Ako si vrlo siguran(znaci ubedjen),da nije nikakvo kvasenje u pitanju,onda je cpu pobrljavio,sto nije nista cudno,kakve sve telefone izbacuju bez ikakvog testa na trziste....nekad je to bila procedura citava,a sada sa trake ide direkt kod prodavca (provajdera)
jerkann, i ostali...kad kazem pokvasen, ne mislim da ste ga ispustili u kadu...mokar prst je sasvim dovoljan da napravi probeleme, kapljica kise dok ste napolju pokusavali pozvati nekoga, kapljica znoja koja vem je kanula sa cela dok ste na basketu a neko vas pozove, leti sa +40 udjete u prostoriju sa klimom na 18, zimi sa -5 udjete na +22...verujte, najverovatnije da je pokvasen pa prespaja negde...i NIKO nemoze GARNTOVATI da se nista od ovoga sto nabrojah nije desilo...gde tacno, dok se ne otvori nista..
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
hallo, mozda se ranije nesto tako desilo, a u momentu nastanka (kvara) koga sam veom svestan jer sam se dopisivao sa drugom nista od toga nije bilo.
Nije to ni bitno toliko, nego ima li neke pomoci. Mnogi sumnjaju na flat? Koliko kosta?
Imam problem prilikom pravljenja snimaka, naime kada hocu da napravim klip prikazuje mi da je vreme trajanja snimka duplo duze nego sto sam snimala, a kod pustim snimak slika se blokira, a ton ide dalje, kad izvadim memorijsku karticu onda nema nikakvih problema, inace telefon je nokia C6.
Hvala
cao ljudi pre neki dan sam u servisu promenio displej na k850i jer je bio napukao i danas kad sam pritiskom na # pokusao da promenim jezik za pisanje poruka odjednom se ugasio i kad ga upalim svetli samo tastatura a telefon ne radi. u cemu je problem ljudi upomooooooooooooooooc
Ima li negde da se nadje maska za Siemens C35, koliko kosta, sa sve zamenom? Koliko je tesko/lako zameniti je u kucnoj radinosti, i sta je sve potrebno?
mezzano,
nije nikakav problem da se zameni. Moraš da vodiš računa na žabice sa strane. Kada uzmeš novu masku pogledaj gde se nalaze žabice (biće ti lakše). Ja sam menjala na A35,a oni su maltene isti.
Gde da odnesem S5230 samsung koji je kupljen u telenoru, da ga otkljucaju ? I da li neko zna kolika je cena otkljucavanja posto nikada nisam nosio telefone na otkljucavanje
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ovako imam chudan problem sa svojim Herom sve radi lepo i na desktopu i u meniju i kada kucam poruke, ali kada hocu da pormenim zvono i da pritisnem ok ta linija kao da ne radi, isto tako mi se deshava i kada upalim program za screenshoot i trebam da mu dozvolim root ne mogu jer ta poslednja linija opet nece da prihvati dodir, kada izadjem iz toga sve radi normalno, sve raguje na dodir, telefon nije nikada ispadao. Ali ne znam shta mu.
mezzano,
nema šrafčića (bar kod mene nije bilo,a koliko znam maske su skoro iste). Samo polako sa žabicama,da ti ne popucaju (ništa strašno). Koliko se sećam,treba da se izvadi plastikica za SIM karticu. Cena maske mislim da je sitnica, ako možeš da je nađeš. Verovatno bi te više iznela zamena.
Imam tel Nokia N95 8 gb i imam čudan problem, kada ga isključim i posle izvesnog vremena ponovo uključim datum postavi unapred za dva tri dana retko kada postavi kako treba . U postavkama za region i vreme je sve lepo podešeno, međutim datum brljavi. Dali je još neko imao ovakav problem, a ako jeste kako ga je rešio?
Unapred zahvalan.
djeno,
1. promenom SW-a ili "fleshovanjem"
2. zamenom RTC-a
itd
Pozdrav lesa0208, ako sam dobro razumeo, problem se pojavljuje samo koristenjem nekih aplikacija? ako je tako, zamena ROM-a bi trebala resiti problem.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
Pozdrav ljudi. Imam problem sa 6300, restartuje se. Ispala mi je i posle par sati je pocela da se restartuje na svakih 10-ak minuta. Isplati se popravljati je i koliko bi moglo da kosta? Moze i na PP.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.