Nokia N79

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Mozda si u pravu ali eto ja sam o tome citao i hteo sam da vidim kako to izgleda.Zasad mi se svidja.Jos jedno pitanje,kako sad da probam sa drugim efektom,dali moram ovaj da obrisem pa da na njegovo mesto ubacim drugi ili ima drugo resenje.

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

isljucis efekte u opcijama tema, odcekiras u rom patcheru c2z pa onda brises fajlove, malo je zamorno ali eto :roll:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Pa predpostavio sam da je tako nekako ali ipak sam i ja morao sve pobrisati kao i ti jer sve to lepo izgleda ali telefon je poceo da zastajkuje i da pokazuje jos neke greske.Neke fabricke aplikacije nije hteo ni da pokrene.Pa izgleda da ti pachevi malo i poremete rad telefona.
:( :D :( :D

laganeze
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 19:24

Post od laganeze »

kako da namestim da kada slikam nesto da mogu da posaljem na net...? vidim da ima u podesavanjima opcija da se ukljuci ali medjutim kada ukljucim i hocu da upload-ujem nesto nece...moze mala pomoc?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Imalo je ranije aplikacija na ovi-ju za takve stvari a mozda ima i sada nesto proveri.Ali tako ce ti biti veliki prenos podataka i racun ode gore,jedino preko wifi-ja da ih saljes.

laganeze
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od laganeze »

ma ima kada se uslika nesto pa ima opcija da se posalje na net istog treutka,ne mogu da provalim kako...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Jedino ako ti je instalirana aplikacija share online,pa onda uploadujes slike direktno na flickr .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

laganeze
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od laganeze »

ima ta aplikacija i kada samo nju pokrenem kaci se na net nesto proverava i kao servis nije dostupan ili tako nesto...drugar mi je rekao da na nekom fonu mozes kada uslikas nesto,istog momenta se zapisuje ta koordinata i slika upload-uju na net i to mozes da posaljes nekome i da on kada tu fotku prihvati moze doci to tog mesta pomocu gps...jel to na taj nacin funkcionise?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

laganeze, tacno je da to postoji ali u nokia mape srbija nije podrzana.To se podesava kad otvoris kameru za slikanje pa opcije i tu aktiviras snimi lokaciju.

laganeze
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od laganeze »

kako mogu da utvrdim koji program se sam kaci na net?sinoc gledam telefon i sam se zakaci preko gprs na net i skinuo nesto oko 23 kb i sam se iskljucio,ni jedan program nije bio podignut u pozadini sve sto imam od programa instalirano sve kada pokrenem prvo me pita pa onda ide na net,nema ni jednog programa koji se sam kaci,sta li to moze da zafrkava?pogledam danas opet u log i vidim da se nocas dva puta isto kacio ali nista nije skinuo... kako to moze da se provali koji ide sam na net...?

imam jedan plugin koji se update na 6 sati izgleda da je on zezao...videcemo...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

laganeze, ako imas vremesnku prognozu proveri da li ti je namestena na autoupdate i na koliko ako jeste stavi na manual.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

laganeze
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od laganeze »

i dalje se kaci,kada odem u log vidi se da se kacila na net,ne znam koji joj djavo...imam tu prognozu i ona je bila na manual sve vreme i neke nove programe sam izbrisao,uglavnom su neke gluposti sa ovi,proveravao sam ni na jednoj nije ukljuceno update ili slicno...da nije neki virus,postoji li za ove telefone neki virus...?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ma nije virus,to te zeza neki program za koji je potreban internet.Ako si skidao sa ovi aplikacije najverovatnije da te neka od njih konektuje.Oce tako travel app... da radi.Proveri i meil nalog nije li do njega,ako je poceta konfiguracija pa si odustao.

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan

Post od mare-ss »

instalirao sam darkest fear [igrao odavno na SE pa kao da se podsetim :roll: ] ali nema nikakvog zvuka, probao sam jos neke isto java igrice ali isti slucaj, jel zna mozda neko o cemu se radi? :unsure:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Pa mozda su takve igre.Dali si obratio paznju pri startu igre skoro svaka te pita dali zelis igru igrati sa zvukom ili bez zvuka ili u igri potrazi meni ili opcije pa mozda se tu treba ukljuciti.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mare-ss, koliko se secam na symbianu je to povezano sa tonovima koje pidesavas u profilu koji si izabrao.. tu, u profilu koji koristis, potrazi opciju za alert tonove (ako se dobro secam, bas se tako zove) i to ukljuci.. Ajd javi jel uspelo..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan

Post od mare-ss »

jeste warning tones su mi bili iskljuceni i evo sad radi kako traba :D :D :D hvala puno :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mare-ss, da, tako se zovu.. warning tones.. :-) nema na cemu.. :-) uzivaj.. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

viklerr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 13. Nov 2010. 09:16

Post od viklerr »

telefon mi koci pri otvaranju aplikacija i veoma je spor
uradio sam hard reset i update softvera...opet isto
moze li mi neko pomoci?
hvala :?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

viklerr,a da li si pored hard reseta formatirao i MMC karticu? 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Odgovori