Kupovina u ComTrade-u...
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Kupovina u ComTrade-u...
Interesuje me da li je neko kupovao Nokia telefon u ComTrade-u. Da li je stvarno Finski ili isto djubre koje se nudi i u ostalim radnjama al' po nizoj ceni? Kakva je situacija sa Manhattan-om?
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Sa Manhattan-om ne znam kakava je situacija...
Ali u Comtrade u je original, nebitno odakle je...
Bitno je da nije pakovan...
Ali u Comtrade u je original, nebitno odakle je...
Bitno je da nije pakovan...

.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
Ee ne znam zasto ali cenu u Manhattnu su nesto veoma CUDNE 8O .Npr. NOKIA6600 je 533 evra i ostali telefoni su skoro duplo skuplji od neke prosecne cene....sta to znaci,da su svi telefoni fush i da samo kod njih valjaju?:P
@ Dj Borisa
Koja je po tebi radnja s telefonima potpuno proverena po pitanju kvaliteta telefona koje prodaju..odnosno koja radnja prodaje iskljucivo originalnalne modele a ne ,,pakovane,, i felericne...pozdrav i hvala
@ Dj Borisa
Koja je po tebi radnja s telefonima potpuno proverena po pitanju kvaliteta telefona koje prodaju..odnosno koja radnja prodaje iskljucivo originalnalne modele a ne ,,pakovane,, i felericne...pozdrav i hvala
-=^Sunshine_`Heat^-special=-
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Tu treba mnogo štošta objasniti.
1. Plaćaju porez, ali telefoni bi zato trebalo da su do 20% skuplji, ne više
2. Ljudi nemaju naviku da kupuju kod njih, i dok se ta navika ne stekne, oni moraju da drže visoke cene da bi opstali
3. Hoštapleri su
4. Vole da zaradjuju 100%od nabavne cene
U svakom slučaju, da malo smanje tu zaradu, sigurno bi ljudi krenuli da kupuju kod njih. U Handy Landu, Intercomu i Mobil Shopu su telefoni takodje u originalnim kutijama, nisu dekodirani, koštaju više(Uvek u originalnim kutijama i koštaju više je pravilo pogotovo vezano za Mobil Shop), ali su telefoni stvarno novi, pa da se na te cene doda još malo za porez, pa opet je nemoguće da telefoni budu onoliko skupi. Zato za sada je daleko bolje kupovati u spomenutim radnjama, nego kod CHSa i Menhetna. Koliko- toliko Normalne cene je imao Alpha Copy, koji inače zastupa Nokije i za Grčku, Makedoniju..., ali oni su se odselili od tamo gde su bili pozicionirani i nikako da naprave sajt, tako da stvarno ne znam šta se sa njima dogadja.
1. Plaćaju porez, ali telefoni bi zato trebalo da su do 20% skuplji, ne više
2. Ljudi nemaju naviku da kupuju kod njih, i dok se ta navika ne stekne, oni moraju da drže visoke cene da bi opstali
3. Hoštapleri su
4. Vole da zaradjuju 100%od nabavne cene
U svakom slučaju, da malo smanje tu zaradu, sigurno bi ljudi krenuli da kupuju kod njih. U Handy Landu, Intercomu i Mobil Shopu su telefoni takodje u originalnim kutijama, nisu dekodirani, koštaju više(Uvek u originalnim kutijama i koštaju više je pravilo pogotovo vezano za Mobil Shop), ali su telefoni stvarno novi, pa da se na te cene doda još malo za porez, pa opet je nemoguće da telefoni budu onoliko skupi. Zato za sada je daleko bolje kupovati u spomenutim radnjama, nego kod CHSa i Menhetna. Koliko- toliko Normalne cene je imao Alpha Copy, koji inače zastupa Nokije i za Grčku, Makedoniju..., ali oni su se odselili od tamo gde su bili pozicionirani i nikako da naprave sajt, tako da stvarno ne znam šta se sa njima dogadja.
U susret novim izazovima...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
@Ludak...Ha ha ha ha...Bravo...Sve stavke su ti apsolutno tacne...
Ali zbog toga se u ComTrade u za iste pare moze kupiti i na racun, kao i za kes jer rade sve na belo...Dok sve ostale radnje koje rade na crno za placanje preko racuna imaju neku udaracku cenu, dok naprave papire...Ili jednostavno izbegavaju takvu prodaju...
Kada bi finansijska i trzisna inspekcija radila svoj posao kako treba, polako bi presli na normalnu prodaju, i svuda bi se mogao kupiti legalno telefon za normalne pare... A posto inspekcija i kad radi, ona radi za svoj dzep, a ne za drzavu, ali to je vec druga prica...
Ali zbog toga se u ComTrade u za iste pare moze kupiti i na racun, kao i za kes jer rade sve na belo...Dok sve ostale radnje koje rade na crno za placanje preko racuna imaju neku udaracku cenu, dok naprave papire...Ili jednostavno izbegavaju takvu prodaju...
Kada bi finansijska i trzisna inspekcija radila svoj posao kako treba, polako bi presli na normalnu prodaju, i svuda bi se mogao kupiti legalno telefon za normalne pare... A posto inspekcija i kad radi, ona radi za svoj dzep, a ne za drzavu, ali to je vec druga prica...

.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
Ma jedina razlika je da li je na "crno" ili na belo "belo"
Inace, svi sem Cta kupuju aparate gde stignu i ako mogu da prodju kao original (vazi za pakovane). U sustini, ako ti se ne placaju CTove cene (ja nisam do sada
, kupi tamo gde ti je najpovoljnije i znas (verujes) da ispostovati garanciju. Inace, pravilo je da sve novije nokije dolaze originalne, svejedno da li imaju kutiju i sl, jer kinezi ne stignu odmah da naprave maske, baterije i sl.
A sad, sto Ct i Menh. drze takve cene :0 . Pa zato sto su alavi, jer ako uzimaju tel od proizvodjaca, cene su dosta nize od njihovih prodajnih (znam provereno

A sad, sto Ct i Menh. drze takve cene :0 . Pa zato sto su alavi, jer ako uzimaju tel od proizvodjaca, cene su dosta nize od njihovih prodajnih (znam provereno

Pozdrav od Djordja