Koliko ja vidim jedino je Motorola napravila neki znacajan skok od 2 i kusir posto sto i nije cudno jer lepo pise da je prodaja u SAD porasla skoro 10% a sta mislite sta glupi Ameri kupuju (ne kazem jer mislim da je Motorola losa,samo da su Ameri glupi

) A za Nokiu lepo pise da je povecala prodaju u HIGH-END segmentu kod telefona sa audio plejerom,kamerama... Drugim recima ko ima 300-500 evra a hoce recimo Symbian,mp3,1-1,3MPx kameru radije kupi Nokiju sto nije iznenadjenje jer je tu najbolja (6630,6680...) a sta kupuju oni u low end i medium segmentu kad je Siemens puko jace od 2 posto i sad je medju zadnjima a Samsung,LG I SE su tu negde u odnosu na prosli kvartal?
Nije lose da SE deli 4 mesto sa LG a mislim da ce stajati mnogo bolje kad objave za sledeci kvartal jer je bas skoro izbacio K750 i W800 koji su vec sada takav hit da prosto planu (brat mi se bavi telefonima i znam koliko se traze) ali eto bio sam donekle u pravu samo sto nisam predvideo Motorolu medju top 5 a tako je ocigledno jer u svakom Americkom filmu,seriji,na MTV-u,Discovery-ju... reklamiraju samo Motorolu ali dobro,sta je tu je!
Pozdrav