Servisiranje - pitajte
Deksicom shvatam ako preteras na primer sa surfanjem jer tada najvise greje baterija da dodje do resetiranja, ali po meni je nedopustivo posle 10 minuta da se ovo ponavlja. Sada instaliram posljenji softver pa da vidim dali je u tome problem jer telefon je relativno nov na trzistu.Ako nije to onda je verovatno hardware ili je fabricki neki propust ili je to "normalno"kako neki kazu. Pozdrav
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Nemanja88,
Moze od dosta modela,ali to je taj isti zvucnik,mozda je poenta u tome da ti ne odgovora jer mu je sama konstrukcija maske i plastike gde je smesten takva kakva je.Ja stvarno nisam do sad imao nikog da se zalio na zvuk,sem u slucaju da crkne,bruji usled prasine,metalnih opiljaka itd,itd...
Moze od dosta modela,ali to je taj isti zvucnik,mozda je poenta u tome da ti ne odgovora jer mu je sama konstrukcija maske i plastike gde je smesten takva kakva je.Ja stvarno nisam do sad imao nikog da se zalio na zvuk,sem u slucaju da crkne,bruji usled prasine,metalnih opiljaka itd,itd...
Ostavio sam u servisu Samsung s8500 wave gde su pokusali da stave valjda posljednji firmware i na 30% instalacije im je telefon stao i iskljucio. Sada je kako prakticki "mrtav". Dali znate kakva su iskustva kad se nesto tako desi? U servisu kazu da su 99% sigurni da ce da podignu telefon i da instaliraju software. Pisite za neka iskustva i hvala
Ima li neko da zna postupak za Samsung s8500 Wave sta se radi kad je otisao boot i treba da se reparira (ali korak po korak). Servis u kojem je telefon imaju svu opremu za da urade to medjutim do postupka za repariranje i oni tesko dolaze za ovaj telefon. Ako neko moze da pomogne jer vec 5 dana telefon ne moze da se opravi. Napominjem postupak samo za BOOT a ne za ono sto kasnije sledi kako flash i firmware i slicno. Hvala unapred
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ljudi, k800i mi je upao prosle godine u morsku vodu, ja sam ga izvadio i izvadio mu bateriju i nisam pokusavao da ga palim.. probao sam da mu izvucem vodu na sve nacine.. jel postoji neki servis koji bi uspeo da popravi to ? 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
drgrga Dali ta reparacija sa Riff box opremom vazi za sve platforme ili za ovaj Samsung s8500-Bada platforma posto je relativno nov operativni sistem treba mozda neka dodatna uputstva za da se sredi jer koliko sam ja dobio informacije iz servisa oni dobijaju support od nekog experta za Samsung software iz Bosne.
kapistec,
Ne znam sta se toliko opterecujes...dao si telefon na popravku i ne petljaj se ljudima u posao.Dobices ga nazad ispravan kad ga zavrse....
Inace sto se tice WAVE evo ti info od kada se jos radi:
RIFF JTAG - Samsung WAVE S8500
RIFF JTAG - Samsung WAVE S8500 SIngle Click Unbrick ! Unlock by Clonning too !
--------------------------------------------------------------------------------
02.09.2010 Samsung WAVE Single Click Unbrick/Repair dead boot released WORLD FIRST ! ! ! !
Please start JTAG Manager and click “Check for Updates” button. You’ll be notified about new DLL, download it and restart the software.
“Samsung_S8500.dll” contains pinout, repair instructions and required files for single click Samsung WAVE S8500 Unbrick/Repair dead boot.
Ne znam sta se toliko opterecujes...dao si telefon na popravku i ne petljaj se ljudima u posao.Dobices ga nazad ispravan kad ga zavrse....
Inace sto se tice WAVE evo ti info od kada se jos radi:
RIFF JTAG - Samsung WAVE S8500
RIFF JTAG - Samsung WAVE S8500 SIngle Click Unbrick ! Unlock by Clonning too !
--------------------------------------------------------------------------------
02.09.2010 Samsung WAVE Single Click Unbrick/Repair dead boot released WORLD FIRST ! ! ! !
Please start JTAG Manager and click “Check for Updates” button. You’ll be notified about new DLL, download it and restart the software.
“Samsung_S8500.dll” contains pinout, repair instructions and required files for single click Samsung WAVE S8500 Unbrick/Repair dead boot.