Recimo da sam ogranicen na ova 4 modela.
Kod telefona mi je najvaznija pouzdanost,trajanje baterije,organizer bar najosnovniji i kvalitet zvuka sa slusalicama. Kamera, touchscreen i sl. je samo plus nikako najbitnija ili presudna stavka.
Sta uzeti i zbog cega?
Nokia C5 vs Nokia 5228 vs Samsung S3650 Corby vs Samsung B32
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ови телефони су толико различити да их је тешко поредити, сваки има своју циљну групу.
Нокиа Ц5 - Класичан добро избалансиран телефон
Нокиа 2228 - Добра функционалност коју пружа ОС и величина екрана али лошији хардвер
Самсунг С3650 - Лепо дизајниран и солидно одрађен ТС телефон али има само основне функције
Самсунг Б32 - За СМС поруке незаменљив
Сви имају употребљив организатор, ок звук, батерије су бољи на овим Нокиама а поуздани су сви колико сам их испратио (нисам чуо да се неко жали). И ја бих ти као mezzano, препоручио Ц5, најбоље је избалансиран модел, ако ниси захтеван корисник а хоћеш ТС узми С3650.
Нокиа Ц5 - Класичан добро избалансиран телефон
Нокиа 2228 - Добра функционалност коју пружа ОС и величина екрана али лошији хардвер
Самсунг С3650 - Лепо дизајниран и солидно одрађен ТС телефон али има само основне функције
Самсунг Б32 - За СМС поруке незаменљив
Сви имају употребљив организатор, ок звук, батерије су бољи на овим Нокиама а поуздани су сви колико сам их испратио (нисам чуо да се неко жали). И ја бих ти као mezzano, препоручио Ц5, најбоље је избалансиран модел, ако ниси захтеван корисник а хоћеш ТС узми С3650.
Hvala na odgovorima!
Malo mi je nezgodna ponuda pa zbog toga i tolika razlika u telefonima. Da ne davim puno, u principu C5 i S3650 su mi i bili u najuzem izboru.
Pitanje: vidim da C5 ima podrzan GPS, da li se on oslanja na svoj cip i vuce poziciju direktno sa satelita ili se oslanja na mobilnu mrezu i za uzvrat skida kredit?
Malo mi je nezgodna ponuda pa zbog toga i tolika razlika u telefonima. Da ne davim puno, u principu C5 i S3650 su mi i bili u najuzem izboru.
Pitanje: vidim da C5 ima podrzan GPS, da li se on oslanja na svoj cip i vuce poziciju direktno sa satelita ili se oslanja na mobilnu mrezu i za uzvrat skida kredit?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
C5 pri upotrebi navigacije moze da ti radi i da ti trosi zanemarljivih 4kb.pri pokretanju softvera za gps a mozes mu i iskljuciti A-GPS pozicioniranje i nece ti potrositi ni kilobajt ali ce ti malo sporije locirati polozaj.
Brat moj ga je kupio u Telenoru to je siguran i pouzdan telefon za one funkcije koje on nudi.Garmin radi dobro.
Brat moj ga je kupio u Telenoru to je siguran i pouzdan telefon za one funkcije koje on nudi.Garmin radi dobro.
skar, nisam ja pravio ponudu,u pitanju je ponuda za biznet koja je prilicno siromasna a ovo su jedini konkurenti koji su mi delovali ok u zeljenom novcanom opsegu. Sta da ti kazem kad nam nisu ponudili ni Blackberry telefone.
@loki13
Takodje sam to procitao i to bas u opisu ovde na sajtu i to je otprilike jedina stvar koja mi nije odgovarala na ovom modelu pored farbe na poklopcu koja se kruni. Da li neko ko je koristio ovaj uredjaj moze da doda neko svoje iskustvo?
Ostali saveti o ovim telefonima su naravno jos uvek i vise nego dobrodosli..
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..
@loki13
Takodje sam to procitao i to bas u opisu ovde na sajtu i to je otprilike jedina stvar koja mi nije odgovarala na ovom modelu pored farbe na poklopcu koja se kruni. Da li neko ko je koristio ovaj uredjaj moze da doda neko svoje iskustvo?
Ostali saveti o ovim telefonima su naravno jos uvek i vise nego dobrodosli..
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..