SE vivaz Pro vs Nokia N97

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

SE vivaz Pro vs Nokia N97

Post od znemanja »

U dilemi sam, što se može zaključiti iz naslova teme :) .Symbian manje-više dobro poznajem i zadovoljan sam sa istim, tako da neću da ga menjam (nemojte molim vas da mi preporučujete neki android aparat).Gotovo sam bio siguran da ću da uzmem n97, nov za solidnu cenu, a danas mi je iznenada iskrsla mogućnost da uzmem SE Vivaz Pro preko mt:s-a na tarifnom planu mixNet M, s tim što bih ja plaćao samo jednu trećinu mesečnog računa, tako da mi je to jako povoljno.
Softverske mogućnosti znam i jednog i drugog, ono što me zanima je kako su se ova dva modela pokazala u praksi?.Znam da n97 ima dosta softverskih problema, ali to me ne plaši, interesuje me kakva je konstrukcija N97-ice?, jel pouzdan slajder menhanizam?. Čuo sam da se dosta kvari dugme za zaključavanje, jel to istina?
S druge strane ništa loše nisam pročitao o modelu SE Vivaz Pro, pa bi mi dosta značilo kada biste mi vi rekli kom modelu od ova dva dajete svoj glas i zbog čega.

Unapred zahvalan na pomoći !

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Имаш неке корисне информације и у овој теми.:wink:

viewtopic.php?t=21674
Слобода или смрт

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Da, koliko vidim, svi ocrnjuju n97, meni je on jako lep telefon.Imao sam priliku da ga čačkam par pute kod koleginice, dok joj nisu ukrali, i steko sam pozitivan utisak.Mada ja njega nisam detaljno analizirao, pa shodno tome, taj moj zaključak nije merodavan.Dosta ljudi ima kritike na taj model....ne znam šta mi je činiti.......
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

znemanja, da uzmes vivaz mozda??

Kolega moj ima N97 tj. njegova zena i on je prezadovljan ali on nije merodavan jer koristi telefon za razgovore, poruke i da slika/snima.

Ja bih pre uzeo vivaz :wink:
and justice for all...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ima softverskih nacina kako da izbegnes koriscenje tog dugmeta,pisala je ovde negde ninolina.A da nisam citao o problemima softvera i ja bih sigurno uzeo n97 ali ti pises da te to neplasi onda kupi njega.N97 mi za jednu crtu lepse izgleda od vivaza.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

deksicom, Da, i meni se više sviđa n97, ne bih ni razmatrao Vivaz pro, da nisam "naleteo" na povoljnu ponudu kod mt:s-a.Mada za sada ipak više naginjem ka n97-ici.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori