Yettel novosti
Ja sam se nacitao na drugim forumima, a i ovde, kakve probleme ljudi imaju sa MTS-om i odustao sam od njih. Moj otac godinama ima postpaid kod Telenora i nije imao problema, a videcemo sta ce mi reci za ove brojke.
Inace MNP se blizi pa ako ne budem zadovljan mogu preci kod drugog operatera, ali o tom po tom.
Inace MNP se blizi pa ako ne budem zadovljan mogu preci kod drugog operatera, ali o tom po tom.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
deksicom, onda je tvoja komsinica srecna. Jer evo meni od danas nema vise ponude 10 para minut.
25.Septembra ( na 108-oj strani ove teme ) sam napisao da se bas pitam dokle li ce da traje ta ponuda. I evo, nije me Telenor razocarao. 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Juče mi je istekao prvi mesec korišćenja "Klika", dobio sam poruku da mi je istekao, otišao na *311#, pokušao aktivaciju, proveravao nekoliko puta, međutim nije bila aktivirana usluga. Jutros sam poslao poruku na 9000 i istog momenta mi je stigla poruka da mi je usluga aktivirana. Otišao sam na wap.telenor.rs/klik, i tamo vidim da mi piše da imam 300Mb u punoj brzini?! Jel su oni to nešto menjali, ili je samo greška u pitanju? Inače, reč je o pripejd broju.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
U Telenor je stigao juce MIicro Sim,rece mi ortak da je bio danas,video ,ali da ih pustaju od sutra u promet,valjda dok ih neraspodele po celoj Srbiji.Ja cu skoknuti sutra da zamenim ovu moju koju sam isekao i po onom cipu samo da bi stala u 4-ku:)
Mozda je ovo najava za Iphone 4
Mozda je ovo najava za Iphone 4

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data