mobilni telefon je u poslednje vreme počeo redovno da se zagreva, a to se dešava bilo kad
neki put izrdži 5 minuta od uključenja, a neki put i više sati dok se od jednom ne zagreje sam od sebe bilo da ga u tom trenutnku koristim ili ne
kada mu se to desi, slika na ekranu nestane (verovatno od toplote) i nemoguće je koristiti telefon
toplota se najviše oseća u zadnjem delu telefona na donjem kraju baterije (kod kartice)
da li je u pitanju baterija ili nešto drugo?
mobilni je kupljen pre dve godine i do sada nije imao nikakve veće kvarove
Nokia 5310 Xpress Music - zagrevanje
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
ocelot, probajte sa drugom baterijom pa javite.
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
probaću..
inače, juče sam hteo malo da ga isprobam
rano ujutro sam napunio bateriju nakon čega sam mobilni stavio na granitnoj ploči (koja je bila hladna jer u prostoriji nema grejanja)
mobilni je izdržao 24h bez problema i za to vreme ga uopšte nisam koristio
onda sam ga namerno stavio u džep kada sam izlazio napolje i nakon nekog vremena je ponovo počela da se oseća toplota u istom delu telefona nakon čega je počeo da ima iste simptome
možda i ovo malo pomogne u rešavanju problema, mada mi je čudno da telefon tako reaguje na spoljašnje uticaje uzimajući u obzir da je normlano funkcionisao 2 godine bilo da je u džepu ili ne
inače, juče sam hteo malo da ga isprobam
rano ujutro sam napunio bateriju nakon čega sam mobilni stavio na granitnoj ploči (koja je bila hladna jer u prostoriji nema grejanja)
mobilni je izdržao 24h bez problema i za to vreme ga uopšte nisam koristio
onda sam ga namerno stavio u džep kada sam izlazio napolje i nakon nekog vremena je ponovo počela da se oseća toplota u istom delu telefona nakon čega je počeo da ima iste simptome
možda i ovo malo pomogne u rešavanju problema, mada mi je čudno da telefon tako reaguje na spoljašnje uticaje uzimajući u obzir da je normlano funkcionisao 2 godine bilo da je u džepu ili ne