Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ja koristim TP-Link W8901G wireless ruter i telefon se na njega konektuje iz prve. Sa brzinom neta takodje nema problema prilikom gledanja mail-a i FB-a, samo sto mi ono nije jasno. Gledao sam neka uputstva na netu, i pise da prilikom svakog konektovanja na mrezu on postavlja pitanje o nacinu konektovanja. Nisam pametan.
mne i pita kako hocu ali samo kad idem na ovi... Kad se kacim preko browsera, ne pita me iako sam se prethodno nakacio na svoj net... Pokrene browser ali se uvek pojavi i ono malo G ili E...
I jos jedna stvar. Na sajtu ovlascenog uvoznika Nokije za Srbiju, pise da C3 ima ugradjen A-GPS prijemnik. Koliko znam, on to nema. Evo linka, pa pogledajte u opisu teelfona: http://www.acnstores.rs/mobiles.php?id=94
RESENJE ZA WI-FI! Samo sam obrisao podesavanja telekoma srbije i sad kad ukljucim wi fi samo se preko njega i kaci... Jednostavno nema preko cega drugog! radi odlicno... I uvek me pita tj. ponudi vrstu konekcije...
Da, pogotovu sad kad je besplatan internet kod Telenora.
Ja nemam problem sa povezivanjem na internet preko wireless-a, kao sto se prica u toj temi. Nokia za sekund nadje ruter i konektuje se, internet radi brzo. Ovo je neki problem u samom telefonu, nema to veze sa wi-fi ruterom.
milanovic986, u samom telefonu postoji podesavanje koje ponekad moze biti potrebno a to je na onom drugom linku objasnjeno kako treba.Evo ponovo linka http://forum.mobilize.rs/index.php?topic=878.0;wap2
Na dnu ove stranice postoji objasnjenje za symbian telefone,dobro ovaj je s40 ali je ova stavka mozda ista i na s60 i na s40.
hvala deksicom, i jos nesto, jutros mi je stigla poruka da je GPRS servis aktivan, i sada mi stlno na ekranu stoji E (oznaka kao da sam stalno na internetu) a nisam, nije mi ukljucen ni facebook, ni mail, da li je i to kod vas tako, tj. da li sam ja sada konektoivan na net preko moba i kako to da iskljucim? hvala
Nemogu ti tacno reci gde da to iskljucis jer ja taj telefon nemam, ali na s60 ide ovako.meni-alatke-povezivanje-menadzer veza i tu imas aktivne data veze tu udji i odatle bi trebalo da mozes da je iskljucis.
To sto ti stoji stalno E u vrhu ekrana ne mora da znaci da ti vuce protok sa neta.Potrazi malo u telefonu menadzer veza ili konekcija,vidi u podesavanjima,mora da postoji.
Sto se tice promene sms ringtona ilii je u profilima ili spostoji sama opcija podesavanje tonova.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
fenixbgd, može E slovo da stoji u slučaju da je u Podešavanja/Povezivanje/Paket podataka/Veza paketa podataka podešena na stalnoumestopo potrebi što znači da će se konektovati na net tek onda kada daš zeleno svetlo za pristup.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.