Nokia 1600 "Contact service"

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 09:47

Nokia 1600 "Contact service"

Post od oscar1980 »

Drugari,trebala bi mi mala konsultacija sa vama :) :)

Naime,dobio sam na poklon Nokiu 1600 u delovima :) :) Polomljen ekran,baterija se razletela,bez oklopa... Stavio sam ekran od Nokie 1110i i radi :) :) bateriju sam stavio neku staru :) :)

E,sad... Kada ga upalim,piše "Contact service". Šta mislite da li može da bude? Po mom mišljenju 99% je softver,mada ne mora da znači... Kada je telefon pao,bio je upaljen... Na ploči nema nekih vidljivih oštećenja ( makar ih ja ne vidim )... Vaša mišljenja?

Hvala....

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Izvini ali viđao sam da ljudi telefone u mnogo boljem stanju od ovog opisanog bacaju u đubre :P

Elem koliko ja znam N1600 ima ekran u boji a ti si stavio ekran od 1110i koja nije u boji pa je to već prva nekompatibilnost koja mi pada na pamet, ali ako iamš načina osveži softver, ali nemoj da maltretiraš neki servis da ti to radi jer ne verujem da bi ti to i primili osim ako nemaš za servisera jako dobrog drugara pa da se malo zezate :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 09:47

Post od oscar1980 »

Ti si neki šaljivdžija? :P

Šalim se,nađen je kvar... Nije problem nikakav što je stavljen LCD od 1110i...

Nije bio problem softverske prirode ( tf je preflešovan ),već je vrisnuo UEM filter koji je zaliven za ploču tako da...ode u kantu.... :) :) :)

Zaključana tema