Dilema oko 6681

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Lanmi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2004. 12:53

Dilema oko 6681

Post od Lanmi »

Vec nekoliko meseci shmekam nokiu 6681, jako sam se nameracio da je kupim, samo da joj cena josh malo opadne.. :-)

Molim sve vas koji imate doticno chudo tehnike da mi kazete:
1. da li ste zadovoljni telefonom, kako se dosad pokazao i koliko mu traje baterija? Koliko se cesto tel "zapucava" tokom rada?
2. Sta mislite o velicini ovog telefona?
3. Citao sam da nije kompatibilan (bar sto se Symbian programa tice) sa n6630 i 6600?!
4. Da li je moguce svakom imenu iz imenika dodeliti poseban zvuk zvona i poruke, ili je to resheno preko standardnih CallerGroups-ova?
5. Koliko mu dugo treba da ucita standardni program za sms poruke, kalendar i alarm?

Inace, do sada nisam imao Symbian telefon, vec samo "obicne", a trenutno koristim n3220. Meni se licno ne svidja dizajn 6630, tako da sam se samo zbog toga (i zbog poklopca za kameru i blica i .... :-)) odlucio za 6681 i mislim da je on trenutno best-buy? zar ne?

Hvala!

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Evo, iz prve ruke, posto ga koristim vec tri meseca >>>
1. Zapucava se JAKO retko, jedan od najstabilnijih je, koje sam imao do sada, a baterija traje oko dva dana, ali ja dosta koristim MP3
2. Velicina je sasvim OK
3. Sa 6600 nije (dosta aplikacija nece raditi), sa 6630 jeste (mada i ovde par aplikacija zeza, na primer Smart Movie)
4. Moguce je i to bez dodatnih programa. Fotoidentifikacija je i dalje minijaturna
5. Otvara se za sekundu-dve. Dosta je brz!

6. Ja sam uzeo 6681 iako nema 3G, jer mi tako nesto stvarno nije potrebno (a trenutno ni dostupno). Ako ne mozes bez 3Ga kupi 6680!
7. Moja verzija softvera je 3.10.6 i radi odlicno
8. Imas moju preporuku! :)
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Moram samo da dodam da aplikacije i koje rade na 6600,6630,kao i igre rade dosta sporo.Dosta igara nepodnosljivo :( .I moja verzija je 3.10.6.Klizac za blic ima,ali ostecuje ivicu objektiva.I ono najbitnije,KLIZAC "KLACKA",kao da je "Made in China" :disgust: Pozdrav!

Odgovori