SE Xperia x2, SE Satio ili Toshiba tg01
ovako..moj prvi predlog je da malo propratis oglase i da vidis dal ce se mozda naci polovni Samsung Wave u tvom cenovnom rangu,jer bi on najbolje zadovolji potrebe..ukoliko te smara da pratis oglase malo duze, kao drugi predlog bi bio SE Vivaz koji je po meni odlican,a mogao bi i novog da ga nadjes u tvom cenovnom rangu..ako ti se ni on ne svidi,kao treci predlog je Nokia x6 koja se takodje moze naci nova u tvom cenovnom rangu, to je telefon istog tipa kao Vivaz,samo sa malo slabijom kamerom.. I kao krajnji predlog bi bila spica,koja je slabija od svih,po specifikacijama,ali ima Android koji ti se moze svideti vise od Symbiana..pa stoga predlazem da skoknes do telenora ili vipa i isprobas kako android,tako i symbian i odlucis se sta ti se vise svidja,pa ces tako i lakse suziti izbor 

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 08:55
- Kontakt:
Pa pazi, Wave je stvarno odlican i mislim da ti on najvise odgovara, tako da njega kupi ukoliko ga nadjes za 250e..e sad, sto se tice razlike izmedju symbiana i androida..smatram a ce ti oba sistema raditi dobro, s tim da je android vise eye candy i smoother nego symbian,ali symbian je olican sistem koji je prisutan dugi niz godina na trzistu, i ne bi opstao da i sam nije kvalitetan.. Da sam na tvom mestu, ja bih kupio SE Vivaz ukoliko ne moze da se nadje Wave, a tek ukoliko ne uspes ni Vivaz da nadjes baci se na razmisljanje izmedju Nokia-e x6 i Spice..pogledaj jos malo oglase,pa javi sta si odlucio 

-
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Ukoliko ides na telefone iz tog viseg cenovnog ranga, pored ovih telefona koje je Dream Weaver naveo, mogao bi da pogledas i Motorolu Milestone ili Samsung GalaxyS (s tim sto bi za njega morao da izdvojis jos malo novca)..ali ukoliko se ipak odlucis da ne dajes tolike pare, Vivaz ti je najbolje resenje jer ga za 220-230 eura mozes kupiti novog 

-
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
-
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
-
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
toshiba je novija i ima malo jaci hardver - to se prevashodno odnosi na procesor koji je skoro duplo brzi i ekran koji je veci za 0,3".. na drugoj strani imas htc koji je sada star vec dve pune godine, ali je jos uvek kvalitetan telefon, koji se moze nositi sa danasnjom konkurenijom.. Moje misljenje je da ti je bolje da pazaris HTC, jer iako mu je hardver generalno slabiji (sem kamere koja je 5Mpix, u odnosu na 3Mpix kod Toshibe), sam Windows radi mnogo tecnije i kvalitetnije na njemu..takodje, u slucaju kvara, dosta ces lakse popraviti htc, nego toshibu, sto nije zanemarljivo, s obzirom da kupujes polovan telefon..
-
- Neredovni učesnik
- Kontakt: