Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ima li jos neki srecni korisnik mts-a kao ja ili svi morate da pucate kintu za ovaj fon????
radi se bas o mom paketu bel 200 (koji i nije tako veliki) i posto mi ugovor od dve godine istice za koji dan dobio sam ponudu od telekoma da ako produzim ugovor na jos dve godine imam da biram izmedju dve pogodnosti jednu celu godinu pretplata upola cene ili dve godine normalno + nokia c6 za jedan dinar
ima li jos ko da je ovako uslovno receno, dobro prosao???
hm naravno da necu, ali vise mi se isplati uzeti ovaj telefon za dzabe posto sam ionako planirao da produzim ugovor
a za kilobajte je lako, prvo, koji telefoni kupljeni kod operatera sem mts-ovih nisu zaklkljucani na nekoj mrezi?
ja uvek mogu da ubacim bilo koju karticu u ovaj fon a da opet ne dajem pare, u ovom slucaju za dekodiranje
pa to sam i rekao....samo u telekomu i nisu zakljucani, i u vipu i telenoru su zakljucani...
necu da hvalim telekom, nisu oni nikakvo zlato, ali ovo je idealna prilika, c6 na paket bel 200 kosta 24000 din, a ja ga na taj paket dobijam za din...mislim zasto ne iskoristiti kad je vec i onako planirano da se nastavi sa ugovorom.
darko.032,uzmi ti taj C6 koji ti nude za dinar,i za sledeci mesec se prebaci na tarifu MixNet M koja ti svakog meseca za 950 dinara + porezi "donosi" 300 minuta ka svim mrezama,600 SMS-ova i 600 MB internet saobracaja.
Jedno pitanje:
Da li je moguce deliti adsl konekciju preko bluetooth-a ? tj. da li moze C6 da se konektuje na internet preko bluetooth veze i racunara, posto nemam wireless ?
Probaj da nadjes wirales usb karticu,jer ona bi trbala da prima signal kada ga ima ruter a kada ga nema ako u kompu ima interneta trebala bi da sluzi kao antena.Nemoj mnogo da mi verujes ali citao sam o tome ovde valjda u temi o wifi-ju.
znam ja za to...ali isto nije ispod 2000dinara tako da je bezicni ruter bolje resenje....razmisljao sam i ja o tome ranije kako bih uspostavio wireless na nintendu ds...ali na kraju sam nabavio bezicni ruter
mene interesuje da li postoji nacin da zaobidjem password za wireless....video sam da drugarica to radi sa ipod touch pa sam mislio da mozda postoji neka aplikacija za symbian
Haha,nema sanse,ni za pc ne postoji aplikacija koja dobro to radi a kamoli za telefone.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
mermaidc6, smajili postoje ali ti treba prograce za to,ali od toga nemas mnogo koristi jer da bi drugi telefon video te smaile mora i on imati tu app... za smaile. Murinho, drugarica aa,ne gledaj ti u nju nego u telefon njen pa neka ti to dokaze.Za telefon je to nemoguce a za ps postoje neki programi gde je moguc ulazak u ruter.
deksicom, naravo da postoje i to vise komada. nazalost ja nisam uspeo da nadjem app za symbian. googlajte i naci cete lako za iphon wm i blackberry. za komp su vam najbolje aplikacije za linux mada ima solidnih i za windows.
prosec zaobilazenja wap kljuca nije nista komplikovano ali najelegantnije je resenje za iphone. a brzina uspeha zavisi od kolicne koriscenja mreze. tj sto se mreza vise koristi lakse je probiti zastitu.
Pozz ekipi s foruma
Evo imam jedno pitanje
Naime kupio sam Nokiu C6 i za sada sam super zadovoljan al jedan mali problemčić me muči
Spojim se na w-lan al nikako ga nemogu isključit,čim ga isključim on se opet spoji na isti??
Neznam zaista kako da ga odspojim
jesam to sve
al nije do tog
nego do FEJZBUK aplikacije bem joj čim sam nju maknu sa viđeta odmah je otišla i konekcija
zapravo on drži vezu budnom radi fejsa
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.