HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Cini mi se da na mojoj mmc koju sam dobio uz tel pise samsung.Telefon sam takodje kupio u telenoru.Jos uvek nisam resio ovaj problem sa instaliranjem app.Da li neko ima neku ideju sta moze da bude u pitanju pa odjednom ne mogu da instaliram ni jednu app,ni sa marketa ni ciju instalaciju imam u filemanageru?Trebam da instaliram root explirer i nikako nece da se instalira
Imam jos jedno pitanje.Imam u tel instalirano vise video playera.Skidao sam preko best tube neke klipove sa youtube i kada sam usao u filemanager i pronasao ih kada kliknem da pusti neki video izbaci mi sve te playere da odaberem kojim hocu da pustim taj klip.Ja sam slucajno stiklirao default i otvorio preko jednog playera,ali to misam zeleo.Sada mi uvek video otvara preko tog playera bez obzira da li on moze ili ne moze da pusti taj format.Mene interesuje kako mogu da iskljucim to da mi automatski otvara klipove preko tog playera koji sam slucajno postavio za default jer hocu da me ponovo stalno pita kojim playerom hocu da otvorim neki video.Gledao sam u tom playeru koji sam greskom postavio za default da li ima opcija da to iskljucim,ali na zalost nisam pronasao tu opciju i zato mi je i za ovaj problem potrebna vasa pomoc

Note IV N9100 dual
jel ima nekog da je nakon rootovanja dobio info o nekom najnovijem OTA update-u? navodno je u pitanju neki patch koji popravlja sitnice sa multiple accounts na Gmail, i jos ponesto. ne znam da li ikako moze da utice na root, i na izmene koje sam napravio u postojecem ROMu, pa ne znam da li da odradim update?
acambas, stavio sam oficial FroYo ROM, samo rootovan, ali sam ga dosta patchovao, sa drugačijim dockovima, dialerom, battery ikonicom, itd....pa sam predpostavio da će taj OTA update da pregazi sve to, a realno mi nije potreban. Sad proverih, i piše da uglavnom nudi poboljšanje pri korišćenju ruske tastature, i neke ispravke u korišćenju multiple Gmail naloga, koji meni funkcionišu normalno. Tako da ništa od tog OTA
Drugari, imam jedno, ne toliko inteligentno pitanje... Od juče sam trebao početi sa primenjivanjem novog postpaid paketa koji sam menjao za stari na mts-u... U suštini, uzeo sam ga najviše što u mesečnoj pretplati ima uključeno 200 Mb za download, što će mi biti dovoljno... Ono što mi nije jasno je to, što ne znam da li se to odnosi na 3G konekciju, koju nisam nikada do sada koristio?! Rekli su mi da za tako nešto nije potrebna prethodna aktivacija, prijavljivanje za korišćenje usluge ili sl. već će se od 01.10, tj. od juče, automatski aktivirati i ta usluga. Na telefonu nigde ne vidim oznaku za 3G (da li je to oznaka "H" ?) mrežu, već samo ono "E" , iako sam deštiklirao da ne koristi samo 2G mrežu... Nije mi jasno, kako se koristi tih 200 Mb mesečno i šta bi trebalo da uradim, da bi to mogao koristiti ??? 

HTC Desire + MIUI 0.11.12
- toda81
- Prijatelj foruma
U ovom selu gde ja radim postoji samo telenor mreza i namestili su telenorov repetitor,ali nema ni 3g ni h,vec samo obican prespori gprs sa kojim mi browser radi kao puz golac.Samo kada bi mi gazda poslao ruter za wifi pa da mogu da iskoristim ovaj wireless sa kompa za konekciju na mobu pa da konacno mogu da uzivam u surfu preko tel.Ovako sa ovim jadnim telenorovim gprs-om se samo mucim Harthouse, ja imam na telenoru 500 mb svakog mewseca i mislim da je to kao i kod mene da se to aktivira pocetkom svakog meseca samo.Tako je najlogicnije.Kada potrosis tih 200 mb onda pocinju da ti skidaju sa racuna onoliko koliko potrosis preko toga.Da li ti mozes preko nekog koda da kontrolises potrosnju tih mb?Ja sada mogu da vidim koliko sam mb potrosio i plus mi se mb prenose u naredni mesec.Super je ova tarifa u telenoru za razliku od moje prethodne tarife,tj prenesi 150 gde sam morao kao tarifni paket da narucujem 300 mb i gde nisam mogao da vidim koliko sam potrosio vec tek kada odem u zaduzenje pa sam znao i po 6-7.000 din mesecno da skucam
Note IV N9100 dual
Naravno da bi trebalo. Harthouse, da bi koristio tih 200 MB prosto uključiš "mobile network" widget, i kreće (ako ne koristiš Sense, Settings/Wifi and Networks/Mobile Network, valjda). Od najbrže ka najsporijoj imaš H, 3G, Е i GPRS. H se kod mene na fabričkom ROM-u zvalo 3,5G. Na refresh Friend Stream, Weather, gmail, i nešto browsinga meni ide oko 5MB dnevno, kad ne divljam, trebalo bi da možeš da se uklopiš u 200MB.
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)
- toda81
- Prijatelj foruma
Azimuth, to je tacno,ali na zalost kod telenora se npr zaokruzuje svaka sesija na 100 kb pa ako cesto pravis i prekidas konekciju net counter ti nece biti od pomoci.Nije to bas tako jednostavno kao sto izgleda na prvi pogled.Vec sam pisao o mojim racunima kada su telenor tarifni paketi za net u pitanju i nemogucnost njihove kontrole
Note IV N9100 dual