MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E kako znaju da useru, pa to je chudo jedno. Mislim, stvarno... Evo da vidimo: najnizi paket 100 min, 200 SMS i 200 MB neta. Sledeci paket - 300 min, 600 SMS, 600 MB net. I tako dalje...
Ja trenutno imam ukljuchen tarifini dodatak 50 MB, sto mi je onako... recimo dovoljno uz to da pazim sta radim... Voleo bih 100-150 MB, ali ne dam svoje minute. Poruka mi treba max 100 mesecno. Jos tarifiranje 60+60. Pazi da vam ga ne dam....
Usrali su motku!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Требали су направе неку тарифу између Mix NetМ и Mix NetL
Овако им је понуда свирање :roll:
Слобода или смрт

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Au... dal' je moguce da su toliko povoljniji od Telenora! :o
Ovde 300 min, 600 sms, 600mb za 950 din, a na Telenoru 150 min, 500 sms, 500 mb -790 din! Da je vip ovo uveo, odmah bih presao!
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Lobachewsky,ali kod Telenora dobijes i pride jos 500 minuta u Telenor mrezi... :roll:

Kako god,nekom ce odgovarati ovi novi paketi,nekom ne,ali je dobro da se nesto menja i to,bar mi se tako cini,u korist korisnika,ako izuzmemo "bolesno" zaokruzivanje na minut... :dry:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

jao, jedva cekam da vidim kako ce izgledati provera stanja na ovim paketima.
ako je do sada bila kuku-lele, sad ce biti i kuku i lele i naopako :D
::luv phonez::

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Stvarno dobar paket ali da je malo bolja provera stanja pa da covek i razmisli o njima. Telenor stvarno ispade najskupjli. Kako se ko nas stvari za cas preokrenu, ko je bio najgori preko noci postaje necu reci najbolji ali daje najbolju ponudu. Slusajuci ministarku koja je najavila MNP od 1.1.2011 i da su kupili novi softver,bla, bla mislim da ce kao sto neko rece na forumu najbolje profitirati operater sa najpovoljnijim cenama telefona.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Ne ulazim u to kakvi su novi tarifni paketi - nekome ce odgovarati, nekome ne, ali moram da primetim da sve ovo ukazuje na to u kom haosu je mts, tj. rukovodstvo. Sve sto su pokusali originalno da uvedu - nije zaživelo na tržištu, i kad tad se njihova ponuda svodi na kopiju telenorovih ideja plus koji procenat vise minuta/poruja/MB. Kad se samo setim kampanje za 066 tarife, i na kraju od toga ne osta ništa. Pa onda Bel paketi - ko to uopste koristi... Stvarno više ne znaju gde biju, totalni kolaps. Dobro je da im jos mreza radi solidno, ali to je na tehnici. Menadzment im je cista nula.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

mb011, ne radi se o originalnosti ponude, jedino je ovde bitno ko daje vise. Vrlo prosta racunica... I mts sad ima najbolju ponudu-najbolji postpaid MIX NET i najpovoljnija ponuda telefona kod dilera. Jedino sto zeza ta provera stanja, ali sredice valjda to (nekad)...
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Kako su me za..bali! Ja imam ugovornu obavezu na MIX1000, i sad necu moci da predjem na MIX NetM, jer je on jeftiniji za 50 dinara, iako bi mi odgovarao mnogo vise nego MIX1000. :x

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

vuchko987, pa nije bas tako... originalnost (ali ona kvalitetna, prava) na kraju uvek pobedi. Ne mogu oni doveka da kradu tudje ideje. Setimo se kada je telenor uveo prenesi pakete, mts odmah za njima mix sa prenosenjem i cap! Kolaps! Ukidaj brzo prenosenje!
Kao i sada... Kopiraju oni ponudu, ali provera stanja trokira! Mogu oni da uvedu besplatnog protoka koliko hoces, kao i sada sto se razbacuju, ali da li to moze da izdrzi mreza koja za razliku od telenorove pukne na svakom malo vecem okupljanju ili novoj godini.
Na papiru oni mogu da kradu tudje ideje, razbacuju sa jednom nulom vise, ali u realnosti nemaju tehnicko pokrice za to. Evo videcemo.
Kazem, jedina steta sto ovako nesto ne nudi neka ozbiljna firma pa da si siguran da ova ponuda ima pokrice u stvarnosti (zaista da radi u svakom trenutku sve, jer ti placas za to).
mezzano, a ne mozes da smanjis paket uz doplatu telefona?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Verovatno je greska u cenovniku, ali na adresi
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mix-net-tarifa.html stoji da je za ove nove pakete M i XXL cena SMS-a ka inostranstvu 1,00 din?! :?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa nije losa ova novina u mts-u.Za pristojan novac pretplate ovi megabajti bas dobro dodju.Za oko 700 din.pristojna ponuda.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

E, da, na "kontroli troskova" zaokruzuju po minuti, sto ranije nije bio slucaj, vec se samo prvi minut zaokruzivao,hm! :x Tek kad bi uveli prenosenje u naredni mesec i bolju proveru stanja bili bi bolji od Telenor-a! Pozz svima
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od mb011 »

Ubacili nesto novih telefona u mts expresu: nokia c5, c6, x2, 5228... Verovatno po 5 komada od svakog

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

E stvarno neverovatno...Pa C5 je kod Alpha Copy-ja 7Kdinara uz Bel 100, Fresh 500, Mix 750,a kod Telekoma je 8Kdinara uz Bel 150,Mix 750. :uhuh: :dry:
A tek kod C6 je razlika jos veca,do pre par dana je C6 uz Mix 750 kostao 11.5Kdinara (nema izgleda vise te ponude,bas se cudim zasto),a kod Lelekoma je taj isti model uz Mix1250 (ne moze se uzeti tel. uz manji Mix750),tricavih 16KDinara.Isti model uz Mix Net M treba platiti 23 Kdinara.
Pa jesu li oni citavi,taj telefon se moze kupiti u slobodnoj prodaji sa sve PDV-om za 300 E,cenu na crno necu ni spomenuti...

Nokia 7230
Alpha Copy - 5.600 dinara uz Bel 100, Fresh 500, Mix 400
Telekom - 6.000 dinara uz Bel 150,Mix 750.

Stvarno ne razumem koji to "genije" u Lelekomu sastavlja ove ponude,ali ovo je stvarno sramota... :disgust:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Da li sam ja ovo dobro razumeo? Uzmete telefon, recimo X2 na 24 meseca, i imate mogucnost da ga placate na 12 mesecnih rata (14.000/12=1166 din mesecno), a pretplata prvih 12 meseci je 1 dinar, bez obzira koji se paket odabere? Malo deluje konfuzno, ali mi se cini da je tako.

Ne cini se povoljnom ponuda. Mnogo je bila bolja ona sa 50% popusta na pretplatu u prvih 12 meseci.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Izaberite mobilni telefon iz naše specijalne postpaid ponude i prvih 12 meseci plaćajte pretplatu za izabrani postpaid tarifni profil samo po 1 dinar, bez poreza.
Očekuje vas i dodatna povoljnost - po prvi put, mobilni telefon iz naše ponude možete kupiti i na rate, bez kamate.

Ukoliko se odlučite za kupovinu telefona na 12 mesečnih rata, ugovorna obaveza je 24 meseca, a prvih 12 pretplata platićete po 1 dinar, bez poreza.
Mobilni telefon možete kupiti i na 6 mesečnih rata uz ugovornu obavezu na 12 ili 24 meseca i prvih 6 meseci vaša pretplata za izabrani tarifni profil iznosiće po 1 dinar, bez poreza.

Pretplata je 1 din.a na cene telefona nema popusta.LINK
Mislim da je veliki propust mts-a sto skuplje modele ne nude u najnizim tarifnim paketima npr.mix 400.Neko mozda zeli kupiti legalan telefon malo jeftinije a netrebaju mu toliki minuti.Recimo 5228 se nemoze kupiti uz tarifni paket mix 400.
:P mts :P
Poslednja izmena od Deksi u Sre, 29. Sep 2010. 15:11, izmenjeno 1 put ukupno.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od mb011 »

... I na rate moze samo sa karticama banke intesa. E bas me interesuje kako ce to da bude u praksi. Samo im je ovo falilo na sav haos u kome su.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

E, stvarno ovi iz MTS-a sto umeju da "useru" to ne ume niko! Da mi je znati, zasto bi iko uzeo mobilni na rate?! Bolje da su omogucili 50 pretplate 12 meseci na sve telefone iz ponude! :chytry: Alpha Copy nudi (nudio!) Nokiu X2 za 4720din uz bel 50, a ovi 6999din uz bel100, sramota. Mada vidim da je Alpha copy promenio ponudu, valjda u dogovoru sa njima!? A ovo za Banca Intesa karticu i ostvare plastikanere me podseca na VIP-ovu proveru u kreditnom birou, sigurno ce i MTS da radi istu stvar! Ugasili su i 066postpaid, a ja sam podneo zahtev za prelazak zna postpaid1000 koji su ukinuli, jedva cekam narednih par dana da vidim sta ce da urade! 8)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Ukinuti Fresh i SportBel tarifni profili. Po meni i nije neka velika šteta.

Odgovori