Bluetooth slusalice-preporuka
Evo samo da javim da sam uzeo na kraju Plantronics Discovery 975, za nekih 55e. Zadovoljan sam, zvuk je odlican, uparivanje sa dva telefona ide bez problema, sve odlicno radi i zvuk je dobar. Jos nisam isprobao po jacem vetru, ali i to cu uskoro. Torbica sa funkcijom dopunjavanja je visestruko korisna stvar. Pozz svima i hvala na savetima 

miodrage, pogotovo kad je nadjem za cenu nizu od vecine Beogradskih prodavnica. Izuzetno zadovoljan za sada. Jedino sto mi uslovno receno smeta, to je sledece: kada se sluska iskljuci, ona pamti na kojem je poslednjem fonu bila aktivna, tojest, sa kojeg je primila/obavila poziv, iako je bila konektovana na oba. Po ponovnom ukljucivanju, automatski se konektuje samo na taj telefon, dok je za konekciju na drugi telefon neophodan jedan pritisak tastera. No dobro, navikavam se polako na ovo.
Ako ti je to jedini problem, onda je sluška stvarno dobra
Ja sam sa Xwave-om imao velikih problema, pa sam privremeno i odustao čak i od Plantronicsa (jefitinijih modela), ali vratiću se na temu kad uzmem i neki bolji telefon od NG. Pretpostavljam da si je u Beču našao 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Čekaj, čekaj Mirko BGD, jel ti to hoćeš da kažeš da postoji BT sluška kojom si zadovoljan
Zezam te malo, ali sad stvarno ako si i ti zadovoljan onda mora da je stvarno mnogo dobra. Znam da si isprobao 3 - 4 modela i svaki je imao po neku ozbiljnu zamerku 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
gargamel4, bas sam izmenjao, poceo sam od xwave, preko nokie bh104, pa onda bh902, pa onda plantronics 925 i na kraju sam ostao na 975, i bas sam zadovoljan!!! strasno! ali nisam mogao da nadjem ni jednu koja mi odg
cak sam ramzisljao sad da uzmem ovu jabra stone, al reko necu da bacam pare, i ova plantronics je odlicna!

araphel, kako se puni baterija u sluski i koliko otprilike traje?
Da li u futroli stoji AA ili AAA baterija i da li se onda sluska puni?
Da li u futroli stoji AA ili AAA baterija i da li se onda sluska puni?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO, u futrolici je njena baterija, ne menja se. Puni se tako sto steknes punjac u nju, a slusku stavis u futrolu pa se obe istovremeno pune. Za trajanje ne znam, posto otkako je uzeta samo jednom je napunjena, i jos uvek pokazuju punu bateriju i futrolica i sluska. doduse, mozda je odradila za to vreme jedno sat ipo razgovora, i desetak sati stand by rezima, ali je kad dodjem s posla svaki put stavim u futrolicu, i tako je drzim.
Baraba, godinu dana je garancija.
Baraba, godinu dana je garancija.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Sinoć sam u merkatoru uzeo a danas vratio Voyager 520, zbog garancije, isto 1god. Na kutiji lepo piše 2god. Hoću pravu garanciju. Ok je sluška, niko sa kim sam pričao ne primećuje razliku, ne znaju da pričam preko bt sluške - to je dobra sluška kad se ne vidi razlika da li pričaš preko fona ili bt.
Sad se i ja dvoumim da uzmem 975, tj. uzeću ako nađem. Mirko BGD, možeš li na PP da mi javiš gde si uzeo? araphel, ako i tebi nije teško javi isto na PP. Hvala.
Nije ok da zakidaju na garanciji.
Sad se i ja dvoumim da uzmem 975, tj. uzeću ako nađem. Mirko BGD, možeš li na PP da mi javiš gde si uzeo? araphel, ako i tebi nije teško javi isto na PP. Hvala.
Nije ok da zakidaju na garanciji.
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
I šta onda kažete? Voyager 520 jel valja? Meni se čini da valja ali rekoh još da vas pitam pošto mi se još nije desilo da me izgled neke sluške oduševi a to je ta
onaj mali karbon ili ti "kao karbon" detalj je ekstra
, mogu dva fona a dosta je jeftina?

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■