HTC Smart, Nokia 5228, 7230, C5, Samsung s5530 i s5350

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji model od navedenih je po vama najbolji izbor?

HTC Smart
1
8%
Nokia 5228
4
33%
Nokia 7230
0
Nema glasova
Nokia C5
7
58%
Samsung s5530
0
Nema glasova
Samsung s5350
0
Nema glasova

Ukupno glasova: 12

VecitaBuntovnica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2010. 16:52

HTC Smart, Nokia 5228, 7230, C5, Samsung s5530 i s5350

Post od VecitaBuntovnica »

Zelim da kupim telefon, ali se dvoumim izmedju nekolikoo modela. Dajte savet koji je po vama o ovih najbolji izbor?
HTC Smart, Nokia 5228, Nokia 7230, Nokia C5, Samsung s5530 i Samsung s5350

Hvala unapred!!!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

VecitaBuntovnica, pomoglo bi kada bi rekla šta prvenstveno očekuješ od telefona, jer ovi koje si navela su mnogo različiti.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Hm sve sto si navela nudi Telenor pa ces sigurno tamo i kupiti telefon.Meni su ovde samo dva interesantna c5 i 5228.Obadva su symbian.C5 prednost gps,kamera,lepo izgleda i izuzetno je cvrst ali ekran ima malu manu,ugao gledanja nije bas kako treba jer slika malo izbledi.5228 ima veci ekran i to odlican sa dobrom rezolucijom i dodir dozivljaj pa ako si za tu varijantu telefona na dodir onda 5228 ako si za klasik onda c5.
Moj glas za 5228 jer i ja planiram da ga kupim kao drugi tel. u Telenoru cim ga dobiju.

VecitaBuntovnica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Suzila sam izbor na Htc smart i Nokia 5228. Jeste, preko Telenora cu uzeti. Danas sam bila, ali nije bilo ni jednog od ova dva. Meni se malo vise svidja htc smart, elegantnije mi izgleda. Sta mislite o njemu? U telenoru su mi rekli da ga vec duze vreme nemaju. Jel je moguce da ga i ne dobiju?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Dok ga ima na njihovom sajtu a jos uvek ga ima ima sanse i da ga dobiju.Krajem ove nedelje bi trebao da stigne 5228 a za htc neznam.
O smartu smo sve vec napisali ali ajde ukratko da ti ponovim.Sem imena smart drugo nista ne podseca na pravi smart telefon sto i nije.Malo je java aplikacija za njega,a da lepo izgleda to je tacno.
Za 5228 imas veci broj aplikacija ako su ti one bitne a i meni je lepsi smart ali pa manje funkcionalan,znaci biraj ili lepsi telefon smart ili funkcionalniji 5228.
A stoji pretpostavka da ce u skorije vreme biti veci broj app... za brew os.

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

ja planiram sestri da uzmem nesto uskoro u lelenoru, tako da mi je izbor slican tvom, najverovatnije ce to biti c5, jer sam ga imao i sve pohvale za telefon, od izgleda do funkcionalnosti, odlican telefon, baterija razbija, navigacija fenomenalna, kamerica nesto losija, ekran nije za neku pohvalu, kvalitet izrade odlican, to je to... ;-)

VecitaBuntovnica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Ja kupih juce htc smart, za sada sam zadvoljna videcemo za ubuduce. Hvala na predlozima i sugestijama. Pozz

Odgovori