A1 novosti
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
VeNoM, kako mislis sada vise ne postoji mix ponuda u Telenoru pa mozes da se slikas? Jesi ti uzeo vec tu tarifu u Telenoru? Posto koliko znam oni moraju da te ostave na tarifi koju imas nevezano od toga da li su je oni ukinuli ili ne...sve dok je ti ne promenis ili ne produzis ugovor.... 

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
Neki dan sam zvao u vezi tog prelaska i vipovkica mi neznim strplivim glasicem isprica sledecu pricu
Elem vakoc moze ali posle 6 redovno placenih racuna ( meni to dodje bas kad netreba 5 docembra , znamo koje je ludilo od tog meseca i da sve pare idu za nikolu i novak ) tako da nema snse da ja to pre marta uradim , znaci 6 racuna i na taj zadnji ide 6000 HILJADA RSD novcanica
znaci zaledila me u delicu sekunde jos je rekla da sacekam da proveri i eto proverila ,znaci toliko i racun jedno 2500 neka bude to minimum i to je to 8 -9 hiljada mi negine tako da najverovatnije ako ovo budem radio onda ce to biti tek negde iza maja 11 kad prodje nova godina i sezona mi na poslu

Elem vakoc moze ali posle 6 redovno placenih racuna ( meni to dodje bas kad netreba 5 docembra , znamo koje je ludilo od tog meseca i da sve pare idu za nikolu i novak ) tako da nema snse da ja to pre marta uradim , znaci 6 racuna i na taj zadnji ide 6000 HILJADA RSD novcanica

znaci zaledila me u delicu sekunde jos je rekla da sacekam da proveri i eto proverila ,znaci toliko i racun jedno 2500 neka bude to minimum i to je to 8 -9 hiljada mi negine tako da najverovatnije ako ovo budem radio onda ce to biti tek negde iza maja 11 kad prodje nova godina i sezona mi na poslu

win7 aparati u VIPu!
zanimljivo,u Hrvatskoj je Tmobile prvi uvezao win7 aparate...
http://www.vipmobile.rs/vip-ukratko/pre ... ekstId=191
zanimljivo,u Hrvatskoj je Tmobile prvi uvezao win7 aparate...
http://www.vipmobile.rs/vip-ukratko/pre ... ekstId=191
Citam sad i vidim da moze da se predje na nizu tarifu nakon 6 meseci. E sad, ja sam na tarifi 325 ali po ugovoru moram da placam i 1gb interneta. Da li moze da se plati, nakon 6 meseci, odredjena suma da ne placam vise tih 1gb neta??
Uz paket svakako ide 325mb, a meni je net ukljucen po ceo dan i potrosim maximalno 250mb mesecno.
Uz paket svakako ide 325mb, a meni je net ukljucen po ceo dan i potrosim maximalno 250mb mesecno.
HTC Tattoo
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Od prvog januara bice ovde fer odnos snaga i jaka, ravnopravna, konkurencija. Sve ukazuje na to.vipmobile.rs napisao: Dostupno na rate!
Postani Vip postpaid korisnik, izaberi telefon koji ćeš koristiti uz neku od Vip postpaid tarifa, a naknadu za aktivaciju od sada možeš da plaćaš i na rate.
Vip postpaid nudi pogodnost otplate na najviše 6 mesečnih rata do maksimalnog iznosa od 30.000 dinara, a razlika može da se plati u gotovini. Odaberi broj rata i datum kada ček dospeva na naplatu kao i iznos svake pojedinačne rate*.
Ova nova pogodnost je dostupna svim novim i postojećim korisnicima u svim Vip centrima.
Primer: Ukoliko uz postpaid tarifu izabereš telefon na korišćenje, čija naknada za aktivaciju iznosi 33.999 dinara - na 6 mesečnih rata - iznos rate će biti 4.999,83 din., a razlika od 4.000 din. može se platiti u Vip centru prilikom zaključenja postpaid ugovora.
Za više informacija, pozovi 060 1234.
* Dospeće prve rate moguće u roku od 30 dana od dana zaključenja postpaid ugovora. Iznos pojedinačne rate ne može biti manji od jedne šestine ukupnog iznosa koji se plaća na rate.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Ljudi kad je VIP uveo tarifu 600 ? Sada sam nešto gledao i vidim ovu tarifu za 1490 dinara + porezi. Čini mi se da je dobra ponuda! http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... fa.33.html
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS