Slike preko e-maila
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Slike preko e-maila
Kako da posaljem sliku preko e-maila sa mobilnog telefona (po mogucstvu za k750i
) Da li uopste moze tako nesto? Mogu da primim sliku, ali ne mogu da je posaljem (naravno, moze preko mms-a na mail, ali je skuplje). Jel' postoji neka java aplikacija za to?

- Lobachewsky
- Gatekeeper
-Pojasni malo... nisam te bas razumeo... I kako da ih posaljem vise?
-Jel' znas gde se menja zvuk na kameri?
-Koliko kod vas zauzimaju slike na K750i? Bilo koja slika samo navedite rezoluciju i kvalitet...
-Skidao sam neke teme za K750, ali nece da rade tj rade, ali nema nista na wallpaperu. Da li je imao jos neko takav problem?
-Da li postoji aplikacija koja ce da mi sluzi za budjenje, ali gde ima da se podesi da me svakog ponedeljka budi u toliko svakog utorka u toliko itd... nesto kao Daily Weekly Monthly Annually. Posto mislim da to nema. Ili kako da me nesto podseti da svakog meseca nesto moram da uradim ili jedanput godisnje...
-Jel' znas gde se menja zvuk na kameri?
-Koliko kod vas zauzimaju slike na K750i? Bilo koja slika samo navedite rezoluciju i kvalitet...
-Skidao sam neke teme za K750, ali nece da rade tj rade, ali nema nista na wallpaperu. Da li je imao jos neko takav problem?
-Da li postoji aplikacija koja ce da mi sluzi za budjenje, ali gde ima da se podesi da me svakog ponedeljka budi u toliko svakog utorka u toliko itd... nesto kao Daily Weekly Monthly Annually. Posto mislim da to nema. Ili kako da me nesto podseti da svakog meseca nesto moram da uradim ili jedanput godisnje...
email
menu ->messaging->email->write new:
Subject: .... ->continue
text: .... ->continue
enter email addr. (contacts look up): ......
->more -> add attachment->picture: .....
Ako hoces jos slika : ->new attacment
Kada si stavio sve attachmente ->more->done
i na kraju send.
Mislim ako se ne snadjes ja stvarno ne mogu detaljnije da ti objasnim...
zvuk na kameri ne moze da se promeni na k750, koliko ja znam, ali moze da se iskljuci osim ako nisi dobio 'sigurnu' verziju softvera.na s700 je mogao da se promeni taj zvuk.
slike u rezoluciji 1632x1224 fine 'mod' 200-550KB prosek ~450KB
teme nisam imao problema sa njima. Mozda si skinuo neku 'ogromnu' tipa >1 MB? Meni se to desavalo na s700 sa velikim temama.
alarmi
Od ugradjenih alarma imas jednokratni i nedeljni. Jednokratni je samo da zvoni jednom, a ovaj drugi je da namestis vreme zvonjenja i onda odaberes dane u nedelji kada ce alarm biti ukljucen.
Takodje mozes da namestis da ti zvoni jednom godisnje tako sto ces namestiti neki rodjendan u imeniku i on ce te potsecati na to.
I mozes da pravis pojedinacne appointment-e i tasks-e.
Nije nesto preterano bogato ali ako hoces to sto tebi treba skini java aplikaciju i instaliraj.
menu ->messaging->email->write new:
Subject: .... ->continue
text: .... ->continue
enter email addr. (contacts look up): ......
->more -> add attachment->picture: .....
Ako hoces jos slika : ->new attacment
Kada si stavio sve attachmente ->more->done
i na kraju send.

zvuk na kameri ne moze da se promeni na k750, koliko ja znam, ali moze da se iskljuci osim ako nisi dobio 'sigurnu' verziju softvera.na s700 je mogao da se promeni taj zvuk.
slike u rezoluciji 1632x1224 fine 'mod' 200-550KB prosek ~450KB
teme nisam imao problema sa njima. Mozda si skinuo neku 'ogromnu' tipa >1 MB? Meni se to desavalo na s700 sa velikim temama.
alarmi
Od ugradjenih alarma imas jednokratni i nedeljni. Jednokratni je samo da zvoni jednom, a ovaj drugi je da namestis vreme zvonjenja i onda odaberes dane u nedelji kada ce alarm biti ukljucen.
Takodje mozes da namestis da ti zvoni jednom godisnje tako sto ces namestiti neki rodjendan u imeniku i on ce te potsecati na to.
I mozes da pravis pojedinacne appointment-e i tasks-e.
Nije nesto preterano bogato ali ako hoces to sto tebi treba skini java aplikaciju i instaliraj.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Ne znam zasto ti se to sa temama desava, samo kazem da se meni to desavalo na s700 sa velikim temama.
Definitivno su kompatibilne ali iz nekog razloga nema samo wallpaper-a a sve ostalo je u redu, jel tako? I to se desava samo na pojedinim temama, jel tako? Takodje ustanovio sam da 'problematicnih' tema ima i na drugim sajtovima, ne samo na tom sajtu.
Btw probaj da stavis neku drugu temu, pa ugasis telefon, pa ga onda opet upalis i onda stavis tu 'problematicnu', meni se tada 'vracao' wallpaper.
Jedino sto mogu da te posavetujem je da ne koristis te sto 'zezaju'.
Uostalom napravi sam sebi temu i nema frke.
Definitivno su kompatibilne ali iz nekog razloga nema samo wallpaper-a a sve ostalo je u redu, jel tako? I to se desava samo na pojedinim temama, jel tako? Takodje ustanovio sam da 'problematicnih' tema ima i na drugim sajtovima, ne samo na tom sajtu.
Btw probaj da stavis neku drugu temu, pa ugasis telefon, pa ga onda opet upalis i onda stavis tu 'problematicnu', meni se tada 'vracao' wallpaper.
Jedino sto mogu da te posavetujem je da ne koristis te sto 'zezaju'.
Uostalom napravi sam sebi temu i nema frke.