HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
zlivan, sada sam opet reflasshovao font preko recoverya pa sam instalirao font changer i usao u njega bez problema pa sam premestio fontove na mmc,tj u programu sam stiklirao tu opciju i izasao iz app i ponovo sam usao bez problema.Fontove koje sam skinuo sa neta sam kopirao u folder .fontchanger na mmc i cim pokusao da udjem u app font changer ne da mi da udjem i izbaci mi info Sory! The application Font Changer (process com,mbella.fontchanger) has stopped unexpectedly.Please tru again.Force close.Nisam uopste kacio tel preko uasba na komp kada sam ubacivao fontove u onaj folder .fontchanger na mmc
Note IV N9100 dual
Uf, to ne bi smelo da se dešava... Uvek je teško ovako na daljinu i bez dovoljno informacija provaliti gde je zapravo problem.
Ajde ovako, probaj prvo da obrišeš sve fontove iz tog foldera koje si naknadno dodao. Ako posle toga proradi font changer, znaš da je od tih fontova.
Drugo, probaj da imena fajlova počinju velikim slovom. Treće, fontovi moraju biti true type. Četvrto, možda moraš da imaš po dva fajla za svaki font, jedan regular, drugi bold. Eto, vidi šta od ovoga možda može da pomogne
Ima sličnih problema na xda, baš zbog naknadnih fontova.
Ajde ovako, probaj prvo da obrišeš sve fontove iz tog foldera koje si naknadno dodao. Ako posle toga proradi font changer, znaš da je od tih fontova.
Drugo, probaj da imena fajlova počinju velikim slovom. Treće, fontovi moraju biti true type. Četvrto, možda moraš da imaš po dva fajla za svaki font, jedan regular, drugi bold. Eto, vidi šta od ovoga možda može da pomogne

Ima sličnih problema na xda, baš zbog naknadnih fontova.
- toda81
- Prijatelj foruma
Izbrisao sam sve fontove iz foldera .fontchanger i sada mogu da udjem u app font changer.Fontovi koje sam ubacivao su pocinjali velikim slovom i za savki font sam imao duplikat kome sam dodao -Bold.Probao sam da ubacim nekoliko mojih fontova i da pocinju velikim,a i malim slovom i opet mi se javlja ona greska.da li mozes da mi posaljes ili na email ili da mi uploadujes negde nekoliko tvojih fontova koje ti imas jer me interesuje da li ce raditi sa njima?Ili da mi das sajt gde si ih skinuo
Note IV N9100 dual
Ja sam koristio samo onaj paket od tridesetak fontova što je došao uz Font Changer, al ajde baš ću da probam da ubacim neki svoj da vidim da li radi.
Paket fontova možeš da nađeš ovde. To je ovaj FontChanger_update_full_v1.2.zip.
Paket fontova možeš da nađeš ovde. To je ovaj FontChanger_update_full_v1.2.zip.
Nova baterija za Desire http://store.androidcentral.com/seidio- ... 7A6444.htm
Koji program je dobar za backup telefona? Ja sam skinuo HTC Sync, sa zvanicnog sajta, ali ne znam da li je dovoljan. Hocu da imam backup svih podataka u slucaju instalacije neke lose aplikacije ili update-a.
Kako vam radi GPS, koliko mu treba da se poveze sa satelitima? Da li postoji neki drugi program za obradu Office dokumenata, osim onog Doc 2 go ili kako se vec zove? Cuo sam da nije free, a da moze da se krekuje, ali se plasim da ne zeznem tel skidanjem takvih aplikacija.
Kako vam radi GPS, koliko mu treba da se poveze sa satelitima? Da li postoji neki drugi program za obradu Office dokumenata, osim onog Doc 2 go ili kako se vec zove? Cuo sam da nije free, a da moze da se krekuje, ali se plasim da ne zeznem tel skidanjem takvih aplikacija.
- toda81
- Prijatelj foruma
Pricao sam vam vec da mi se,ni sam ne znam kako u weather-u ojavio naziv mog sela i to je sve tako funkcionisalo dok niisam uradio update rom-a i sada niakko to ne uspevam.Samo mi pise Central Serbia.Da li neko zna kako mogu da namestim da mi se ponovo u weather pojavi naziv sela gde se nalazim ili naziv bilo kog mesta gde se budem nalazio?
Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
cvrle_bg, pokusao sam,ali uopste ne prepoznaje ni jedno selo.Samo desetak gradova u srbiji su na taj nacin dostupni kada je pretraga u pitanju.Mora da postoji neki nacin da to odradim,ali ne mogu da se setim kako sam to prosli put uspeo da uradim.Doduse to sam sigurno nesvesno uradio,ali kako,to je vec problem
Note IV N9100 dual