Nokia C3

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Evo danas smo ga uzeli i ponasa se isto kao sto si rekao. Inace, imamo kucni wi-fi... :wink: :wink: :wink:

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
:: Nokia E7

Post od milanovic986 »

Ja koristim TP-Link W8901G wireless ruter i telefon se na njega konektuje iz prve. Sa brzinom neta takodje nema problema prilikom gledanja mail-a i FB-a, samo sto mi ono nije jasno. Gledao sam neka uputstva na netu, i pise da prilikom svakog konektovanja na mrezu on postavlja pitanje o nacinu konektovanja. Nisam pametan.
NOKIA E7 User

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

mne i pita kako hocu ali samo kad idem na ovi... Kad se kacim preko browsera, ne pita me iako sam se prethodno nakacio na svoj net... Pokrene browser ali se uvek pojavi i ono malo G ili E...

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od milanovic986 »

E, da. Tu misteriju bi voleo da razresim.

I jos jedna stvar. Na sajtu ovlascenog uvoznika Nokije za Srbiju, pise da C3 ima ugradjen A-GPS prijemnik. Koliko znam, on to nema. Evo linka, pa pogledajte u opisu teelfona: http://www.acnstores.rs/mobiles.php?id=94
NOKIA E7 User

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

RESENJE ZA WI-FI! Samo sam obrisao podesavanja telekoma srbije i sad kad ukljucim wi fi samo se preko njega i kaci... Jednostavno nema preko cega drugog! :) radi odlicno... I uvek me pita tj. ponudi vrstu konekcije...

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od milanovic986 »

Cek, cek, cek... Kako si to uradio? Ja sam trazio u Conectivity i nisam nasao da mogu da se brisu podesavanja?
NOKIA E7 User

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa ima ono, meni-settings-configuration pa tu nadji... Ali sad ne mogu da primam MMS..

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od milanovic986 »

Nasao sam. Settings-Configuration-Default config. settings pa se tu izbrise podesavanje dobjeno od mreze.

Ma mora da postoji neka fora da radi i GPRS i Wi-Fi zajedno.
NOKIA E7 User

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

luca, pa to ti nije resenje,a sta zatreba ti internet a nemas wirales mrezu a obrisao si podesavanja za gprs. :ohmy: :ohmy:
A jeste li gledali temu u kaficu viewtopic.php?t=11739&start=400 to je kolega laganeze postavio ovaj link pa procitajte.http://forum.mobilize.rs/index.php?topic=878.0;wap2

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od milanovic986 »

Da, pogotovu sad kad je besplatan internet kod Telenora.

Ja nemam problem sa povezivanjem na internet preko wireless-a, kao sto se prica u toj temi. Nokia za sekund nadje ruter i konektuje se, internet radi brzo. Ovo je neki problem u samom telefonu, nema to veze sa wi-fi ruterom.
NOKIA E7 User

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

hm... Ne znam... :dry: :dry: :dry:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

milanovic986, u samom telefonu postoji podesavanje koje ponekad moze biti potrebno a to je na onom drugom linku objasnjeno kako treba.Evo ponovo linka http://forum.mobilize.rs/index.php?topic=878.0;wap2
Na dnu ove stranice postoji objasnjenje za symbian telefone,dobro ovaj je s40 ali je ova stavka mozda ista i na s60 i na s40.

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od milanovic986 »

sada super radi na wireless-u od kad sam obrisao GPRS podesavanja. Na netu sam nalazio da dosta ljudi ima isti problem sa ovim telefonom.
NOKIA E7 User

fenixbgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 00:33

Post od fenixbgd »

danas sam kupio ovaj telefon i jos uveg ga "ispitujem" nego nikako da provalim kako se menja melodija za prouke, moze pomoc?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

fenixbgd, Odes u profile, pa personalizacija i tu nadji poruke i namesti melodiju koju zelis...

fenixbgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od fenixbgd »

hvala deksicom, i jos nesto, jutros mi je stigla poruka da je GPRS servis aktivan, i sada mi stlno na ekranu stoji E (oznaka kao da sam stalno na internetu) a nisam, nije mi ukljucen ni facebook, ni mail, da li je i to kod vas tako, tj. da li sam ja sada konektoivan na net preko moba i kako to da iskljucim? hvala

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Nemogu ti tacno reci gde da to iskljucis jer ja taj telefon nemam, ali na s60 ide ovako.meni-alatke-povezivanje-menadzer veza i tu imas aktivne data veze tu udji i odatle bi trebalo da mozes da je iskljucis.

fenixbgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od fenixbgd »

hvala deksicom, ali bi voleo savet od nekoga ko ima taj telefon, jer ja ove opcije nema za iskljucivanje mreze i sms promenu melodije

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

To sto ti stoji stalno E u vrhu ekrana ne mora da znaci da ti vuce protok sa neta.Potrazi malo u telefonu menadzer veza ili konekcija,vidi u podesavanjima,mora da postoji.
Sto se tice promene sms ringtona ilii je u profilima ili spostoji sama opcija podesavanje tonova.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

fenixbgd, može E slovo da stoji u slučaju da je u Podešavanja/Povezivanje/Paket podataka/Veza paketa podataka podešena na stalno umesto po potrebi što znači da će se konektovati na net tek onda kada daš zeleno svetlo za pristup.
Nokia Lumia 630

Odgovori