staley, nemam ja nokte
nego sam navikao nekad na 58ici nekako cudno da "pipkam" i tako ne mogu na kapacitivnom. mozda su ovi ostali drugaciji nego na onim samsunzima, ali meni ono stvarno smeta 
Dream Weaver, i desire z i milestone su kapacitivni, sad vidim
pa dobro, navikao bi se
eventually 

Dream Weaver, i desire z i milestone su kapacitivni, sad vidim

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
wowzer,
ma veruj mi , ne da bi se navikao, nego bi zaboravio na rezistivne ekrane koliko bi bio zadovoljan posle par dana aktivnog koriscenja.. znam, govorim ti iz iskustva... imam hd2 a devojka s5230 tako da ....