N95 8GB...za neme je i dalje neprikosnoven ....telefon se prodaje ako se nadje nov po cijeni od 300 evra
od novijih uredjaja najvise se zadrzala kod mene nokia e72 ali tu ne mogu biti objektivan je ja volim telefone sa qwerty tastaturom zbog lakoce koriscenja
kazu svi da je od touchschreen telefona iphone zakon....ja sam ga koristio jedno vrijeme i nijesam stekao takav utisak
Najbolji telefon koji ste imali?
Zasto necu da navedem da mi je Desire, kojeg trenutno koristim, najbolji koji sam imao? Zato sto ga jos uvek imam. Tema je o najboljim telefonima koje ste imali, ili ih vise ne koristite kao primarne.
Logicno je za pretpostaviti da vam je telefon koji trenutno koristite najbolji, jer cete teziti da vam svaki sledeci bude bolji od prethodnog... jednostavno.
Eto, sada na listu najboljih koje sam imao mogu dodati i Nokiju E71...
Logicno je za pretpostaviti da vam je telefon koji trenutno koristite najbolji, jer cete teziti da vam svaki sledeci bude bolji od prethodnog... jednostavno.

Eto, sada na listu najboljih koje sam imao mogu dodati i Nokiju E71...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Green, mozda si i u pravu
Ako cemo tako, najbolji telefon koji sam do sada imao je bez pogovora N95 8 GB.. apsolutno sve ima sto je potrebno telefonu ( osim qwerty ).. Ja sam ga imao i razbio...

Ako cemo tako, najbolji telefon koji sam do sada imao je bez pogovora N95 8 GB.. apsolutno sve ima sto je potrebno telefonu ( osim qwerty ).. Ja sam ga imao i razbio...

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ako cemo po Green-ovom, onda je E61 bez premca. Moj prvi smart, ujedno vrlo neobichan telefon, svi kojis u ga videli prvi put su zinuli. A sada vidim da svaka shusha fura E71 (ne sporim, odlichan telefon, ako ne i najbolji Nokijin ikada). U principu, ja mrzim ono sto svi imaju, i sto ide u mass production, volim da sam jedinstven. Eto, iz mog okruzenja, a znam jako puno ljudi, niko ziv nema iPhone 3G. Dvoje ima 2G, i jedan lik ima 3Gs (ali ovo troje i ne rachunam iz razloga sto su svo troje - 2 devojke i jedan momak, fenseri koji od mogucnosti iPhoneta znaju da prichaju, SMS-uju, i mozda nameste alarm. iTunes ni nemaju instaliran na kompu "jer su culi da sa time mogu da uniste telefon"
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ihh koliko li ja takvih,i ja ih poznajem nekoliko.miodrage napisao: Dvoje ima 2G, i jedan lik ima 3Gs (ali ovo troje i ne rachunam iz razloga sto su svo troje - 2 devojke i jedan momak, fenseri koji od mogucnosti iPhoneta znaju da prichaju, SMS-uju, i mozda nameste alarm. iTunes ni nemaju instaliran na kompu "jer su culi da sa time mogu da uniste telefon"
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 16:39
- MadScientist
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 14:17
- :: Alcatel OT 995