Samo ne znam kako sva ta zlatna jaja da pokupim?Samo jedno sam dobio...
Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
- gica_komandos
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39
- Zemun79
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Pet, 15. Sep 2006. 09:34
Činjenica je da je to često tako.
Mislim da sam negde pročitao da postoji "domaća" aplikacija za vremensku prognozu koju su pravili naši autori i koja je samo za Srbiju. Verovatno je ima u marketu i moguće je da je ona nešto preciznija jer nije rađena na globalnom nivou nego je samo za Srbiju.
...Meteos Srbija se zove aplikacija. Ne znam kako radi, nisam probao.
Mislim da sam negde pročitao da postoji "domaća" aplikacija za vremensku prognozu koju su pravili naši autori i koja je samo za Srbiju. Verovatno je ima u marketu i moguće je da je ona nešto preciznija jer nije rađena na globalnom nivou nego je samo za Srbiju.
...Meteos Srbija se zove aplikacija. Ne znam kako radi, nisam probao.
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Skeptican sam po pitanju te domace aplikacije za vremensku prognozu. Razlog je vrlo jednostavan, sve se baziraju tj vuku podatke ili sa google-a ili sa accu-a. Jedino ako bi radila ili radi na osnovu weather2umbrella koja je najtacnija za nas region.
A jesi probao da stavis da azuriranje radi na krace periode? Meni stoji na 30min i nemam nekih vecih zamerki. Koristim beautiful widgets.
A jesi probao da stavis da azuriranje radi na krace periode? Meni stoji na 30min i nemam nekih vecih zamerki. Koristim beautiful widgets.
PowerAMP v1.0 build 68
Requirements: Android 2.0+
Overview: New beta version of excellent musical player. It's like winamp on PC.

Support:
-MP3, MP4/M4A,loseless ALAC,FLAC, OGG, WAV, TTA, WMA
-Has own codecs
-Widget
-Choose music from SD card
-Tegs, lyrics
-Skins, 2 in beta version
-Fast scan of files ( in 1 second 1000files, depends on phone speed)
Requirements: Android 2.0+
Overview: New beta version of excellent musical player. It's like winamp on PC.

Support:
-MP3, MP4/M4A,loseless ALAC,FLAC, OGG, WAV, TTA, WMA
-Has own codecs
-Widget
-Choose music from SD card
-Tegs, lyrics
-Skins, 2 in beta version
-Fast scan of files ( in 1 second 1000files, depends on phone speed)
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- gica_komandos
- Neredovni učesnik

- Mirko BGD
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
da li je neko probao ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=gGbYVvU0 ... r_embedded
generalno me interesuje, kako su sredjene glasovne komande na android uredjajima?
na symbiau to radi jako dobro, pocev od poziva na glas za koga ne morate da snimate glasovne oznake, vec je dovoljno da samo kazete ime, telefon ga automatski prepozna i poziv se izvrsava. sto se tice spelovanja, ono se takodje automatski podesava u zavisnosti na kom je jeziku sam meni aparata. npr ako zovete Acu, a telefon je na srpskom dovoljno je da pritisnite dugme i kazete ACA, ali u kolko je telefon na engleskom, onda morae reci EJSA ili tako nesto!
takodje me interesuje da li android ima mogucnost najavljivanja osobe koja vas poziva, i kako je odradjeno (prvenstveno mislim na spelovanje)?
http://www.youtube.com/watch?v=gGbYVvU0 ... r_embedded
generalno me interesuje, kako su sredjene glasovne komande na android uredjajima?
na symbiau to radi jako dobro, pocev od poziva na glas za koga ne morate da snimate glasovne oznake, vec je dovoljno da samo kazete ime, telefon ga automatski prepozna i poziv se izvrsava. sto se tice spelovanja, ono se takodje automatski podesava u zavisnosti na kom je jeziku sam meni aparata. npr ako zovete Acu, a telefon je na srpskom dovoljno je da pritisnite dugme i kazete ACA, ali u kolko je telefon na engleskom, onda morae reci EJSA ili tako nesto!
takodje me interesuje da li android ima mogucnost najavljivanja osobe koja vas poziva, i kako je odradjeno (prvenstveno mislim na spelovanje)?
- gica_komandos
- Neredovni učesnik

winamp na androidu!!!
http://blog.gsmarena.com/winamp-for-and ... id-market/
jedino što mora da bude OS 2.1 i više
podrška za 1.6 očigledno polako prestaje...
http://blog.gsmarena.com/winamp-for-and ... id-market/
jedino što mora da bude OS 2.1 i više
podrška za 1.6 očigledno polako prestaje...