Bluetooth slusalice-preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

araphel, , to je bio Nyuszika tražio i video sam da si ti komentarisao da ne znaš da li ima pa sam te ubacio u svoj post :)
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Evo samo da javim da sam uzeo na kraju Plantronics Discovery 975, za nekih 55e. Zadovoljan sam, zvuk je odlican, uparivanje sa dva telefona ide bez problema, sve odlicno radi i zvuk je dobar. Jos nisam isprobao po jacem vetru, ali i to cu uskoro. Torbica sa funkcijom dopunjavanja je visestruko korisna stvar. Pozz svima i hvala na savetima 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

araphel, dabogda je pocepao od upotrebe :D Dobar izbor moram da kazem
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

miodrage, pogotovo kad je nadjem za cenu nizu od vecine Beogradskih prodavnica. Izuzetno zadovoljan za sada. Jedino sto mi uslovno receno smeta, to je sledece: kada se sluska iskljuci, ona pamti na kojem je poslednjem fonu bila aktivna, tojest, sa kojeg je primila/obavila poziv, iako je bila konektovana na oba. Po ponovnom ukljucivanju, automatski se konektuje samo na taj telefon, dok je za konekciju na drugi telefon neophodan jedan pritisak tastera. No dobro, navikavam se polako na ovo.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ako ti je to jedini problem, onda je sluška stvarno dobra :) Ja sam sa Xwave-om imao velikih problema, pa sam privremeno i odustao čak i od Plantronicsa (jefitinijih modela), ali vratiću se na temu kad uzmem i neki bolji telefon od NG. Pretpostavljam da si je u Beču našao :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

xwave je djubre!!!!
araphel, cestitke na kupovini, odlican izbor, neces se pokajati sigurno, slusalica je i vise nego odlicna ;) ja sam je platio 4500 u listu cini mi se, tamo negde oko januara... i vise je koristim za skype nego za mob :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

gargamel4, u NS u nekoj radnji sa kojekakvom tehnikom, zaboravih joj ime. 8)

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Čekaj, čekaj Mirko BGD, jel ti to hoćeš da kažeš da postoji BT sluška kojom si zadovoljan :lol: :lol: Zezam te malo, ali sad stvarno ako si i ti zadovoljan onda mora da je stvarno mnogo dobra. Znam da si isprobao 3 - 4 modela i svaki je imao po neku ozbiljnu zamerku :)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

gargamel4, bas sam izmenjao, poceo sam od xwave, preko nokie bh104, pa onda bh902, pa onda plantronics 925 i na kraju sam ostao na 975, i bas sam zadovoljan!!! strasno! ali nisam mogao da nadjem ni jednu koja mi odg :lol: cak sam ramzisljao sad da uzmem ovu jabra stone, al reko necu da bacam pare, i ova plantronics je odlicna!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Mirko BGD, a koja je po tebi razlika izmedju ova 2 Plantronicsa? Posto ja imam 925, isprobao sam 975 ali mi se nekako 925 vishe svideo po izgledu... Funkcionalno su mi identicni... Ili greshim?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Pa koliko ja na prvi pogled vidim, 975 ima noise cancelation, i mogućnost uparenja sa 2 telefona, ali mislim da je Mirko imao druge zamrke, ali ne mogu da se setim koje.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

i 925 i 975 imaju multipoint, s tim da 975 ima tu neku poboljsanu audio IQ tehnologiju, ili kako je god zvali. meni je 925 malcice zenskasta recimo. E,da, i 975 na futrolici ima ekran sa indikatorom napunjenosti baterije i za slusku i za futrolicu :D Eto, to su otprilike razlike

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

araphel, kako se puni baterija u sluski i koliko otprilike traje?
Da li u futroli stoji AA ili AAA baterija i da li se onda sluska puni?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

araphel, koliko godina si dobio garanciju, jednu ili dve?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

IDzO, u futrolici je njena baterija, ne menja se. Puni se tako sto steknes punjac u nju, a slusku stavis u futrolu pa se obe istovremeno pune. Za trajanje ne znam, posto otkako je uzeta samo jednom je napunjena, i jos uvek pokazuju punu bateriju i futrolica i sluska. doduse, mozda je odradila za to vreme jedno sat ipo razgovora, i desetak sati stand by rezima, ali je kad dodjem s posla svaki put stavim u futrolicu, i tako je drzim.

Baraba, godinu dana je garancija.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

kod mene 2 :P

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Mirko BGD, meni to stvarno nije bitno.....ako izgura godinu bez kvarova, izgurace i dve. A ako crkne, za 5 i kusur hiljada svakako necu da se cimam sa servisom, kupim novo i cepam dalje... :wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Sinoć sam u merkatoru uzeo a danas vratio Voyager 520, zbog garancije, isto 1god. Na kutiji lepo piše 2god. Hoću pravu garanciju. Ok je sluška, niko sa kim sam pričao ne primećuje razliku, ne znaju da pričam preko bt sluške - to je dobra sluška kad se ne vidi razlika da li pričaš preko fona ili bt.
Sad se i ja dvoumim da uzmem 975, tj. uzeću ako nađem. Mirko BGD, možeš li na PP da mi javiš gde si uzeo? araphel, ako i tebi nije teško javi isto na PP. Hvala.

Nije ok da zakidaju na garanciji.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Koliko blututh slusalice zrače?
Da li negde može da se vidi koliko koja zrači?
Sad mi je to bitna stavka prilikom kupovine :)

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

I šta onda kažete? Voyager 520 jel valja? Meni se čini da valja ali rekoh još da vas pitam pošto mi se još nije desilo da me izgled neke sluške oduševi a to je ta :lol: onaj mali karbon ili ti "kao karbon" detalj je ekstra :D , mogu dva fona a dosta je jeftina?
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Odgovori