100 Karakera
100 Karakera
Pa tema sve kaze .... glasajte i valjda vashe misljenje bude PROTIV pa da to utiche malo na Admina da ugasi glupo pravilo !
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
Mislim da treba da se ukine! Razlog: Npr. neko je postavio pitanje kako se podeshava GPRS,lepo mu objasnim u nekoliko rechi gde,shta i kako a posle da lupam gluposti do 100 karaktera,shto i svi znate da je obichaj kod mene 

Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
A ovako kao ne lupaju?hellboy_90 napisao:mislim da je bolje da je to ukljuceno (iako me nervira) jer ima dosta likova koji bi lupali nesto, a to bi kvarilo izgled foruma

Ja sam glasao PROTIV, ali ne u potpunosti. Moj predlog je da se ograničenje smanji na nekih 70-80... Mozak mi se previše napreže kada treba da smislim prostu prooošireeenuuuuu rečenicu

Obradovaće se administrator kad vidi ovo glasanje, he, he...
Jeste li pročitali pravila za postavljanje tema:
STROGO ZABRANJENO:
(između ostalog i:)
#2 komentarisanje ograničenja od 100 karaktera po postu
Ja poštujem onu: "Veži konja gde ti gazda kaže..." pa se ne bunim. Nije to postavljeno bez razloga - bez toga bi forum najverovatnije bio zagušen morem najobičnijih spam poruka. Pogledajte samo na šta liče "Utisci" ispod pojedinih modela telefona (gde nema tog ograničenja)..
Rezon je jednostavan: ako ne umeš da sročiš jednu "prosto - proširenu" rečenicu, verovatno ni nemaš šta da kažeš pametno - dakle, nemoj ni da se javljaš...
Meni to uopšte ne smeta. Glasao sam ZA.

STROGO ZABRANJENO:
Ja poštujem onu: "Veži konja gde ti gazda kaže..." pa se ne bunim. Nije to postavljeno bez razloga - bez toga bi forum najverovatnije bio zagušen morem najobičnijih spam poruka. Pogledajte samo na šta liče "Utisci" ispod pojedinih modela telefona (gde nema tog ograničenja)..
Rezon je jednostavan: ako ne umeš da sročiš jednu "prosto - proširenu" rečenicu, verovatno ni nemaš šta da kažeš pametno - dakle, nemoj ni da se javljaš...
Ko li ono reče, pravila postoje da bi se kršila
? Možeš ih kršiti - sve dok te ne uhvate (obrišu post) ili dobiješ žuti (crveni) karton...
Nadam se da ovim nisam administratoru dao još jednu nepopularnu ideju...
Znam, i ja to ponekad uradim, istina, vrlo retko, jer se ipak trudim da poštujem pravila.
Pisanje velikim slovima je zabranjeno samo ako njima pišeš celu poruku (korišćenje velikih slova u celoj poruci se inače na forumima smatra kao podizanje tona ili vikanje). Niko ti ne brani da velikim slovima naglasiš neku reč ili deo poruke. Isto je i sa podebljavanjem slova...

Nadam se da ovim nisam administratoru dao još jednu nepopularnu ideju...
Znam, i ja to ponekad uradim, istina, vrlo retko, jer se ipak trudim da poštujem pravila.
Pisanje velikim slovima je zabranjeno samo ako njima pišeš celu poruku (korišćenje velikih slova u celoj poruci se inače na forumima smatra kao podizanje tona ili vikanje). Niko ti ne brani da velikim slovima naglasiš neku reč ili deo poruke. Isto je i sa podebljavanjem slova...
Pa i ovaj dio foruma se zove "KRITIKE I PREDLOZI".Sasa_NS napisao:Obradovaće se administrator kad vidi ovo glasanje, he, he...![]()
STROGO ZABRANJENO:

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Lepo kazes,ako nemozemo da kritikujemo u ostatku foruma onda mozemo valjda ovde!?
Svakako da ponekad zna da bude glupo tih 100 karaktera ali korisno protiv pojedinaca koji bi da zloupotrebljavali nepostojanje istog ali bi mozda moglo da se smanji na 50 recimo ili kombinacija da za sve ispod odredjenog broja postova bude 100 a ostali da nemaju ogranicenja ili tako nesto,naravno ako je to moguce izvesti!?
Pozdrav
Svakako da ponekad zna da bude glupo tih 100 karaktera ali korisno protiv pojedinaca koji bi da zloupotrebljavali nepostojanje istog ali bi mozda moglo da se smanji na 50 recimo ili kombinacija da za sve ispod odredjenog broja postova bude 100 a ostali da nemaju ogranicenja ili tako nesto,naravno ako je to moguce izvesti!?
Pozdrav

Pravilo ostaje, forum i ovako ima dosta postova i sa ograničenjem. Ukoliko ne bi bilo ograničenja, prvo bi bilo u startu barem 50% djubreta, drugo ja ne bih stigao da administriram forum na pravi način, treće je da to ne bih dozvolio pa makar i zatvorio forum. Ili kvalitet ili ništa, a i ceo sajt je rađen takvom logikom.
Kome se ne sviđa taj takođe ima slobodu da ode na druge forume na kojima nema nikakvih ograničenja pa tamo mogu da izraze sve što bi hteli.
Žao mi je što ne mogu da odobrim dosta zahteva koje mi traže ljudi, tako posao nalaže.
Kome se ne sviđa taj takođe ima slobodu da ode na druge forume na kojima nema nikakvih ograničenja pa tamo mogu da izraze sve što bi hteli.
Žao mi je što ne mogu da odobrim dosta zahteva koje mi traže ljudi, tako posao nalaže.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
ma ne treba stavljati ogranicenja jer ionako ako pokusas dve poruke za redom da saljes u kratkom intervalu , ne da sajt ... Ako neko napise kratak glup odgovor tipa "da" ILI "ne" brisite te poruke kao sto brisete i one sa reklamama ...
evo jos jedan predlog , neka se skine to pravilo za probu na 10 dana , pa ako forum ne postane haos , ne bvracajte ga ...
Uvek ga mozete vratiti ako se nesto katastrasno dogodi i vi to ne mozete resiti osim ponovnom primenom pravila od 100 karaktera ...
evo jos jedan predlog , neka se skine to pravilo za probu na 10 dana , pa ako forum ne postane haos , ne bvracajte ga ...
Uvek ga mozete vratiti ako se nesto katastrasno dogodi i vi to ne mozete resiti osim ponovnom primenom pravila od 100 karaktera ...
The Chux