HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
A koji to smartphone postoji da mu nikada nije pukao software? Drugu instaliram windows on ga za dva dana urniše i kaže ovo je g..no, ja mu rekao naravno da je g..no kada ne znaš da ga koristiš.wuchkica napisao:meni je ovo sra*nje (da izvinete) do sad crklo 2 puta. Jednom ekran (zamenjen) i onda softver nešto.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
OMG hej ljudi sta vam je ...ha ha ,wuchkice ne mozes tako da generalizujes stvari....4 moja prijatelja i ja imamo tattoo, ni jednom do sad nismo imali ama bas nikakvih problema, rade pefektno, slobodno mogu da kazem savrseno! Sve sto mi je palo na pamet ja sam instalirala probala, opterecivala ga , mucila ga.......nikada se nije restartovao, zakocio, sve je radio savrseno! Apsolutno ne znam sta bih jos mogla da pozelim od telefona! ( mozda perfekktnu kameru i HD video)
ali da ne preterujem sad! S obzirom da znam koliko sam ja zahtevna i koje sam sve telefone imala, ovaj mogu da preporucim svakom !

HTC Tattoo
e 'vako...
treba mi pomoć!
čitao sam relativno davno negde na Netu da tatu može da se mreži preko WiFa sa kompom i da se tim putem razmenjuju fajlovi [meni konkretno najbitnija muzika]...
instalirao sam par fajl menadžera,svi imaju opcije sa FTP,LAN i SMB [predpostavljam-samba],ali nisam pametan da ih ispravno podesim...
a pokušavao sam svakakve kombinacije...
jel se ko bavio time pre???
[ovo mi je relativno bitno jer fon neće da mi se nakači preko USBa na komp,nije do aparata-povezivao kod ortaka i sve normalno radi...]
treba mi pomoć!
čitao sam relativno davno negde na Netu da tatu može da se mreži preko WiFa sa kompom i da se tim putem razmenjuju fajlovi [meni konkretno najbitnija muzika]...
instalirao sam par fajl menadžera,svi imaju opcije sa FTP,LAN i SMB [predpostavljam-samba],ali nisam pametan da ih ispravno podesim...
a pokušavao sam svakakve kombinacije...
jel se ko bavio time pre???
[ovo mi je relativno bitno jer fon neće da mi se nakači preko USBa na komp,nije do aparata-povezivao kod ortaka i sve normalno radi...]
bla
hola ljudi. imam fon vec godinu dana i iskren da budem nisam zadovoljan i resio sam da ga menjam....cekao sam godinu dana jer para nije bilo 
pitanje: zna li iko kako da prebacim poruke s telefona na komp? postoji li uopste ta opcija? unapred zahvalan

pitanje: zna li iko kako da prebacim poruke s telefona na komp? postoji li uopste ta opcija? unapred zahvalan
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
cenobite, ne znam da li ce ti raditi wireless tether ali uz pomoc njega se telefon pretvara u ruter, napravis mrezu i teraj. Ja tako kmp kacim pa idem na net, nisam pokusavao da prebacujem fajlove. Druga opcija ti je preko BT-a.
djony_P, idi u imenik i bekapuj kontakte u jedan .vcf fajl koji ces prebaciti na komp. Da importujes kontakte ides samo obrnutim redosledom.
djony_P, idi u imenik i bekapuj kontakte u jedan .vcf fajl koji ces prebaciti na komp. Da importujes kontakte ides samo obrnutim redosledom.
djoni...ovako bi trebalo da moze..instaliraj najnoviji Handcent SMS .....ides na settings, zatim na account...e sad pre nego sto odes na account poseti ovaj sajt http://my.handcent.com/web/login i registruj se ! E onda imas opcije u telefonu backup, restore service ( u okviru handcent app ) i sve ti se cuva na njihovom serveru, zatim kupis nov tel instaliras ponovo app i vratis poruke u tel! Samo sad tek ukapirah da mozda neces uzimati android tel...hm.. a mozda i hoces..uglavnom ovo moze da pomogne kod android telefona!
HTC Tattoo
sanjke, trenutno nijedan od Android telefona osim samsungovih modela nema srpski jezik, niti je moguce ubaciti ga, jer prosto ne postoji. HTC je pominjao da ce raditi na lokalizaciji sada, sa ulaskom zvanicno na srpsko trziste, ali ne znam da li se pod time podrazumevaju i stariji modeli. Licno mislim da ne.
Pozdrav ljudi, nov sam na forumu a i nov u android svetu, zanima me da li neko zna gde mozhe da se kupi baterija za htc tattoo i koje sve baterije su kompatibilne sa tattoo-om, znam samo da je od smart-a kompatibilna. Obishao sam ceo Novi Sad i nigde ne mogu da nadjem bateriju... I ako neko prodaje od vas, i to mi mozete reci 

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08
jaooooo ala hvalite taj handcent a juce sam hteo da razbijem fon zbog njega!!! desavalo mi se da otvaram por 2 puta ali aj to nije problem,nego mi ukocio fon zbog njega,ono stanje u kom je bio je neobjasnjivo...a jos i nikad nisam otvario poklopac zadnji i ubio sam se pokusavajuci,mislio sam da cu ga smrskati ali nekako sam uspeo i kad sam izvadio bateriju,vratio bat. upalio obrisao hand evo sve ok.dal sam se ja istripovao ali dok nisam inst hand sve bilo super,ali juce za malo slog da dobijem,s oprostenjem ukakio sam se,mislio sam da ce da mi rikne

jel se desilo jos nekom ovo? zzz svima

jel se desilo jos nekom ovo? zzz svima

HTC Tattoo